من یه کرم موبر ویت خریدم زدم برا موهای سینه و شکمم,اولش خوب بود , اما الان کم کم داره جوش میزنه , نمیدونم چرا, بهداشت هم رعایت میکنم
من یه کرم موبر ویت خریدم زدم برا موهای سینه و شکمم,اولش خوب بود , اما الان کم کم داره جوش میزنه , نمیدونم چرا, بهداشت هم رعایت میکنم
کوسولو چیه ؟؟؟ خجالت بکش
من الا 16-17 سالمه ....منظورم از بزرگ شدن 1 ساله دیگه 2 سال دیگه 3 سال دیگه و ... هست که مو در بیارم...
واقعا این خارجیا رو آددم میبینه بدنساشونو حال میکنه.اصلا مو ندارن هیچ کدومشون.
این کرم های موبر دائمی باله آ واقعیه ؟؟
کاش جز لیززر هم کاری بود که بشه مو ها به صورت دائمی برن..![]()
حالا یه کم مو هم مردها داشته باشن زیاد بد نیست .ضمنا خیلی از جنسهای مخالف از مردهای پر مو خوششون میاد .
تایید میشه !
بیا بیرون از فازش ! خطرناکه برای پوستکاش جز لیززر هم کاری بود که بشه مو ها به صورت دائمی برن..
کامی جون جدای از چک کردن ترکیباتش چک کن شاید پوستت به ماده ای حساسیت داشته باشه .من یه کرم موبر ویت خریدم زدم برا موهای سینه و شکمم,اولش خوب بود , اما الان کم کم داره جوش میزنه , نمیدونم چرا , بهداشت هم رعایت میکنم
ضمن اینکه کمتر کسیو دیدم موهاشو بزنه و جوش نزنه . یه واکنش از طرف بدن و سلول هاست شاید اما جدی بگیریدش .
::.. حالا چرا اینهمه عشخ بی مویی گرفتین همتون ! ..::![]()
ما شنیدیم برای اینکه بدنشون عضله ای شه میزنن!
نمیدونم چرا؟!
ولی موهاتونو میخواید بزنید با تیغی چیزی بزنید.که راه برگشت داشته باشید!
فکر کن یهو بزنی بعد پشیمون شی![]()
![]()
![]()
فکر بد نکن بابا
![]()
![]()
اولا آدم بدن خودشو اینطوری میبینه کف میکنهاز وقتی هم که من موها رو میزنم بدنم برجسته تر نشون میده!
باور نمیکنی اولش که جلو بازو لاری میزدم زیر بازوم هیچی نمیزاشتم , حالا پشت بازوم یه جوش های زده , لک هاش مونده اعصابم حسابی ازشون خورده, حالا اینم مثه اون بشه....
آقا میرین باشگاه یه پارچه ببرین پهن کنین زیر دست و بدنتون..
خیلی خنده میشه ها!!!
ولی از شوخی گذشته، تیغ گند میزنه به بدن.
زدن جوش و...ربطی به زدن موهای بدن با کرم موبر یا تیز برو...نداره!!!تو محیط باشگاه ها به دلیل کثرت جمعیت وعرق ریختن فراوان ورزشکاران تقریبا میشه گفت تمامی میز ها حامل قارچهای مختلفی هستن که کوچیکترین عوارضشون جوش...خارش وملتهب شدن پوسته ....به هیچ وجه برهنه ورزش نکنید یا به قول اون دوستمون پارچه یا حوله ای پهن کنید زیر بدنتون...
اون وقت رشد موها بالا می ره فرض کن دست و پاهات موهای زیاد و تیزی داشته باشه چی میشه
بهترینش اسپری برای ازبین رفتن مو تا عضله دار بشی
میخام تو یه مدت کوتاه رو فرم بیام باید چیکار کنم؟
وزنم 55 و قدم 172.
میخام یه 10 تا 15 کیلو بیام بالا.
زیاد نمیخام خرج خوردنم کنم.
دارو هورموتی هم باشه مشکلی نیست. تهش عقیم شدنه که از وازکتومی هم بی نیاز میشیم.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)