البته یه 24 ساعتی هست که مشکل برطرف شده و میشه هم بازی های دیگه و هم تو گیم رنجر با خارجیا بازی کرد . (برای اکثریت برطرف شده البته و هنوز امثال من مشکل دارن)
البته یه 24 ساعتی هست که مشکل برطرف شده و میشه هم بازی های دیگه و هم تو گیم رنجر با خارجیا بازی کرد . (برای اکثریت برطرف شده البته و هنوز امثال من مشکل دارن)
درست شما بزرگ
ولی اگه بخوان ببندند از طریق پورت USSD می بندند که روی فایر وال اعمال میشه . گرفتید ؟
من الان با خارجی ها بازی میکنم بدون مشکل
یا حق
ربطی به فایروال نداره تا اونجایی که میدونم با این وضع تمام این راه هارو رفتیم![]()
امروز از ساعت 4 بعد از ظهر تا 9-10 درست شد ... و من یسره بازی کردم از موقعیت استفاده کردم(تو گیم رنجر نه هاا تو سرور های اصلی بازی)
گیم رنجر احساس میکنم یکمی بهتر شد امروز ولی باز ....
در هر حال الان از قبل هم بدتر شده یکی 2 ساعتی میشه
کلا تغییرات رو که میبینم میگم ایول به اینترنتچقدر سریع...
)
دوستان من یه مشکل ی برگ دارم وارد GameRanger که میشم میگه Login in ... بعدش هیچ اتفاقی نیفتاد
.................................................. .................................................. ..................................
اگه میشه یه برنامه ی دیگه ای هم معرفی کنید![]()
Last edited by hayderali; 22-05-2013 at 14:49.
سلام منم همین مشکل این دوستمون رو دارم ... روی قسمت لاگ این میمونه ... مشکل چیه ؟؟
هیچی . چند بار Exit کنید و دوباره امتحان کنید میاد.
منم همینجوری بودم دیروز.
کلا گیم رنجز برگشت به قبلا. مشکلی در اون نیست.
مانه من هنو خرابه Unistall هم کردم اما هنوز خرابه لطفا راهنمایی کنید
اه باو باز خراب شد یکی یه راهه حله درست حسابی بده
.................................................. .....................................
تو هیچ رومی نمیره میگه فقط دوستان میتونن وارد شن هیچ رومی
Last edited by hayderali; 23-05-2013 at 07:24.
خوب روم واسه دوستان هست لابد دیگه ...
ببین خودت میتونی روم بسازی ؟؟؟ اگه میتونی که اوکیه
در کل بخاطر نت هم میتونه باشه چون من جدیدا باید چند بار گیم رنجر رو ریست کنم تا بیاد بالا ...
ماشا... همه جور مشکل با اینترنت رو ما داریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)