تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 53 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 524

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور سراسری سال 89

در آغاز فعالیت nanola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض دوراهی

لطفا راهنمایی کنید (ثواب داره).دندانپزشکی آزاد یا پزشکی سراسری؟اگه دندونو ترجیح میدادین کدومو میرفتین؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

يه امار بدم:
    دوستم با 1600 منطقه 1 مكانيك دانشگا صنعتي اصفهان قبول شد...خوش به حالش!

حالا يه سوال...من االان تو دفترچه نگا كردم ديدم كامپيوتر شهيد باهنر كرمان نيمه دوم شروع ميشه!!
    يعني يه 5 ماه افتادم عشقو حال!!

حالا اين ثبتنامش چطوره؟؟ همين الان بايد ثبتنام كنيم يا همون بهمن كه نيمه دوم شروع ميشه..؟؟

3. 5 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

من هم مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی بیرجند با رتبه ی 2400 منطقه 3
    پارسال با رتبه ی من صنایع بابل و صنایع کرمان هم قبول شده بودن ولی امسال....
    به هر حال خدا رو شکر میکنم که اون رشته ای که میخواستم قبول شدم
    من یه سوال دارم...این یعنی چی؟{رسید پستی تأییدیه تحصیلی مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی از اداره پست (به آدرس دانشگاه صنعتی بیرجند)} اصلا چه ربطی به اداره ی پست داره؟
    Last edited by Majid_17_206; 09-09-2010 at 07:37.

5. 2 کاربر از Majid_17_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

لطفا راهنمایی کنید (ثواب داره).دندانپزشکی آزاد یا پزشکی سراسری؟اگه دندونو ترجیح میدادین کدومو میرفتین؟

خب معلومه دیگه،پزشکی سراسری

7. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

يه امار بدم:
    دوستم با 1600 منطقه 1 مكانيك دانشگا صنعتي اصفهان قبول شد...خوش به حالش!

حالا يه سوال...من االان تو دفترچه نگا كردم ديدم كامپيوتر شهيد باهنر كرمان نيمه دوم شروع ميشه!!
    يعني يه 5 ماه افتادم عشقو حال!!

حالا اين ثبتنامش چطوره؟؟ همين الان بايد ثبتنام كنيم يا همون بهمن كه نيمه دوم شروع ميشه..؟؟
    پارسال دوستای من که نیمه دوم قبول شدن همون موقع ثبت نامشو کردن ... تا نیمه دوم شروع بشه برن دانشگاه

9. 2 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوش به حال همگي
    من تبريك ميگم

11. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی میتونه غیر انتفاعی بره و سال 90 کنکور بده ازاد وسراسری.ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ايــران

پيش فرض

چـه رشته ای قبول شدین ، راضی هستین ، توقعتـون چـی بـود ؟؟ اعتـراض به نتیجه نداریـن ؟؟
    سلام دوستان ؛

انتظارا تموم شد ،بـالاخـره نتایج کنکور سراسری رو دادن . حالا از نتیجه راضی هستین ؟؟

از خـودم شروع کنم .

من رتبم 1370 منطقه 2 بـود . از آمارای سالهای قبل و همینطور مشاوره به این نتیجه رسیدم کـه

میشه تـوی تهـران توی یک رشته خوب دانشگاه فنی رده متوسط قبول بشم . (مثل مهندسی برق یا

مکانیک یا عمران توی علم و صنعت یا خواجه نصیر یا بهشتی ) .

طبق آمار بایستی توی انتخاب 9 یا 10 قبول میشدم . ولی میدونین چی قبول شدم...............................

مهندسی مواد دانشگاه تهران ........اونم انتخاب 33 ..............................

آخـه این درسته . از هر کی می پـرسم میگـه اشتباه شده . اعتـراض کن حتمآ اشتباه شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلــی ناراحتم م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م

اعتراضمو میکنم ولی چـه فایده . کـــو گــوش شنــوا . من کـه نمی گذرم ، خـدا هم ازشون نگذره ....

نتیجه رو هم بیخود شب دبر وقت اعلام نکــردن ، میدونستن چـه غلطی کردن .

دوستام هم همشون معترضن . رتبـه های خوب ، نتایج عجیب و غریب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شمــاهــا چــی ؟؟؟ از نتـآیج راضی هستیـــــــــــــــــن !!!!!!!!!!!!!!!

14. 2 کاربر از pioneer60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من هم مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی بیرجند با رتبه ی 2400 منطقه 3
    پارسال با رتبه ی من صنایع بابل و صنایع کرمان هم قبول شده بودن ولی امسال....
    به هر حال خدا رو شکر میکنم که اون رشته ای که میخواستم قبول شدم
    من یه سوال دارم...این یعنی چی؟{رسید پستی تأییدیه تحصیلی مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی از اداره پست (به آدرس دانشگاه صنعتی بیرجند)} اصلا چه ربطی به اداره ی پست داره؟
    سلام
    تبريك مي‌گم. من مي‌گم تأييده تحصيلي مهمه. بعضيا ميان مي‌گن چرا اطلاعات غلط به مردم مي‌دين!‏
    اما شما بايد بريد دفتر خدمات پستي بگيد فرم تأييده‌ي تحصيلي مي‌خوام. بعدش دو تا راه هست: يكي اينكه دفتر خدمات پستي فرم رو بفرسته آموزش پرورش ناحيه و شهري كه ديپلم گرفتين. دومي‌اش هم اينه كه خودتون دستي فرم رو ببريد آموزش و پرورش. من دومي رو پيشنهاد مي‌كنم. تو آموزش و پرورش كاغذبازياي اداريش رو انجام بدين. بعد خود آموزش و پرورش فرم رو پست مي‌كنه به دانشگاهتون و يه رسيد بهتون مي‌ده. اون رسيد رو بايد ببريد دانشگاه.‏ كار سختي نيستو فقط يه كم حوصله مي‌خواد.‏
    موفق باشي

---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------

چـه رشته ای قبول شدین ، راضی هستین ، توقعتـون چـی بـود ؟؟ اعتـراض به نتیجه نداریـن ؟؟
    سلام دوستان ؛

انتظارا تموم شد ،بـالاخـره نتایج کنکور سراسری رو دادن . حالا از نتیجه راضی هستین ؟؟

از خـودم شروع کنم .

من رتبم 1370 منطقه 2 بـود . از آمارای سالهای قبل و همینطور مشاوره به این نتیجه رسیدم کـه

میشه تـوی تهـران توی یک رشته خوب دانشگاه فنی رده متوسط قبول بشم . (مثل مهندسی برق یا

مکانیک یا عمران توی علم و صنعت یا خواجه نصیر یا بهشتی ) .

طبق آمار بایستی توی انتخاب 9 یا 10 قبول میشدم . ولی میدونین چی قبول شدم...............................

مهندسی مواد دانشگاه تهران ........اونم انتخاب 33 ..............................

آخـه این درسته . از هر کی می پـرسم میگـه اشتباه شده . اعتـراض کن حتمآ اشتباه شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلــی ناراحتم م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م م

اعتراضمو میکنم ولی چـه فایده . کـــو گــوش شنــوا . من کـه نمی گذرم ، خـدا هم ازشون نگذره ....

نتیجه رو هم بیخود شب دبر وقت اعلام نکــردن ، میدونستن چـه غلطی کردن .

دوستام هم همشون معترضن . رتبـه های خوب ، نتایج عجیب و غریب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شمــاهــا چــی ؟؟؟ از نتـآیج راضی هستیـــــــــــــــــن !!!!!!!!!!!!!!!
    من كنكور انساني شركت كرده بودم. انتخاب شيشمم كه برنامه ريزي علوم اجتماعي دانشگاه تهرانه قبول شدم. راضي‌ام. شما هم پيگيري كن. ايشالا كه حل مي‌شه.

16. این کاربر از yenoghteyee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام

امسال قبولی ها در مخصوصا شهر تهران خیلی تفاوت کرده

مثلا برای خود من سیستم سازمان سنجش مهندسی شیمی صنایع غذایی امیرکبیر و مهندسی پلیمر امیرکبیر و مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت رو زده بود اما هییییییچ کدومشون رو قبول نشدم { دیشب هم گفتم پارسال با 640-650 پلیمر امیرکبیر آورده بودن و با بیش تر ایز این مهندسی شیمی علم و صنعت اما من با رتبه 542 منطقه 3 با کمال افتخار قبول نشدم} و مهندسی شیمی صنعتی اصفهان رو آوردم انتخاب 11 ام اما خوب این چیز عجیبی نیست وقتی که مثلا برق امیرکبیر از 128 نفر شده 80 نفر ومهندسی شیمی تهران از 80 نفر شده 64 نفر و مهندسی شیمی علو صنعت از 45 نفر شده 40 نفر و البته مکانیک تهران و ...
    کلا اعلام کرده بودن 20 درصد ظرفیت رو کم کردن که شانس قبولی هم 20 درصد در کلانشهر ها و به نظر من بیشتر از 20 درصد در تهران کم میشه پس اینکه شما قبول نشید تهران یک امر کاملا عادی از نظر سازمان محترم سنجد محسوب میشه و ککه جناب دکتر کردان سرورالدین اصلا اصلا اصلا نمیگزه

با تشکر

18. 2 کاربر از raminrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •