تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 31 از 157 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ازت خواهش میکنم آنتی بیوتیک مصرف نکن.
    خواهشا از کامپیوتر استفاده نکن. برق و خواموش کن. هالیوود رو بزار کنار.
    با هواپیما مسافرت نکن. موبایل ماهواره GPRS گوگل ارث ردیاب رادارهایی که از کره زمین محافظت میکنن تا سنگ پاره ای تهدیدش نکنه، تلویزیون و هر آنچه که فکر کنی رو بزار کنار.
    چون همه اینها تحت نظر علم هستند.
    اینا رو قبول داری که تحت نظر علم هستند؟
    اگه قبول داشته باشی که باید دستاوردهای عظیم علم رو هم قبول کنی و اگه نداشته باشی نباید ازشون استفاده کنی.

2. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

اگه قبول داشته باشی که باید دستاوردهای عظیم علم رو هم قبول کنی و اگه نداشته باشی نباید ازشون استفاده کنی.
    گفتم که من فقط به اینا میگم دانایی....
    چیزی که ساخت دست بشره و ما با دیدنه اونا میگیم علم البته علم کم....بشر که یکدفعه پیشرفت نکرده....100نفر میان تلوزیون ساختن کلی میان کامپیوتر میسازن...
    اگه کسی رو پیدا کردی که بتونه چیزایی رو بدونه که به فکربشر نمیرسه رو کشف کنه به اون میگن علمی که جامع باشه...
    مثال میزنم:
    یک گاو اهنی که علف بخوره و شیر بده!!!(خداوند عالم هست و توانا)
    منطور من از علم علم خداییه نه انسانی.
    البته حرفتو قبول دارم چون منظور منو بد متوجه نشدی هردو داریم به یک سمت با موضوع متفاوت میریم که بحث ازموضوع اصلی خارج شد.
    موفق باشید.

4. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گفتم که من فقط به اینا میگم دانایی....
    چیزی که ساخت دست بشره و ما با دیدنه اونا میگیم علم البته علم کم....بشر که یکدفعه پیشرفت نکرده....100نفر میان تلوزیون ساختن کلی میان کامپیوتر میسازن...
    اگه کسی رو پیدا کردی که بتونه چیزایی رو بدونه که به فکربشر نمیرسه رو کشف کنه به اون میگن علمی که جامع باشه...
    مثال میزنم:
    یک گاو اهنی که علف بخوره و شیر بده!!!(خداوند عالم هست و توانا)
    البته حرفتو قبول دارم چون منظور منو بد متوجه نشدی هردو داریم به یک سمت با موضوع متفاوت میریم که بحث ازموضوع اصلی خارج شد.
    موفق باشید.
    هرچیزی در این دنیا رفتارو نیاز های خودش رو داره
    مثلا مثال تو ناممکن هست چون یک گاو برای این که وجود داشته باشه نیاز به این که از اهن ساحته بشه رو نداره
    علائه بر این ها یک فلز اهن از ملکول های ساخته شده هست که فلز نیازمند به اون هست برای اینکه وجود داشته باشه

علم خدای بی معنی هست
    کلیه معجزات(مربوط به پیامبران که علم الهی تلقی میشه) پایه علمی دارن که حتی یکی که خدای رو نفی کنه اگه به علم اگاهی داشته باشه میتونه انجام بده

در آغاز فعالیت PSI factor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خانه رو يايي عامل ناشناخته

پيش فرض

با سلام
    ميخواستم به موضوعي اشاره كنم كه ما آدما خيلي بهش توجه نميكنيم:

فرض كنيد من و شما يك ميز رو از زواياي مختلفي نگاه ميكنيم ، براي كشيدن تصويرش هر كدوم تصوير متفاوتي ميكشيم و با هم اختلاف نظر داريم كه حق با منه. در حالي كه حقيقت ميز يك چيز هست.

هميشه حق با همه هست فقط ديد ما به موضوعات مثل همون ميز متفاوته.
    فكر ميكنم منظور دوستمون از علم خدايي همون حقيقت باشه و ما با فكر يك بعدي به حقيقت چند بعدي فكر ميكنيم و دچار اختلاف ميشيم.

علم يك ابزار براي توضيح پديده هاست؛ مثلا ميز شيشه اي يا چوبي با طول 20 در 30 !!

اما علم جنبه هاي ديگري هم داره و يكي از اهداف آفرينش ما تحقيق علوم مختلف هست.
    لطفا به علمه خوب و بد فكر نكنين ، اديسون برق رو اختراع نكرد تا صندلي الكتريكي بسازن !
    انيشتين : من دنبال علم هستم تا بفهمم خدا اين دنيا رو چگونه آفريد.

تمام مشكلات و اختلافات دنيا بخاطر قدرت و ثروته ( خدايي كردن ) و بخاطر همين از گذشته تا الان افرادي حكومت ها رو در دست ميگيرن تا مالك جهان باشن. مهم نيست ماسون باشن يا نه ، همه انسان هستن ، ما هم وقتي به قدرت برسيم ممكنه نظرمون عوض بشه ...

7. این کاربر از PSI factor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9

میگم اسم تاپیکو عوض کنین بزارین "تقسیر قرآن و جدیدترین علوم کشف شده داخل آن ورژن 2012 زیرنسخه 1221"...

محتوای مخفی: sp 
    نمیخوام بحث رو به دین بکشم
    و در انتها هم قران حرف اول و آخر رو میزنه.کسی که روی قرآن رو باز نکنه و نکرده باشه نمیتونه در مورد علم حرف بزنه و فقط حرفایی میزنه که دیگران گفته اند و یاد بعدا میگند.
    نه نمیدونن بخدا اگه قرآن رو ندونن هیچی نمیدونن.....همینطور که اون دانشمند احمق که اسمشو نمیدونم برای نماد گرایی صهیونیزم داره میگه دنیا نابود میشه.
    تمامی علم ها توی قرآن تفسیر شده برای همینه که در دوران امامان علمشون کامل بوده.فکر کردی اونا خدادادی بوده؟نه عزیزم اونا هم قرآن خوندن منتهی نه مثل من و شما.طوری که امام علی میاد میگه از من سوال کنید و جواب میدم.وحتی در مورد دجال هم حدیث هایی داریم.
    خلاصه کنم علم یعنی قرآن و غیر اون فقط میشه دانایی که من اصلاً قبولش ندارم.یک انسان کامل یک انسان عالمه.
    راستش نمیدونم چی بگم.حرفای آقای رائفی برای من ثابت شده هست چون قبلاً خیلی به این موضوعات فکر میکردم.من خودم الان دو هفته بیشتر نیست که سی دی هاشو نگاه میکنم.مستند ظهور از منظر من هیچ نقصی نداشت.
    امام زمان که بیاد تکنولوژی میخوابه...چرا؟چون به اینا علم نمیگن عزیز...الان همه ما به قول شما احمقیم ولی یه روزی از این گمراهی محض در میایم البته اگه قبل از ظهور نمیریم.ان شالله همه ظهور رو میبینیم.

Last edited by Cleeev; 28-02-2011 at 22:09.

9. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام دوستان..
    صبح بخیر....
    از بحث های داغ خوشم میاد
    میگم اسم تاپیکو عوض کنین بزارین "تقسیر قرآن و جدیدترین علوم کشف شده داخل آن ورژن 2012 زیرنسخه 1221"...
    اینا همه به هم ربط دارن عزیز من...سعی کنید وضوع دیدتونو بیشتر کنید تا متوجه بشید که نیوتن و ...چه ربطی به ماسون و اسرائیل دارن!!!!!
    انسان موجودیه که به سمت خوبی ها میره اینکه اینا میخوان توی سال 2012 نظم نوین جهانیشونو اعلام کنن این من و شماییم که جلوشونو میگیریم.پس اگه یه انسان به سمت بدی میره بدون که خدا رو اون لحظه فراموش کرده و به غیر خدا فکر میکنه.
    این بحث شوخی نیست لطفاً به حاشیه نکشین....بحث دین ما و اونا نیست بحث اسلام و بلاییه که دارن سر منو شما میارن و ما همه بی خبریم.بحث شیطان و خداست.با چشم دل ببینید لطفاً...
    مثلا مثال تو ناممکن هست چون یک گاو برای این که وجود داشته باشه نیاز به این که از اهن ساحته بشه رو نداره
    علائه بر این ها یک فلز اهن از ملکول های ساخته شده هست که فلز نیازمند به اون هست برای اینکه وجود داشته باشه
    اگه یک میلیون تا دانشمند و انیشتن و ... داشته باشیم بازم نمیتونن چیزی رو خلق کنن....اگه دقت کنید چیزایی که انسان ساخته همه کمک گرفته از خلقت خداست...
    میتونی دست خالی چیزی بسازی؟هیچی ...حتی یک اتم هم بشر نمیتونه بسازه.و فقط داره استفاده میکنه....

علم خدای بی معنی هست
    کلیه معجزات(مربوط به پیامبران که علم الهی تلقی میشه) پایه علمی دارن که حتی یکی که خدای رو نفی کنه اگه به علم اگاهی داشته باشه میتونه انجام بده
    سعی کن زیاد دنبال کارای شیطان پرستان و دیویدکاپرفیلد و ... نرید دوستان...
    راهتون جدا بشه دیگه برگشتی نیست....نمیخوام حرف الکی بزنم ولی در توان من نیست که بخوام فکر اینو بکنم که معجزات خداوند نعوذ بالله تردستی بیش نبوده.
    سال 2012 هیچ اتفاقی نمیوفته...
    اگه به خالقتون الله ایمان ندارید حرفای منو نقل قول نکنید لطفاً!!!
    موفق و سربلند باشید.
    Last edited by عــــلی; 01-03-2011 at 11:47.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

در مورد جمله اولتون , ممکنه یکی خداپرست نباشه ولی شیطان پرست هم نباشه ! یعنی کلآ اعتقادی به این چیزها نداشته باشه !
    عزیز من چه کسی بهت میگه خدارو نپرست؟شیطان....درسته؟خدا خیرت بده....
    ولی فکر کنم منظور شما اینه که یه نیروی عجیب غریبی دارن که این کارا رو میکنن
    منطور من اینه که اونا در مقابل ما لپه هم نیستن....چهارتا جادوگری که کاری نداره...اونم پشت دوربین...

من سعی میکنم وارد جزییات نشم. ولی 2012 رو شیطان داره طراحی میکنه با همون دستیارانش که امروز به شکل انسان داریم میبینیم.

12. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عزیز من چه کسی بهت میگه خدارو نپرست؟شیطان....درسته؟خدا خیرت بده....
    خب این تفکر شما هست دوست عزیز . همون طور که گفتم موجودی مثل شیطان برای خیلی ها خنده داره و اصلآ بهش فکر هم نمیکنن چه برسه به اینکه بخوان بپرستنش و ازش گول بخورن و ... ! یعنی طرف کلآ طرز فکرش یه چیز دیگه هست و براش عجیبه که فکر کنه یه موجود بیکاری وجود داره که بالای سرش راه میره و گولش میزنه و میخنده ! خیلی ها هستن که همه چیز رو سیاهی و سفیدی نمیبینن. یعنی اصولآ دنیا رو یه VS نمیدونن که یه طرفش خدا ایستاده و یه طرفش شیطان و باید همه چی رو تعطیل کرد و توی این میدون جنگید تا یکی برنده بشه !

14. 6 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

رفقا داره یکم موضوعه تایپیک منحرف میشه ولی من یه چیزی بگم :
    اگه هر چیزی خودش به وجون نمیاد و یکی خلقش کرده پس خدا هم باید یکی خلقش کرده باشه
    اگه خدا خودش تونسته به وجود بیاد و از اول وجود داشته پس همه اجزایه این جهان هم میتونستن از اول وجود داشته باشن یا خودشون به وجود اومده باشن .

پس در اینجا :
    یا کلا خالقی وجود نداره ( خدا )
    یا همین خدا رو باید یکی خلقش کرده باشه و همینطور خدایه بعدی رو و بعدی و ..... تا بی نهایت که میشه غیر ممکن !
    اثتثنا نمیتونیم قایل شیم
    Last edited by Reza Azimy_RW; 02-03-2011 at 00:12.

16. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

تاپیک خیلی منحرف شده از سال 2012.

18. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •