دوست عزیز
شما باید دو کنترول داشته باشید یکی کنترول معمولی و دیگری کنترول تاچ تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند شما می توانید از نمایندگی و یا فروشگاه صوتی تصویری سامسونگ این کنترول را تهیه کنید
دوست عزیز
شما باید دو کنترول داشته باشید یکی کنترول معمولی و دیگری کنترول تاچ تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند شما می توانید از نمایندگی و یا فروشگاه صوتی تصویری سامسونگ این کنترول را تهیه کنید
سلام من ال ای دی سری 5 دارم فیلمهای mkv 1080 از صوت 6 کاناله پشتیبانی نمیکنه صداش درنمیاد چکار باید بکنم ممنونم میشه یکی کمکم کنه
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم تلویزیون سامسونگ کدک صوتی آن تا 5.1 کانال را پشتیبانی می کند.و از صوتی 6 کاناله پشتیبانی نمی کند در هنگام نمایش فیلم دکمه tools را از روی کنترول فشار داده و از منوی آن استریم صدا نمایان می شود و یا از حالت صدا تست کنید ببینید تغییری حاصل می شود یانه
با سلام
من در صفحه قبل در مورد تلویزیون 46D7770 سامسونگ خودم یه توضیحاتی دادم که اصلا عکسها رو خوب پخش نمیکنه و دوستان گفتند که پرسسورش ضیفه! جالبه همین هارد رو که من نمیتونم پوشههاش رو باز کنم یه LED سامسونگ سری 5 به راحتی باز میکنه! از این حرفها بگذریم یه نکته جالب پیش اومده که خواستم ببینم اگه کسی این مشکل رو داشته و تونسته حلش کنه کمک کنه.... تو هارد یه قسمت فولدر واسه عکس ها دارم که دفعه اول که هارد رو به تلویزیون زدم شناختش(فولدر ها رو شناسایی کرد) حال هر چی از داخل مجموعه فولدرها رو حذف میکنم باز توی صفحه نمایش تلوزیون میاد ولی میگه خونده نمیشه!!! مثل اینکه اطلاعات رفته تو رم تلویزیون گیر کرده. البته حالت فیلم و موسیقی اینجوری نیست و با حذف و اضافه فولدر، سریع بروز میشن!!! دیگه موندم چه کنم.
یه مشکل دیگه: خواستم ببینم شاید با عوض کردن FAT هارد مشکل حل میشه یا نه. پارتیشن چهارم رو به فت FAT32 با Allocation 16K تغییر دادم. تو تلویزیون این پارتیشن دیده نمیشه. مشکل از فت هست یا محدودیت تعداد پارتیشن. چون تو 4 تا که مشکلی نداشت؟ آیا اندازه Allocatio تو شناسایی هارد تو تلویزیون تاثیری داره؟!!!
دوست عزیز
برای حذف باید روی هر عکس رفته و از قسمت tools آنرا حذف کنید
با سلام
آپ دیت مدل UA40D6940UM رو میخواستم
اگه میشه تو سایت بذارید
اینم بگم تو سایت خودش نتونستم پیداش کنم
Last edited by sakha1; 10-12-2013 at 21:50.
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua40d6940 و نام گذاری اصلی آن ua406400 است و برای دانلود از سایت زیر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیتکردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزاریا همان فریمورFirm W areدستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
سلام تلویزیون من سامسنگه پلاسما منوی کانل یابیشوتنظیماتش قفل شده لطفاکمکم کنید .مدلشps43e4950
کسی هست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با تشکر از راهنمایی شما
1 سؤال دیگه داشتم اینکه وقتی آپدیت میکنیم چه تغییری ممکنه رخ بده
یا آبدیت ها چه مزیتی دارن
چون من اینکار رو کردم ، هیچ تغییری ندیدیم. چون من با برنامه های ----- ها کار کردم وقتی آپدیتشون می کردم منو ها عوض می شدن یا امکانات خاصی به منو ها اضافه میشدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)