یعنی به گاز شهری وصل نمیشه؟
یعنی به گاز شهری وصل نمیشه؟
من از کجا باید بدونم خواهری؟
خوب دیدم اسم یه مرد رو گذاشتی رو یوزرت گفتم برادر
مثلا باید بزاری پروین اعتصامی که بگم خواهر
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
کلا همه شرکتها مثل هم هستن چون همه اتوبوسها مثل هم هستن و فقط امکاناتشون فرق داره
مثلا یکی خوراکی میده یکی نمیده
نه اینو جای دیگه نگیا
اون چیلره که از گاز شهری استفاده میکنه برای سرد کردن
مثل یخچالهای نفتی قدیمی
نه عزیز منیعنی به گاز شهری وصل نمیشه؟
ولی تا اونجا که می دونم پول برق خیلی زیاد می یاد
بعد برداشتن یارانه ها هم فکر نمی کنم کسی بخواد روشن کنه کولر گازیش رو.
مگر اینکه وضع مالیش خیلی خوب باشه.
نه این جوری نیست تو عکس زیر یه سری از اتوبوس های یک شرکت اصفهانی رو می بینید که متفاوت اند
محتوای مخفی: چیدمان صندلی
محتوای مخفی: صندلیهای اتوبوس
حالا من می خوام بدون کدوم شرکت تو تهران مثل حالت مان یا های کلاس داره از اونجا بلیط تهیه کنم (یا حتی بهتر از اینا)
من تقریباً 4 سال با اتوبوس سفر میکردم، سوار انواع اتوبوسا و انواع شرکتا شدم.
بهترین شرکت "رویال سفر" هست که بلیطش از همه گرونتره و اتوبوسهاش هم بنز هست. خوبیش اینه 3 ردیف صندلی مبل مانند داره و تقریباً کامل تخت میشن. خیلی تمیزه و آدمایی هم که سوارش میشن باشخصیت هستن. همیشه هم سر ساعت میرسه. رویال معمولاً دو یا سه راننده داره.
بعد از اون "سیر و سفر" هست که اتوبوساش ولوو و مان و اسکانیا هستن. اینکه کدوم بهتره بستگی به مدل اتوبوس داره. پشت اتوبوس رو بخونی نوشته Euro IV یا Euro III که نشون دهندگی میزان آلودگیشون هست و از اینجا میتونی بفهمی کدوم جدیدتره. Euro IVها همیشه بهترن. سیر و سفر معمولاً دو یا سه راننده داره. و اون هم سر ساعت میرسه.
من همیشه سوار یکی از این دو تا میشم.
"همسفر" و "ایران پیما" هستن که برای مواقع اضطراری که بلیط نیست. اتوبویاش Euro II هم داره که ایمنیشون خیلی پائینه (همسفر جدیداً خوب شده) همیشه تاخیر داره، مثلاً تهران-اصفهان رو بجای جاده قم از سلفچگان میره. اتوبوساش هم تمیز نیستن زیاد. بیشتر از دو راننده هم نداره و گاهی اوقات فقط یه دونه داره!
بقیه شرکتای دولتی و تعاونیا هم باید بیخیال شی اگه جونت رو دوست داری!
اینم بگم بهترین و تمیزترین ترمینال ایران، ترمینال بیهقی یا آرژانتینه و تا اونجا که ممکنه سعی کنین مبدا و مقصدتون اونجا باشه.
در نهایت شما برو آرژانتین و از رویال یا سیروسفر بگیر!
ممنون
زنگ زدم رویال اتوبوس بنز گرفتم
با چند جا هم که از همین تعاونیها صحبت کردم اونها هم همین رویال رو معرفی کردن
ترمینال ها هم مشخصه که ادم همیشه باید بره ارژانتین بقیه ترمینالها افتضاح هستن
یادم میاد چندین سال پیش با یکی از تعاونیهای ترمینال غرب رفتم یزد واقعا هم ترمینال هم اتوبوس هم راننده همچیش افتضاح و کثیف بود
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
راسنی یه سوال اتوبوسی هست که توش ادم بتونه از شارژر استفاده کنهتو زمان بی کاری بشه با لب تاپ بازی کرد ؟؟
[من با اين نظر كاملا مخالفم
![]()
بنز 500
volvo b9-b7
اسکانیاهای مدل 2009 به بالا
ولی کلن اتوبوس خسته کننده اس
اگر یه همصحبت داشته باشی سوار 457 و 302 بشی حال میده!
سلام
خیلی وقته یه سوالی رو می خوام بپرسم ولی روم نشده از کسی بپرسم
وقتی می خوان فاتحه بخونن دقیقا چه سوره هایی رو باید بخونیم چون بعضی جاها در عرض 1 دقیقه تموم میشه و میگن خدا بیامرزه بعضی جاها 2-3 دقیقه طول می کشه
سلام باید یه حمد و قول هو الله بفرستی دیگه متها بعضی ها اروم میخونن بعضی ها تند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)