سلام.
من الان مال خودمو تست کردم.
رمز فابریک گوشی های نوکیا مثل همیشه 12345 هست..
سلام.
من الان مال خودمو تست کردم.
رمز فابریک گوشی های نوکیا مثل همیشه 12345 هست..
سلام
مي خواستم بدونم صداي زنگ c5-03 چطوري كم ميشه و منوش كجاست ؟خيلي گشتم پيدا نكردم
با تشكر
سلام؛
به ترتیب از چپ به راست برید جلو:
Menu > Settings > Personal > Profiles > General > Personalise > Ringing Volume
سلام دوستان.ممنون از نظرهای سازنده اتون درمورد این گوشی.منم مثل اکثر بچه ها مشکل جی پی اس رو دارم.شاید باورتون نشه.از ساعت 4بعد از ظهر دارم از صفحه اول نظراتتونو میخونم تا این صفحه آخر در مورد جی پی اس.هرکی یه چیزی میگه.یکی میگه با ovi suit آپدیت نکنید نمیشه.یکی میگه من انجام دادم میشه!
اون یکی میگه ورژن فلان ری رایت کردم درست شد باز یکی دیگه میگه من ری رایت کردم درست نشد!
باز یکی میگه باید قید زبون فارسی رو بزنی!
کلی هم لینک آموزش و آپدیت گداشتید که اکثرا خرابه.من با هیچ کدوم از اصلاحات آشنا نیستم.میترسم خودم آپدیتش کنم.
از آقای خفن و آقای حامد تقاضا دارم کمکم کنن.خواهشن یه آیدی چیزی بدن تا خارج از فروم بهم یاد بدن.چون باید از پایه یاد بگیرم:( اینجا الکی شلوغ میشه.اینجا انقد نظرات متفاوت زیاده که آدم نمیدونه کدومش جواب میده کدومش خراب میکنه گوشی رو.خواهشن جواب منم بدبد.منم میخام گوشیم جی پی اس داشته باشه خوب!
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
با سلام دوستان نرم افزار فارسی کردن C5_003را میخواستم با نحوه ریختنش
متشکرم
اين گوشي كه خودش فارسي هست.
مگه چه بلائي سرش اورديد كه فارسي نداره؟
ضمنا صفحات 16-19 همين تاپيك رو مطالعه كنيد و برنامه فارسي كه مربوط به رنگ گوشيتون هم باشه رو ميتونيد بگيريد. اگر اشتباهي برنامه رو بگيريد ممكنه جي پي اس گوشي از كار بيافته ها. حواستون باشه.
سلام؛
برادر وضع اینترنتم شدید خرابه ..........ایشالله دوستان کمکتون میکنن
یه بار دیگه همون لینکا رو میذارم ( لینکا همه سالمن ) :
برای آموزش :
برنامه ی فونیکس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینجا هم آخرین آپدیت این گوشی رو باید بگیرید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینو ریختم و مشکلی هم نبود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RM-697 CTR MEA5 GRAPHITE BLACKاگه وضع اینترنتم درست شد ، مخلصتون هم هستم
059C523
![]()
دوستان من الان با گوشی وصلم چجوری از چیز پی ان تو گوشی میشه استفاده کرد یا برنامه ای هست که باهاش بشه از قیلتر رد شد.
مرسی خفن جان.با 1000ترس و لرز طبق آموزش رفتم جلو.هم Gps درست شد هم شکلک اضافه شد.دست گلت درد نکنه.خیلی آقایی ایشالا بتونم برات جبران کنم
من آپدیت ها را گرفتم و دخل پوشه به اسم rm-697 تو این مسیر
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
قرار دام
ولی وقتی میخام آپدیت کنم تو این صفحه چیزی نمیاد
فایل فلش نصبی که تو help گفته چی هست؟
Last edited by mska; 14-08-2011 at 14:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)