یعنی هیچکاری نمیشه کرد؟
یعنی هیچکاری نمیشه کرد؟
دوست عزیز
خیر کاری نمی شود کرد چون در مین برد این آیتم نصب نشده است.
دوستان رو این مدل جواب میده بعضی گزینه یکیه البته نه همش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید
Last edited by hadikhaf; 01-03-2014 at 17:01.
دوست عزیز
منظورتان از این سوال چیست و چکاری می خواهید انجام دهید؟
همون فعال کردن --- که گفتین دیگه. رو این مدل امکانش هست ؟
دوست عزیز
خیر این قابلیت را ندارد
سلام
من دیروز با سایت شما اشنا شدم
میخواستم تلوزیون رو از حالت انالوگ به دیجیتال تبدیل کنم
تو مطالب شما دیدم نوشته شده که
info\menu\mute\power
رو بزنید بعد تو optioon برید تو tuner بعد گزینه autoرو بزنید منم همین کارو کردم ولی گزینه auto وجود نداشت به خاطر همین تو سایر جای مدل رو یکم عوض کردم
متاسفانه وقتی تلوزیون رو خاموش کردم بعد روشنش کردم متوجه شدم صدا نداره
به خاطر همین دوباره رفتم تو منو مخفیش ایندفه تنظیمات اولیه کارخونش رو زدم
بعد که تلوزیون خودش restartشد متوجه شدم نه تنها صدا نداره بلکه دیگه کانالهایی که پیدا کرده بود رو هم نتونست پیدا کنه
رفتم دوباره تو منو مخفی تمام جاهایی که تغییر دادم رو به حالت اولش برگردوندم البته با کلی بدبختیحالا مشکل اینجاست تلوزیون مااااااااا صدا داره دیگه کانالی نداره چه انالوگ چه دیجیتالللل
مدل تلوزیون رو نمیدونم ؟
ولی فکر کنم cl450باشه
البته وقتی صداشو خراب کرده بودم خود عیب یابیش این گزینه رو نوشت
ویرایش نرم افزار T-TDT5DAAC-101101
حالا سوال اول من میتونم ال سی دی مون رو دیجیتالش کنم یانه
دوم این کانال یابی نمیکنه باید به نمایندگیش زنگ بزنم
سوم باید برم ست اپ باکس بخرم که درست شه؟
لطفا و خواهشا عزیزان اگه جوابشو میدونن بهم بگن چون الان تو مرحله خیلی خیلی بدی هستم
مممنون
دوست عزیز
اول اینکه وقتی که تخصصی در کاری ندارید قبل از هر کاری اول مشاوره بگیرید تا دچار این مشگل نشوید دوم اینکه شما مدل تلویزیونتان را هم بدرستی نمی دانید با این وضعیتی که آلان برای سیستم شما بوجود آمده باید حتما به نمایندگی مراجعه کنید چون این یک کار تخصصی است و تلویزیون شما فکر می کنم حتی با ستاب باکس هم چیزی نمایش نمی دهد چون حتما مدل type و دیگر آیتمهای آن به هم ریخته و تلویزیون شما باید یک بار eeprom ریست شود تا سیستمتان به حال اول برگردد یا اینکه اگر از منوهای که دستکاری کرده بودید اطلاعات یا عکس تهیه کرده بودید با تغییر آن آیتمها می شود دوباره سیستم را برگردان به اول کرد
سلام ببخشید من که led سامسونگ 6960 که خودش مبدل دیجیتال داره اما قطع و وصل میکنه.
نمیدونم مشکلش چیه همه چی هم امتحان کردم.حتی دستگاه مبدل دیجیتال آوردم تشت کردم روش ولی درست پخش میکرد.
اگه میشه یه کمکی کنید
دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید
تنظیم آنتن برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)