سلام
Lord Milad عزیز
دسکاست رو چند خریدی خیلی قشنگه
گیاه ها رو چند گرفتی؟ قرصی کودی چیزی استفاده میکنی؟ خاک مخصوص؟ قیمتشون رو هم بگو؟
من هم تو برنامه دارم یه آک گیاهی راه بندازم ولی نمیدونم چیا می خواد
سلام
Lord Milad عزیز
دسکاست رو چند خریدی خیلی قشنگه
گیاه ها رو چند گرفتی؟ قرصی کودی چیزی استفاده میکنی؟ خاک مخصوص؟ قیمتشون رو هم بگو؟
من هم تو برنامه دارم یه آک گیاهی راه بندازم ولی نمیدونم چیا می خواد
شما سالاري.هر پيشنهادي باشه با جون و دل قبول ميكنم.
همونطور كه گفتين امروز صبح اين كا رو كردم و هم قشنگ تر شد هم نور ماهي ها رو اذيت نمي كنه.
گياه هم زياد تحقيق كردم.متاسفانه تو ايران بخاطر تحريم و اين حرف ها و كم بودن انواع گياهان آبي و بخاطر بالا بودن دماي آب ديسكس ها كه انتخاب گياه مناسب با دماي بالا پيدا كردن گياه طبيعي رو سخت كرده.اين ها رو هم از چند جا گشتم پيدا كردم(پلاسكو گرفته تا نواب)
ولي به تازگي آك فروشش محلمون يه سري گياه از تايلند( البته خودش ميگه) آورده كه به من گفت ببر ولي از اونجايي كه نمي دونم خوبه يا بد فعلا صبر كردم.
اگه پيشنهاد ديگه اي داشتين دريغ نكنين
بازم تشكر....
دوست من...
من ٥ تا ديسكس از ٣ نژاد مختلف گرفتم. ٢ تا كوچيك حدودا اندازه ٢ بند انگشت كه ٢ تاشو ٢٠ ميگفت من ١٧ دادم.و ٢ تا اندازه نصفه دست اونم ٢ تاشو ٦٠ تومن ميگفت ٥٥ دادم و اون بزرگه كه قرمز با خال سفيد داره و اندازه كف دسته رو ٥٠ ميگفت ٤٠ دادم.
گياه رو هم پيشنهاد ميكنم بري از نواب بگيري (اگه تهراني)من اوايل چيزي ندادم چون خود شنيده بودم گياه اول مواد معدنيي كه ناز داره از شن ميگيره ولي بعد از يه مدت ديگه(مثلا ٢ ماه) نياز به كود داره.كود هم كه چند نوع هست يكيش كه يه لايه زير شن ميذارن كه براي تانكي كه توش ديسكس هست خوب نيست ميگن انگل زياد داره.يه نوع قرصي و يه نوع مايع(كه بازم من شنيدم مايع بهتره).
خودم ١ قطره مانند خريدم 3 تومان از اون استفاده ميكنم..
اگه هدفت ديسكس هست بايد تانك نسبتا خوبي جمع كني اگه خواستي اشتباه هاي خودم و تجربه هاي خودم رو بهت بگم كه يه چيز خوب جمع كني..
نه تهران نیستم ولی به تهران نزدیکم
فعلا که پول ندارم یه چیز اساسی راه بندازم ولی محض تجربه یه شیویدی و یه برگ بیدی دارم
به دیسکس هم فکر نمیکنم چون این طرفا نمیارن خیلی هم گرونه
فقط دنبال گیاه هستم.
خوشحال میشم تجربیاتتون رو بشنوم
برای این دو تا گیاه که کود لازم نیست؟
گياه نگه داريش خيلي سخت نيست.
تا جايي كه ممكنه دما رو زياد بالا نبر (البته مهم ماهياته).
اگه بسترت شني باشه زياد به كود احتياج نيست ولي چون برگ بيدي داري از كود مايع استفاده كني بد نيست.
پيشنهاد ميكنم اگه خواستي گياه بگيري گياه كريپتون بگير هم مقاوم هم كود نمي خواد هم ماهيا نميخورنش(تلخ مزس)
پيشنهاد ميكنم اگه خواستي گياه بگيري گياه كريپتون بگير هم مقاوم هم كود نمي خواد هم ماهيا نميخورنش(تلخ مزس)[/QUOTE]
یعنی من هم که گوشتخوار دارم میشه بگیرم؟
یعنی من هم که گوشتخوار دارم میشه بگیرم؟[/QUOTE]
آره مشكلي نداره...
يكي از دوستام چند نوع گياه كنار ماهي گوشتخوار گذاشت در عرض ١ روز همه گياهاشو كچل كردن بجز كريپتون.
يه مقدار گرون هست ولي ميارزه....
سلام!
داداش مسی،خواستی بگیری از اون کریپتون بلند ها بگیر،یدونه هم نگیر!
چند تا که باشن قشنگ میشه...![]()
فرقشون چیه؟ برا یک دونش هم جا نمونده چه برسه چندتا. تازه گرون هم هست
حالا چند هست قیمتش؟
رفتم چوب بگیرم گفت 10 تومن!!!!!!!! بیخیال شدم گفتم بعدا میرم دریا پیدا میکنم.
Last edited by mesi_2010; 06-05-2011 at 14:37.
2 مدل داره،یکی دراز هستن و یکی کوتاه هستن و برگاش هم فرق داره!2 تاش تلخن!!
قیمتش رو نمیدونم،ولی فکر کنم تو مایه های 4-5 تومن میدن..
چوب همینه دیگه عزیز من!
گرونه ولی نمای آکواریوم رو خیلی قشنگ میکنه...
به آکواریوم نمو و پاساز نظامی سر بزن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)