حالا چرا هر 3 تاش هم دست دومه؟ مدت زیادی هم نیست که این گوشی تو بازار جهانی ریلیز شده چه زود از انگلیسی به دستش رسید و چه زود دست دوم شد
کجاش شک شما رو برانگیخته؟قیمت هر دونه رو نوشته 750 تومن
حالا چرا هر 3 تاش هم دست دومه؟ مدت زیادی هم نیست که این گوشی تو بازار جهانی ریلیز شده چه زود از انگلیسی به دستش رسید و چه زود دست دوم شد
کجاش شک شما رو برانگیخته؟قیمت هر دونه رو نوشته 750 تومن
کسی از بروبکس قیمت امروز و داره ؟![]()
ببین عجله می کنینوشته هر سه تا اک.از انگلیس واسش اوردن
![]()
دوستان به نظرتون تا دو سه ماه دیگه قیمت این گوشی به 500 یا 500و خورده ای می رسه؟ اگر نه حداقل تا کی به این قیمت می رسه؟
یه آگهی فروش چند صفحه پیش یکی از دوستان داده بود که قیمت فروش 740 بود... بنده بهش ایمیل زدم گفت باید پول واریز بشه... خلاصه بعد از کلی ایمیل بازی نشد که معامله بشه و نکته جالب اینجاست که در آخرین ایمیل گفت این قیمت واسه خریدهای قدیمیمه و هفته دیگه با قیمت 530 میرسه دستم و میفروشم!!! البته در مورد این قیمت ازش جواب خواستم و اگه خبری شد میگم خدمتتون.
این آقا در ازمیر ترکیه ساکن هستند... البته به گفته خودشون و گوشیها هم چینی هست.
بنده هم از طریق میل با ایشون تماس داشتیم و همن ها رو گفت در ضمن گفت اگه می خوای پول رو به حساب ریز و با پست TNT با هزینه 20 هزار تونم برات میفرسم .
دیدم اینجا 790 گیر میاد چه کاری به خاطر 30 تومن 740 رو خدایی نکرده به باد بدم . تازه نمیدونم چی میفرسه.![]()
من با ایشون هم تماس گرفتم( چه کنم که دنبال اینم که با کمترین هزینه بهترین رو بخرم)
گفت گوشی اکبند هست ( نه دست دو ، نمی دونم چرا تو اون اگهی دست دو زده بود!!)
گفت حیقیت نمیدونم کجایی !! گفت باهام تماس بگیر تا بهت بگم که من وقت نکردن بهش زنگ بزنم
ولی خدایی قیمتش بد نیست
اینم یه نگاهی بندازید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز تو پاساژ هفت حوض یکی دیدم، طرف یه طوری گذاشته بود که تهش خونده بشه و نوشته بود فنلاند. اینو برا دوستانی نوشتم که دنبال فنلاندی میگردن.
البته اینکه اصل بود یا استوک بود یا تقلبی یا هرچی رو نمیدونم. قیمتش هم گفت 900
الب اینجاست که در آخرین ایمیل گفت این قیمت واسه خریدهای قدیمیمه و هفته دیگه با قیمت 530 میرسه دستم و میفروشم!!! البته در مورد این قیمت ازش جواب خواستم و اگه خبری شد میگم خدمتتون.
جالبه 530 تومن
شاید یه کلکی تو کارش باشه ولی اگه ازش خبری شد لطفا به ما هم بگو .
وقتی تو امریکا و انگلیس 549 دلاره چطور می خواد 530 به شما بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)