تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 36 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 351

نام تاپيک: ◄ ™ Samsung اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه تو لپتاپ های سامسونگ چطور بیتریت یک کارت گرافیک لپ تاپی که همیشه یک نوع کارت گرافیک روشه ولی bus ممکنه فرق کنه
    مثلا تو np530u4c کارت گرافیک 620m روش هست ولی یا 64 بیته یا 128 بیت از کجا بدونم کدمشه .قبل از خرید البته.از رو سریالش میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

لپ تاپ من NP350V5X-S04AE هست که هم ویندوز 7 روش دارم هم 8 نصب کردم با 7 هیچ مشکلی ندارم ولی تو ویندوز 8 نرم افزار setting آخرین ورژنش که تا این تاریخ 2.0.0.50 هست رو دانلود و نصب کردم ولی جواب نمیده! چرا؟
    آیا هنوز این نرم افزار این مدلها رو ساپورت نمیکنه؟
    نرم افزار SWUpdate 2.1.14.1 هم آخرین ورژنه ولی اصلا مدل لپ تاپ من توش نیست !! چرا؟ آیا هنوز به لیست اضافه نکردن؟ مگه این مدلها ساخت سامسونگ نیست؟پس چرا به لیست اضافه نمیکنن؟

یه سوال مهم : پارتیشن ریکاوری من موقع پارتیشن بندی به اشتباه پاک شده و اصلا همچین پارتیشنی ندارم الان که نرم افزار Recovery Solution رو میخوام نصب کنم حین نصب پیغام میده که فضای ریکاوری نداری و نرم افزار رو نصب نمیکنه باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

لپ تاپ من NP350V5X-S04AE هست که هم ویندوز 7 روش دارم هم 8 نصب کردم با 7 هیچ مشکلی ندارم ولی تو ویندوز 8 نرم افزار setting آخرین ورژنش که تا این تاریخ 2.0.0.50 هست رو دانلود و نصب کردم ولی جواب نمیده! چرا؟
    آیا هنوز این نرم افزار این مدلها رو ساپورت نمیکنه؟
    نرم افزار SWUpdate 2.1.14.1 هم آخرین ورژنه ولی اصلا مدل لپ تاپ من توش نیست !! چرا؟ آیا هنوز به لیست اضافه نکردن؟ مگه این مدلها ساخت سامسونگ نیست؟پس چرا به لیست اضافه نمیکنن؟

یه سوال مهم : پارتیشن ریکاوری من موقع پارتیشن بندی به اشتباه پاک شده و اصلا همچین پارتیشنی ندارم الان که نرم افزار Recovery Solution رو میخوام نصب کنم حین نصب پیغام میده که فضای ریکاوری نداری و نرم افزار رو نصب نمیکنه باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید .

دوستان سامسونگی یکی دست مارو بگیره ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مگه روی خودش ویندوز نصب بود که پارتیشن ریکاوری داشته باشه ؟

5. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مگه روی خودش ویندوز نصب بود که پارتیشن ریکاوری داشته باشه ؟
    نه ویندوز نداشت ولی یادم میاد همون ابتدا که با دی وی دی ویندوز بوت شدم ویندوز نصب کنم به پارتیشن بندی رسیدم یه پارتیشن ریکاوری داشت نمیدونم فرمت کردم چی شد ولی بود خوب یادمه . مهم اینه که الان نیست ! چیکار کنم برنامه رو راش بندازم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من هم امروز این لپ تاپ رو گرفتم. تا حالا که ازش راضیم ویندوز 8 نصب کردم دارم درایور ها و برنامه هاش رو نصب می کنم تا فردا ببینم چکار میشه کرد با این ولی فکر کنم برگردم به ویندوز 7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هم امروز این لپ تاپ رو گرفتم. تا حالا که ازش راضیم ویندوز 8 نصب کردم دارم درایور ها و برنامه هاش رو نصب می کنم تا فردا ببینم چکار میشه کرد با این ولی فکر کنم برگردم به ویندوز 7
    مبارکت باشه پارتیشن ریکاوری داشت؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام

لپ تاپ من NP350V5X-S04AE هست .
    سلام دوست عزیز میشه در مورد این لپتاپت یکم توضیح بدی
    از معایب و مزایاش
    ممنونت میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مرسی نه فقط یک پارتیشن داشتن. ویندوز 8 رو زیاد خوشم نیومد توی swsetup مدل NP350V5C-T01US رو اتنخاب کن یا NP350V5C-S03 بعضی درایور ها و برنامه ها با ویندوز 7 مشترک هست که میشه از روی dvd درایور های 7 نصب کرد. من چند تا رو نصب کردم ولی چون از میندوز 8 خوشم نیومد ویندوز 7 نصب کردم و همه چی راحت نصب شد. مشکلی نداره. صدای فنش خیلی کمه، خیلی هم کم داغ میکنه با اینکه همش در حال نصب برنامه و کپی و این جور کارا بود ولی اصلاً داغ نشد باطری هم خوبه حدود 2 ساعت نصب برنامه از روی dvd و کپی از روی هارد رو جواب داد. فعلاً مورد دیگه ای نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز میشه در مورد این لپتاپت یکم توضیح بدی
    از معایب و مزایاش
    ممنونت میشم
    سری 3 لپ‌تاپ‌های سامسونگ به داشتن ظاهری زیبا، کیفیت ساخت بالا و قیمت مناسب، به یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت موجود در بازار تبدیل شده‌اند. ظاهر و کیفیت ساخت این لپ‌تاپ‌ها خیلی بهتر از لپ‌تاپ‌های دیگر در این بازه قیمتی است. در حقیقت از لحاظ ظاهری این لپ‌تاپ‌ها شباهت زیادی به لپ‌تاپ‌های بسیار گران قیمت سری 9 دارند. سری 3 در سایزهای بسیار متفاوتی بین 11.6 تا 17.3 اینچ وجود دارند. خواننده نقد و بررسی این محصولات باشید.
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
    کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7670M 2048 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

• طراحی و ساخت
    از طراحی سری 3 شروع می‌کنیم که همان‌طوری که گفتیم، به هیچ عنوان ظاهر لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت را ندارند. طراحی بسیار حرفه‌ای بوده و مواد ساخت اولیه نیز بسیار با کیفیت هستند. در این لپ‌تاپ‌ها از پلاستیک براق که معمولا در ساخت لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت استفاده می‌شود، خبری نیست. رنگ بندی و جنس بدنه‌ی مدل‌های مختلف کمی متفاوت بوده ولی در کل حتی ارزان‌ترین مدل نیز از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. وزن این لپ‌تاپ‌ها بسته به ابعاد مانیتور بین 1.2 تا 2.6 کیلوگرم متغیر است ولی در کل وزن‌ها استاندارد هستند. نه خیلی سنگین و نه خیلی سبک.

• صفحه نمایش و بلندگوها
    صفحات نمایشی که بر روی این لپ‌تاپ‌ها قرار دارد، واقعا خوب است. قاب دور صفحه نمایش بسیار نازک بوده و بر روی صفحه نمایش یک روکش مات قرار دارد که به کار کردن با لپ‌تاپ در فضاهای پر نور کمک بسیاری می‌کند. دقت صفحه نمایش با توجه به مدل مربوطه متفاوت است ولی همه مدل‌ها از رزلوشن استاندارد و بالایی استفاده می‌کنند. رنگ‌های تولید شده توسط صفحه نمایش بسیار زنده و طبیعی بوده و زاویه دید آن نیز رضایت بخش است. در مجموع می‌توانیم بگوییم که سامسونگ از صفحات نمایشی فراتر از انتظار ما از یک لپ‌تاپ ارزان قیمت، در ساخت سری 3 استفاده کرده است.
    کیفیت بلندگوهای سری 3 نیز نسبت به رقبا در این بازه قیمتی، بسیار خوب است. در صداهای متوسط، کیفیت صدای تولید شده بسیار شفاف و دقیق است. حتی صدای بیس تولید شده نیز به راحتی قابل تشخیص است. ولی اگر تمایل به گوش کردن به موسیقی یا تماشای ویدئو با صدای بلند دارید، پیشنهاد می‌کنیم که از هدفون یا از بلندگوهای خارجی استفاده کنید.

• پورت‌ها و اتصالات
    از لحاظ پورت‌ها، سری 3 از تمام پورت‌های لازم برای مصارف روزمره بهره می‌برد. تعدادی پورت USB 2.0، پورت شبکه گیگابیتی، VGA و HMDI، کارت خوان و ورودی و خروجی صدا، همگی موجود هستند. لازم به ذکر است که بعضی از مدل‌های جدید لپ‌تاپ‌ها سری به پورت USB 3.0 نیز مجهز شده‌اند.

• کیبورد و تاچ پد
    کیبوردی که سامسونگ بر روی این لپ‌تاپ‌ها قرار داده است واقعا با کیفیت است. بازخورد کلیدها بسیار خوب بوده و تایپ کردن با آن بسیار لذت بخش است. وجود بخش عددی مجزا به مدل و سایز صفحه نمایش لپ‌تاپ بستگی دارد. این بخش عددی در مدل‌های کوچک‌تر وجود نداشته ولی در مدل‌های بزرگ‌تر مانند مدل‌های 15.6 اینچی و 17.3 اینچی وجود دارد. در پایین کیبورد، تاچ پد بزرگ دستگاه قرار دارد که از کیفیت و حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. سامسونگ واقعا در ساخت این لپ‌تاپ‌ها با توجه به قیمت پایینی که دارند، طراحی و مواد اولیه فوق‌العاده خوبی را به کار برده و به اصطلاح "سنگ تمام گذاشته است!" و هنگامی که با این لپ‌تاپ کار می‌کنید، به راحتی این موضوع را متوجه خواهید شد.

• سخت افزار داخلی و باتری
    همان‌طور که گفتیم این لپ‌تاپ‌‌ها در کانفیگ‌های بسیار متنوعی ساخته شده‌اند. اکثر کانفیگ‌ها از پردازنده‌های Core و Pentium شرکت اینتل استفاده می‌کنند ولی کانفیگ هایی نیز با پردازنده‌های AMD وجود دارند. پردازنده‌ی Corei7 که قدرتمندترین آن‌هاست، پردازنده‌ای ذاتا چهار هسته‌ای با توان تولید چهار هسته‌ی مجازی و کارکرد با مجموع هشت هسته است که عملکردی کم نظیری را ارائه می‌دهد. پردازنده‌های Corei5 و Corei3 نیز ذاتا دو هسته ای؛ با توان ساختن دو هسته‌ی مجازی دیگر هستند. همچنین در کانفیگ هایی؛ از پردازنده‌های AMD سری‌های A و E نیز استفاده شده است. مزیت این نوع پردازنده‌ها بیشتر در مصرف انرژی بسیار پایین‌تر و ارائه‌ی قابلیت‌های عالی در مالتی تسکینگ یا انجام چند وظیفه به صورت همزمان است.
    از لحاظ پردازش گرافیکی نیز، این لپ‌تاپ‌‌ها تنوع فوق‌العاده بالایی دارند و می‌توان در کانفیگ های مختلف از پردازشگرهای گرافیکی Intel GMA HD تا کارت گرافیک‌های مستقل قوی‌تر NVIDIA GeForce دید. به علاوه بر روی کانفیگ‌های مختلف می‌توانید مقادیر حافظه‌ی RAM مختلفی از 2 تا 8 گیگابایت را و حافظه‌ی هارددیسک از 320 تا 640 گیگابایت هم بیابید.
    سامسونگ همراه با لپ‌تاپ‌‌های سری3، یک باتری 6 سلولی ارائه کرده است. میزان شارژ دهی این باتری در کانفیگ های مختلف، بسته به پردازنده، پردازشگر گرافیکی و سایز صفحه نمایش، متفاوت است ولی میزان شارژ دهی همگی بسیار خوب بوده و فراتر از رقبای هم قیمتشان است. برای مثال مدل 15.6 اینچی که از پردازنده Core i3 و کارت گرافیک مجزای GeForce GT 520MX استفاده می‌کند، در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi و روشنایی صفحه متوسط، توانست بیش از 6 ساعت شارژ دهی کند که میزان بسیار خوبیست.

• جمع بندی
    در مجموع به راحتی می‌توان گفت سری 3 لپ‌تاپ‌های سامسونگ جزو بهترین و با کیفیت‌ترین لپ‌تاپ‌های ارزان قیمت موجود در بازار هستند. طراحی این لپ‌تاپ‌ها بسیار خوب بوده و مواد اولیه استفاده شده در ساخت آن‌ها بسیار مرغوب می‌باشند. در حقیقت کمتر لپ‌تاپی در این بازه قیمتی وجود دارد که چنین کیفیتی را ارائه می‌دهد. به دلیل موجود بودن در کانفیگ‌های گوناگون، لپ‌تاپ‌های سری 3 می‌توانند هر نوع کاربری را راضی نگاه دارند. کاربرهای مبتدی، خانگی، اداری و چه کاربران حرفه ای، هر یک می‌توانند با توجه به نیاز خود، مدل مورد نظر را خریداری کرده و از آن استفاده کنند. اگر به دنبال لپ‌تاپی زیبا، خوش ساخت و با قیمتی مناسب هستید، مطمئنا لپ‌تاپ‌های سری 3 کمپانی سامسونگ، جزو بهترین انتخاب‌های شما خواهند بود.

طراحی زیبا
    کیفیت ساخت بالا
    صفحه نمایش مات
    کیبورد با کیفیت
    تنوع سخت افزار داخلی
    قیمت مناسب
    Last edited by farzad3620; 18-05-2013 at 14:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •