میگن تا هستی رفیقتم قربون بند کیفتم![]()
![]()
میگن تا هستی رفیقتم قربون بند کیفتم![]()
![]()
Last edited by ALI-17; 20-01-2011 at 04:55.
سلام
هر وقت خواستي جايي اداري كار كني
سعي كن شركتي رو انتخاب كني كه دستش به دهنش برسه(ترجيحا پولدار باشه) و صاحب كارش خسيس نباشه
وگرنه سر محاشبه حقوقش ممكنه اذيت بشي
و مثلا اضافه كارات خيلي راحت با دلايل الكي حذف بشه....
سلام
بله درسته اما فراموش نکنین که اگر آدمهایِ خوب باهاتون دشمن شدند معنیش اینه که تو در کارِ بدی داری پیشرفت میکنی و اگر آدمهایِ بد باهاتون دشمن شدند بدون که تو کارِ خوبی داری پیشرفت میکنی .
به عبارتِ دیگه : اگر دشمنانت فقط آدمهایِ بد و شرور هستند , یعنی تو خوب هستی و در مسیر درست در حرکتی و اگر دشمنانت آدمهایِ خوبی هستند بدان که تو بد هستی و داری راهِ اشتباه میری .
دوست من ببخشید ، با کمال احترام نظر من اینه که این فامیل شما در زندگیش هیچ پیشرفتی نمیکنه ...
پول در آوردن بیشتر اگر شاغل هستید ، درس خوندن سخت تر اگر دانشجو هستید و ... حرص زدن نیست ! الان انیشتین که مخ فیزیک بود ، یا جی. کی. رولینگ که یک نویسنده ی فقیر بود که الان از ملکه ی الیزابت انگلستان هم بیشتر ثروت داره ، به نظرتون حرص زدن ؟!!
این حرص زدن نیست ، تبدیل شدن به انسانی قابل احترام تر و والاتر هست دوست من
اگر همیشه قانع باشی به هرچی که داری ، هیچ وقت پیشرفتی نمیکنی ...
من حتی اگه توی سخت ترین درسها هم 20 بگیرم ، امتحان بعدیش برای به علاوه ی خوندن مو به موی کتاب درسی و تمرین های کتاب درسی ، کتاب های کمکی رو هم مو به مو میخونم ... اما باز یه عده به من میگن : " تو یه احمقی که کتاب رو حفظ میکنی و هیچی نمیفهمی ! اما من درس رو کاملا درک میکنیم و 11-12 ( از 20 نمره ) میشم ... ! تو خنگ تر از منی ! " ( پ ن : ابله کسیست که فکر میکند دیگران ابلهند ! این به من ثابت شده ! انسان هایی که ضریب هوشی پایینی دارن هم در خیلی مواقع به درد من خوردن و ازشون استفاده کردم ! )
نمیدونم این به بحث بالا چه ربطی داشت ... همینجوری دلم سنگین بود گفتم !
Last edited by Gam3r; 20-01-2011 at 17:43.
اگر میخواین در یک شرکت خصوصی استخدام بشین , یادتون باشه که وعده ی اضافه حقوق در آینده بیشترش باد هواست .
همون اول کار حقوقِ بالا درخواست کنین .
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
قابلِ توجه دوستانی که درس میخونند :
اگر واسه 15 میخونی , 13 میگیری
اگر واسه 17 میخونی 15 میگیری
اگر واسه 19 میخونی 17 میشی
اگر بیست میخوای باید برای 30 بخونی
![]()
در ادامه ی سخنان گوهر بار شما:
اصل اول تیر اندازی با کمان : هدف رو میخوای بزنی بالاتر رو نشونه بگیر
با عرض پوزش از تمام دوستانی که مجبور شدند در این صفحه 2 بار مارو تحمل کنند .
آویزونی ، گریزونه . گریزونی ، آویزونه...
دکتر انوشه!
اما تجربه کردم.راست میگه. میخوای با یه نفر دوست بشی هر چی بیشتر بهش آویزون بشی بیشتر گریزون میشه و برعکس!
البته این تا زمانیه که باهاش دوست بشی. نه این که صمیمی شدید همچنان گریزون بمونی...!
قبل از اینکه دنبالِ بخاریِ قوی تر برای خونه بگردین , اول تمام درزهایِ پنجره ها و درها رو با نوارِ درزگیرِ اسفنجی خوبِ خوب کیپ کنین . با اینکار کلی از مخارج انرژی برای گرم کردنِ خونه صرفه جویی میشه و خونتون هم گرم میمونه .
گیمر تو بازم اسپم دادی؟چی مییخوای ول کن دیگه !!!!!!
ادم ها وقتی بوی بدبختی میگیرن همه از دستشون فرارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)