بله دقیقا اینطوره !
چیکار کنم که درست بشه ؟
بله دقیقا اینطوره !
چیکار کنم که درست بشه ؟
سلام خواهشا كمكم كنين
امروز صبح كه داشتم چت ميكردم ايميلم هم باز بود يهو ديدم از طرف ياهو يه ايميل اومد كه پسورد شما عوض شد البته اين ايميلو موقع چت تو پايين نوشت از اون به بعد ديگه نميتونم آي دي يا ايميلمو باز كنم حالا چيكار كنم Forget Pass رو هم كه ميزنم ميگه بايد اون ايميل دومي رو كه تو ثبت نام وارد كردي رو بگي منم اونو از خودم يه چيزي نوشته بودم
تو رو خدا كمك كنين
با سلام
دوست عزیزم شما وقتی وارد ایمیلتون شدید اون بالا یه گزینه هست که Help نام داره
با کلیک روی اون گزینه ای به نام Classic دارید که میتونید به مدل قبلی برگردید
موفق باشید.
با سلام
خوب یا اون ایمیل پشتیبان رو باید به یادتون بیارید و پسورد رو بهش بفرستید یا اینکه سوالات امنیتی که موقع ثبت نام انجام دادید رو به یادتون بیارید
موفق باشید.
سلام
بچه ها میشه یک کمی به من بکنید ((استباه نکنید گدای پول نیستم گدای علمم))
آقایون من باید از ایمیلم 160 تا دونه ایمیل را دانلود کنم از نرم افزار OutLook می خواستم
استفاده کنم که اونم مشکل داره همش ارور میده یک چیز بدتر اصلا بلد نیستم با هاش کار کنم
حالا برادران یک لطفی بکنند یک آموزش مختصری بدند که چه جوری میشه با این نرم افزار
کار کرد و ایمیل دانلود کرد
راستی آفیسم 2007 هستش
فقط برادران سریعتر که باید هر چه زودتر اینا را دانلود کنم دمتون گرم
ممنون![]()
در بالای ایمیلتون، روی Help کلیک کنید، و بعد گزینه ی Return to original mail را انتخاب کنید.
پنجره ای که باز میشه را تائید کنید . به حالت قبلی ایمیل برمیگردین
دوستان منم از ایمیل Beta استفاده میکنم تو منوی Help گزینه Return To Orginal Mail وجود نداره
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
بچه ها من با Gprs ایرانسل کانکت میشم ولی ایمیل یاهو رو باز نمی کنه . باید چیکار کنم ؟یعنی مشکل از کانکشنمه ؟
با سلامنوشته شده توسط dokhtaremashreghi1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر مشکل از کانکشن نیست
مشکل از ایرانسل هست
همینطوریه
گاهی باز نمیکنه
موفق باشید.
مدتی هست که من وقتی v-p-n رو وصل میکنم یاهو من کانکت نمیشه . مشکل از کجا هستش ؟
بدون v-p-n هم skype کانکت نمیشه که خب اون عادیه . پورتشو بستند اما مشکل یاهو از کجاس ؟ این مشکلم فقط با یاهو مسنجر هستش .
بچه ها من یه مشکلی با ایمیلم دارم؛
وقتی اکانتم رو میساختم 5-6 سال پیش یه اسمی دادم، الان هر کاری میکنم عوض نمیشه! تو صفحه ی آپشن عوض شده، ولی موقع فرستادن ایمیل باز همون اسم قدیمیه دیده میشه! ( ذخیره نکردن، به کسایی که برای بار اول ایمیل میزنم هم همونطوری دیده میشه! )
چه باید کرد؟!
مطمئنین که با روش درستی اسم فرستنده را عوض کردین؟
چون من خودم یکبار اشتباها" اسم پروفایل یاهو را عوض کردم فکر کردم اسم فرستنده عوض میشه بعد متوجه اشتباهم شدم.
mail option/ account/ yahoo mail
اینجا اسم را عوض میکنید و در نهایت هم save changes
راه حل دیگه ای نداره!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)