تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 36 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 360

نام تاپيک: گیرنده دیجیتال بلوسنس Blusens

داره خودمونی میشه sht1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

در مورد آپگرید دستگاه T14 با فریمورهای +T14 اعم از 1.4 یا 2 باید بگم که دستگاه از نظر مالتی مدیا خوبه و قسمت زیرنویسش بهتر میشه یعنی درشت تر میشه و قابلیت تغییر اندازه به زیرنویس اضافه میشود ولی از نظر گیرندگی دستگاه ، اصلا اجازه جستجو کانالها را نمی دهد و از این قسمت خارج میشود.در فریمور 2.8 ، T14 بعضی از قسمتهای زیرنویسها نشان داده نمیشود.می خواستم ببینم از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟آیا اگه به فریمور 2.5 دانگرید کنم مشکل حل میشه؟

داره خودمونی میشه em300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

13

احتمالا مشکل از فیش آنتن شماست. متاسفانه مادگی مربوط به ورودی آنتن که پشت دستگاه هست کمی گشاده و فیش های معمولی توی بازار خوب توی اون چفت نمیشن و وقتی اتصال ناقص باشه سیگنال شما دائم کم و زیاد میشه و تصویر مثل سی دی خش دار پخش میشه...
    نه بازم درست نشد.
    فیش رو هم عوض کردم مادگی داخل دستگاه هم رو یکم با دم باریک چفت کردم ولی باز هم سیگنال قطع و وصل میشه وهیچ شبکه ای رو هم باز نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکلو داشتم به شرکت ایمیل زدم گفتن مشکل از فرستنده است که ساعت و تاریخو اپدیت نمیکنه ولی به نظر من اگه مشکل از فرستنده بود وقتی که طبق ساعت خود دستگاه تنظیم میکنیم که راس یه ساعت ظبط رو شروع کنه مخصوصا موقعیکه دستگاهو خاموش نمیکنیم باید ظبط کنه ولی اصلا ظبط نمیکنه به نظر من اشکال از خود دستگاهه

4. این کاربر از fantom176 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

دقت کنید نام زیرنویس با نام فیلم دقیقا یکی باشد جهت اطمینان یکبار هر دو را ری نیم کنید.همچنین برای استفاده از چند زیر نویس و انتخاب بین آنها در دستگاه پس از نام فیلم - و بعد شماره 1 را به نام زیر نویس اضافه کنید زیر نویس بعدی شماره 2 را میگیرد تا الی آخر.

مشکل ساعت را هم من پرسیدم از صدا سیما گفتند در صورت قطع برق فرستنده ساعت ریست میشود و در حالت عادی ساعت از فرستنده ارسال میشود.اما دستگاه در این مورد هر ساعتی دلش بخواهد میزند.

در مورد قطع شدن تصویر و سیاه شدن باید بگم اگر زیاد روی مدیا سنتر دستگاه باشید ممکن است چنین اتفاقی بیافتد و یا اگر سیگنالهای دریافتی خیلی بالا پایین بشود.در ----- ماهواره هم چنین اتفاقاتی به این دلیل زیاد میافتد

6. 2 کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afshin4841's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان کنترل از راه دور بلوسنس قدرتش چطوره ؟ از اطراف هم بزنیم خوب می گیره یا باید فقط مستقیم طرف دستگاه بگیریم؟
    لومکسی که کنترلش خیلی بده .

داره خودمونی میشه em300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان کنترل از راه دور بلوسنس قدرتش چطوره ؟ از اطراف هم بزنیم خوب می گیره یا باید فقط مستقیم طرف دستگاه بگیریم؟
    لومکسی که کنترلش خیلی بده .

نه کنترلش ضعیف عمل میکنه فقط باید مستقیم طرف دستگاه بگیری..

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

11

نه کنترلش ضعیف عمل میکنه فقط باید مستقیم طرف دستگاه بگیری..

.

. فقط مستقیم ؟؟؟ نه به جان خودم!

. فقط از کناره ها نمی گیره... تقریبا از پهلو زاویه کمتر از 30 - 35 درجه نمی گیره..

. خـوش باشیـد

.

10. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    بین بلوسنس ولومکسی کدومشون با فرمتts یا mpeg ضبط میکنن
    سوال دوم اینه که تیونر کدوم قویتره

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

کسی میدونه برای تبدیل mkv ساپورت نشده دستگاه به فرمت mkv ساپورت شده چه نوع تبدیلی باید انجام داد؟ بعضی از این فیلمها یک فایل تکست تو خودشان دارند که زیرنویس دیگه ای تو دستگاه قابل اجرا نمیشه.اگه این فایل تکست را هم با نرم افزار ویرایش mkv حذف کنیم دستگاه دیگه اون فایل فیلم را هم نمیشناسه

13. این کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sht1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

کسی میدونه برای تبدیل mkv ساپورت نشده دستگاه به فرمت mkv ساپورت شده چه نوع تبدیلی باید انجام داد؟ بعضی از این فیلمها یک فایل تکست تو خودشان دارند که زیرنویس دیگه ای تو دستگاه قابل اجرا نمیشه.اگه این فایل تکست را هم با نرم افزار ویرایش mkv حذف کنیم دستگاه دیگه اون فایل فیلم را هم نمیشناسه

برای حذف و اضافه کردن زیر نویس توی فایل mkv از ورژن 4 نرم افزار mkvmerg GUI استفاده کن

اگه از ورژن های بالا تر نرم افزار استفاده بشه دستگاه خطای "فایل پشتیبانی نشده" رو میده و فایل پخش نمی شه
    شما ازین روش استفاده کن مشکلت حل میشه.

در مورد آپگرید دستگاه T14 با فریمورهای +T14 اعم از 1.4 یا 2 باید بگم که دستگاه از نظر مالتی مدیا خوبه و قسمت زیرنویسش بهتر میشه یعنی درشت تر میشه و قابلیت تغییر اندازه به زیرنویس اضافه میشود ولی از نظر گیرندگی دستگاه ، اصلا اجازه جستجو کانالها را نمی دهد و از این قسمت خارج میشود.در فریمور 2.8 ، T14 بعضی از قسمتهای زیرنویسها نشان داده نمیشود.می خواستم ببینم از دوستان کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟آیا اگه به فریمور 2.5 دانگرید کنم مشکل حل میشه؟
    در ضمن از دوستان کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟

15. این کاربر از sht1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •