اه پس منم اگه dota 2 اومد 100% میگیرم بازی می کنم! (البته اگه free باشه) این lol که قسمت ما نشد!
اه پس منم اگه dota 2 اومد 100% میگیرم بازی می کنم! (البته اگه free باشه) این lol که قسمت ما نشد!
اقا ما هم Euw بازی میکنیم SN:Luck Gene ادد کنید لطفا! یا ایرانی تو این بازی کمه یا ما شانس نداریم!
حاجی به نظر من به هیچ وجه LoL رو از دست نده! بالانسی که تو LoL هست تو کمتر MOBA پیدا میشه! اینو به عنوان کسی که 4 5 سال دوتا بازی کرده میگم! دم سازنده ها گرم! عجب بازی عجب بالانسی! واقعا به وجود اوردن چنین بالانسی بین این همه هیرو و ایتم ایولا داره!
ارهاقا ما هم Euw بازی میکنیم SN:Luck Gene ادد کنید لطفا! یا ایرانی تو این بازی کمه یا ما شانس نداریم!
حاجی به نظر من به هیچ وجه LoL رو از دست نده! بالانسی که تو LoL هست تو کمتر MOBA پیدا میشه! اینو به عنوان کسی که 4 5 سال دوتا بازی کرده میگم! دم سازنده ها گرم! عجب بازی عجب بالانسی! واقعا به وجود اوردن چنین بالانسی بین این همه هیرو و ایتم ایولا داره
بازی بالانس هستش
ایرانی ها توی Eu&East بازی می کنن west رو نمی دونم
حالا Request می فرستم ببینن میاد؟
NewEvilR
نه مثل اینکه نیومده! :(( کاش همون بار اول Change نمیکردم!
سرور دیگه واسه league of legends نیست غیر اون سه تا؟من شنیده بودم قبلا یه جا هست 3 4 تا سرور غیر رسمیه دیگه.کسی نمی دونه؟
من فقط تو تهران می تونم درست بازی کنم جای دیگه برم با ایرانسل که میام نت واقعا زجره همش لگه!
امروز با آنی بازی می کردم هی راست چ÷ می کردم یهو لگ شد دیدم داره بندری می رقصه!![]()
اولا اگه کسی این اطلاعات رو داره بگو خودش رو کنه...
ثانیا ممکنه طرف اونقدر پرت بوده که درباره ی HON بازی می کرده...
ثالثا LOL اونقدر سریع آپیدت میشه که طرف پدرش در بیاد سرور سازی کنی!
درضمن اون طرفی که 2 تا پست بالاتره سری اکانت جدید بسازه تو East وگرنه از اون چیزی که فکر می کنه ضررش بیشتره...
(اااااه جلوی این انی که میگی کارتوس که نبودسرور دیگه واسه league of legends نیست غیر اون سه تا؟من شنیده بودم قبلا یه جا هست 3 4 تا سرور غیر رسمیه دیگه.کسی نمی دونه؟)
اره سامان جان
با Garena میشه
من گاهی اوقات که dota می خوام با گرنا بازی کنم تبلیغشو میده(همه ی هیرو ها - همه ی اسکین ها و ...)
ولی بازی توی سرور رسمی چیزی هستش که براش تقریبا توی تمام بازی ها باید پول داد
راستی چرا من نمی تونم frindship request برات بفرستم سامان خان؟
یه سرچ تو گوگل کنید اینو:league of legends servers
بعد تو فروم خود سایت اصلی هم می بینید یه سری بحث ها راجع بش مثل سروره کره و چین و این چیزا...اینا چیه؟گرافیکه و گیم پلیه lol ادمو معتاد می کنه دیگه نمی شه به hon فکر کرد.
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
اره انگاری کاکتوس بود!
فرستادم من
یه ساعت پیش که این اکانتو نساختم! lol! لول 30 هستش با حدود 8 9 تا Champ ردیف! ولی به خاطر بروبکس ایرانی میخوام برم east !ولی خوب اره تو وست نوب بیشتره! تو east هم اکانت ساختیم Sn:Ehsanfireاولا اگه کسی این اطلاعات رو داره بگو خودش رو کنه...
ثانیا ممکنه طرف اونقدر پرت بوده که درباره ی HON بازی می کرده...
ثالثا LOL اونقدر سریع آپیدت میشه که طرف پدرش در بیاد سرور سازی کنی!
درضمن اون طرفی که 2 تا پست بالاتره سری اکانت جدید بسازه تو East وگرنه از اون چیزی که فکر می کنه ضررش بیشتره...
اون اکانت lvl 30 ه رو میشه انتقالش داد فکر کنم(بچه می دونن چطوری)یه ساعت پیش که این اکانتو نساختم! lol! لول 30 هستش با حدود 8 9 تا Champ ردیف! ولی به خاطر بروبکس ایرانی میخوام برم east !ولی خوب اره تو وست نوب بیشتره! تو east هم اکانت ساختیم Sn:Ehsanfire
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)