تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 86 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 856

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مبتدیان

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان ؛
    از كجا مي تونم راه جيلبريك كردن آيفون 4 و كار با آيتيونز و روش نصب برنامه رو ياد بگيرم؟؟؟
    اگه لينك داره ، لطفا معرفي بفرماييد .

با سپاس
    با سلام
    دوست عزیزم با توجه به ورژنی که روی دستگاهتون نصب هست یکی از این تاپیک های زیر رو انتخاب کنید

آموزش جلبریک Untethered در iOS 4.2.1 با GreenPois0n RC6

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جیلبرک Untethered برای iOS4.3.1 رلیز شد!

کد:
    آموزش جیلبرک Thethered برای iOS 4.3 با Sn0wbreeze 2.3

کد:
    جیلبرک iOS4.1 (کلیه آموزشها)

کد:
    بعد از جیلبریک نیاز هست که در تاپیک زیر سر بزنید

آموزش : بعد از نصب Cydia چکار باید کرد؟

کد:
    و بقیه سوالات رو که چطور برنامه نصب کنید و ... رو میتونید در همین تاپیک بپرسید

موفق باشید.

2. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من مدتی هست تصمیم گرفتم یه دستگاه تبلت بخرم و اینطوری که پیدا هست بهترینش iPad2 هست. تابستون دختر خاله ام از آمریکا میاد میتونه برام بیاره. چون من زیاد اطلاعات ندارم یک سری سوالات اولیه میپرسم:
    1- اول چه نرم افزار هایی روش بصورت پیش فرض و رایگان نصبه؟ بقیه نرم افزار ها رو باید خرید یا قفل شکسته هم گیر میاد؟

2- من چون کارم مهندسی هست نیاز دارم چند تا چیز رو داشته باشه: قابلیت نمایش فایل های Autocad و قابلیت نمایش و ویرایش فایل های exell word power ponit . آیا برنامه هاش هست؟

3-کار با اینترنتش چجوریه؟ میگن قابلیت نمایش فلش نداره برای وب! آیا نرم افزار هایی مثل Yahoo messenger, skype مثل Pc روش اجرا میشن یا مثل نسخه هایی که برا موبایل هستند ساده و نا کار آمدن؟

4- امکان تایپ کردن برای جستجو تو وب یا چت کردن زیاد چجوریه؟ مثل موبایل های تاچ سخته یه کیبوردش راحته؟

5- فیلتر شکن هاش چجوریه؟ راحت میشه فیس بوک رفت؟ با --- سازگاره؟ --- مخصوص داره یا مال ویندوز رو روش میشه استفاده کرد؟

6- سوال آخرم هم اینه که تبلت های بر پایه اندروید مثل سامسونگ گالکسی یا ziio کریتیو برنامه های کاربردیشون و کار تو اینترنت باهاشون راحت تره یا تبلت های اپل؟

ممنون میشم جواب سوالامو کامل بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من یه سرویس وایمکس دارم تو خونه و چون حجمی هستش و اعتباری، وقتی خونه ام wi-fi گوشیم رو خاموش میکنم و cellular data رو هم همیشه خاموش میکنم چون خیلی گرون تر از اینترنت وایمکس و بقیه اینترنت ها در میاد(به لطف مخابرات)!
    هر کدوم رو که هر جا لازم داشته باشم روشن میکنم و استفاده میکنم!

مشکل اینجاست که وقتی این 2 تا خاموشند مثلا میرم تو میل میگه :

cellular data is tured off
    turn on cellular data or use wi-fi to access data

تا اینجا مشکلی نیست، چون حق داره آیفون دیگه! میخوام میل چک کنم میگه برو انترنت رو وصل کن!

اما خیلی وقتا این پیام وسط پیامک زدن هم میاد و بعضی وقتا همین طوری میاد رو تصویر و رفته رو اعصاب! چی کار کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

گوشیم 3GS هستش

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام.
    من یه سرویس وایمکس دارم تو خونه و چون حجمی هستش و اعتباری، وقتی خونه ام wi-fi گوشیم رو خاموش میکنم و cellular data رو هم همیشه خاموش میکنم چون خیلی گرون تر از اینترنت وایمکس و بقیه اینترنت ها در میاد(به لطف مخابرات)!
    هر کدوم رو که هر جا لازم داشته باشم روشن میکنم و استفاده میکنم!

مشکل اینجاست که وقتی این 2 تا خاموشند مثلا میرم تو میل میگه :

cellular data is tured off
    turn on cellular data or use wi-fi to access data

تا اینجا مشکلی نیست، چون حق داره آیفون دیگه! میخوام میل چک کنم میگه برو انترنت رو وصل کن!

اما خیلی وقتا این پیام وسط پیامک زدن هم میاد و بعضی وقتا همین طوری میاد رو تصویر و رفته رو اعصاب! چی کار کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

گوشیم 3GS هستش
    با سلام
    شايد نرم افزاري نصب كرديد كه هر چند دقيقه خودش و ميخواد به اينترنت وصل كنه اما چون قطع هست اين پيغام مياد و عدم توانايي ارتباط برقرار رو به شما ميگه

موفق باشيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    شايد نرم افزاري نصب كرديد كه هر چند دقيقه خودش و ميخواد به اينترنت وصل كنه اما چون قطع هست اين پيغام مياد و عدم توانايي ارتباط برقرار رو به شما ميگه

موفق باشيد.
    ممنون

هنوز نرم افزاری روش نصب نکردم!

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    برای گوشی های unlock factory نیاز به jailbreak هست؟؟یا فقط گوشی های لاک نیاز به اینکار دارن؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لاک و آنلاک سیم کارت خوری گوشی رو نشون میدن... گوشی های لاک فقط با یک سیم کارت مخصوص کار می کنن ولی آنلاک مث گوشیای ما هست و می تونین با هر سیم کارتی کار کنین باهاش...
    اما جیلبرک به عبارتی هــک کردن دستگاه هست... واسه اینکه یه سری از امکانات رو اضافه کنید ، یه سری دستکاری ایجاد کنید و مهم تر از همه نرم افزار های کرک شده بریزین...

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام...

لطفا به سوالات منم هرچند مبتدي هستند جواب بديد...

من مدل 3gs دارم...ورژن 4.3.3 و بيس باند 5.16 هستند...دادم بيرون برام جيلبرك كردند...موقع خريد گوشي (1 سال پيش) با پارت نامبر و اكتيو شدن براي اولين بار توسط آيتونز و ... مطمئن شدم كه آنلاك فكتوري هست...اما اين كسي كه برام جيلبرك كرد گفت همين كه الان رفتي به 4.3.3 و بيس باندت هم 5.16 هست و توي سيديا هم چيزي به نام ultrasnow نيست همه نشانه هايي ديگر و تائيدي بر اين هست كه گوشيت آنلاك فكتوريه...

حالا سوال من اينه كه اين ملاك ها درستند؟ يعني از اين به بعد هر ورژن جديدي اومد خودم با آموزش هاي توي اين سايت آپگريد و جيليبرك بكنم بدون هيچ ترسي؟

با تشكر...

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

دوستان سلام...

من مدل 3gs دارم...ورژن 4.3.3 و بيس باند 5.16 هستند...دادم بيرون برام جيلبرك كردند...موقع خريد گوشي (1 سال پيش) با پارت نامبر و اكتيو شدن براي اولين بار توسط آيتونز و ... مطمئن شدم كه آنلاك فكتوري هست...اما اين كسي كه برام جيلبرك كرد گفت همين كه الان رفتي به 4.3.3 و بيس باندت هم 5.16 هست و توي سيديا هم چيزي به نام ultrasnow نيست همه نشانه هايي ديگر و تائيدي بر اين هست كه گوشيت آنلاك فكتوريه...

حالا سوال من اينه كه اين ملاك ها درستند؟ يعني از اين به بعد هر ورژن جديدي اومد خودم با آموزش هاي توي اين سايت آپگريد و جيليبرك بكنم بدون هيچ ترسي؟

با تشكر...
    دوست عزیز آپگرید و جیل بریک که ترس نداره .
    فقط شما باید هروقت خواستی آپدیت و جیل کنی باید ببینی شرایط با گوشیت میخونه . مثلا یه وقت بیس باندتو عوض نکنی بعد نتونی جیل کنی و راهی واسه برگشت نباشه هــــآ ×

11. این کاربر از Doctor.Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان سلام...

با تشكر...
    دوست عزیز ، شما اگر سری به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزدی مطمئنا دیگه دلیلی برای ترس نداشتی!!! پس الان هم تا دیر نشده همین کار رو بکن و برو این تاپیک رو خوب بخون (به خصوص پست اول)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •