یه سورپرایز!
دیجی کالا آورده 825 تومن!!! یعنی مجانی!
تازه با گارانتی 18 ماهه پارسه!!!!![]()
یه سورپرایز!
دیجی کالا آورده 825 تومن!!! یعنی مجانی!
تازه با گارانتی 18 ماهه پارسه!!!!![]()
Last edited by rawen.west69; 08-11-2010 at 21:53.
دیجی کالا 825 گذاشته مثل اینکه.
دوستان عجله نکنید .. اچ دی2 هم بدو ورود 820 بود .. منو نینجا جفتمون 820 گرفتیم .. ولی 2هفته بعد شد 750 تومن .. یه ماه بعدشم 700 .
دیگه برام تجربه شده به محض ورود گوشی خریدش اشتباست .. بذارید حداقل امتحانشو پس بده ..![]()
ما که تا الان صبر ایوب داشتیم باز هم روش
چرا؟؟؟؟محل سكونت: قبرستون
قیمت 825 تومن،یا 800 تومن،در مقابل قیمت 1 تومن که قبلا ارائه میشد خیلی عالیه!!!!خوشحالم!! چون احتمالا میتونم گوشی مناسبم رو پیدا کنم....
مهدی !!! چرا مشکی ؟؟! نکنه کسیت فوت کرده خدایی نکرده!!
قبرستون چرا!!! خیلی ناراحت شدم! ترو خدا بگو تا ما هم بدونیم
نکنه دختره بی محلت کرده D:
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
بیاین یه پیشبینی واسه قیمت بزاریم!! من میگم تا 2 هفته دیگه میاد زیره 800 و مدت طولانی طول میکشه بیاد زیره 750 مثلا 2 ماه
من میگم تا قبل اینکه من بخرم،قیمتش روزی 1000 تومن میره بالاتر!! همین که من این گوشی رو گرفتم،یا اینکه تصمیم گرفتم که چه گوشیی شاخ ترینه و اونو گرفتم(هرگونه تلاش و یا تفکر برای خریدن اون ضعیفه! گلکسی تکذیب میشه....این گوشی بهترین گوشی هست،ولی نه واسه من!!) اونوقت قیمتش میاد زیر 700 تومن!(دو ماه....)
انتی اسپم: الان یه کیپ از نوا دیدم که من خیلی بهش اعتماد دارم...این گوشی رو رویو نکرده بود،ولی از بوت سه ثانیه اش خیلی تعریف کرد و کارا توصیفش کرد...یه خورده هم باهاش ور رفت و کیفیت صفحه ی نمایش رو نات امیزینگ!! اعلام کرد....
من که الان معتقدم که این گوشی به هیچ وجه از کیفیت صفحه نمیشا خوبی برخوردار نیست!! ولی مسلما از صفحه یk800 بهتره و میتونه هنوز تو لیست انتخاب های من باشه....
خدا کنه قیمتش زودتر بیاد پایین چون من هم الان گوش ندارم باید برم یه گوشی سریع بخرم زورم میاد 800 تون بدم چون چند روز پیش یه لپ تاپ گرفتم 700 تومن
این گوشی حداکثر بیاد پایین،گارانتی دارش بیاد بشه 700 تا ... همین الان دیزایر معمولی من قیمت گرفتم میگفت 660 تومن!! فوقش تو تهران 600 تا باشه....خدا کنه قیمتش زودتر بیاد پایین چون من هم الان گوش ندارم باید برم یه گوشی سریع بخرم زورم میاد 800 تون بدم چون چند روز پیش یه لپ تاپ گرفتم 700 تومن
بدون گارانتی می خریم گارانتی فکر نمیکنم ارزشش را داشته باشه که پول اضافه به خاطرش بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)