من هم نگرفتم! گفتن هر وقت اومدید ، عکس بیارید دفتر آموزش کارت رو بدیم ...in karte daneshjooyi ro hame gereftan???? man fek mikardam rooze avale daneshgah khodeshoon midan!!!
فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد ...
من هم نگرفتم! گفتن هر وقت اومدید ، عکس بیارید دفتر آموزش کارت رو بدیم ...in karte daneshjooyi ro hame gereftan???? man fek mikardam rooze avale daneshgah khodeshoon midan!!!
فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد ...
من هم نگرفتم...گفتن که اول باید بری گواهی سلامت رو تکمیل کنی و... بعدش واسه کارت دانشجوییت اقدام کنی!
کارت سلامت چیه؟؟؟
باید واکسن بزنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
حراست خیلی خطرناکه ولی اگه کاری به کسی نداشته باشی قطعا کاری باهات ندارن.نه باهاشون خیلی رفیق شو نه باهاشون بد بیافت.
دوستان خیلی به جا گفتن خییییلی پشت سر آدم حرف در میارن
من و 2 تا از پسرا و 3 تا از دخترا تریپ رفاقت ریختیم تا چند هفته بقیه دختر ها اصلا بهمون سلام هم نمی کردن
ولی بعدش که دیدن با همه همین طوری هستیم دیگه کلا ورودی هامون نصف شدن 1 گروه ماییم که می زنیم تو سر و کله هم 1 گروه هم که 1 رابطه عادی باهاشون داریم
خیلی حواستون رو جمع کنید
نه
چکاپ سلامته
اگه دختر هم باشی باید آزمایش انجام بدی
دانشكده هاي دانشگاه شهيد بهشتي تو نقاط مختلف شهر هستن دانشكده رو ميدونم كجاست ولي تو برگ انتخاب واحد فقط درس ها رو نوشته ولي اسم استاد رو ننوشته كه بپرسم كلاس فلاني كجاست
نه من معمولا زود دوست پيدا ميكنم ولي در مقابل دخترا آب ميشم ميرم تو زمين اصلا تو كلاسي كه دختر باشه راحت نيستم
تو امضام هست دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تهرانخودت چه شهری هستی؟
کجا قبول شدی؟؟؟
---------------------------------------------------------
1 سوال ديگه داشتم رو كارت دانشجويي من نوشته تاريخ اعتبار در پشت كارت با مهر دانشگاه درج گرديده ولي پشت كارتم هيچي نيست مشكل نداره ؟
نه! همین یه دونه!
دوست من توی سایت دانشگاه برو حتما نام استاد و محل و کلاسش رو نوشته
اینطوری که نمی شه همینطوری بری شما باید شماره کلاس رو بدونی که بری سر کلاس بشینی چون ممکنه در عین واحد چندتا استاد 1 درس رو در 1 دانشکده درس بدن توازکجا می دونی کلاست کدومه
برای ما هم روی کارت دانشجوییمون همین رو نوشته ولی تاریخ پایانش نیست.مهم نیست مشکلی نداره
سعی کن با دختر ها رابطه ی درستی برقرار کنی این خیلی مهمه که بتونی باهاشون به اندازه ای معقول راحت باشی.
زنو مرد هیچ فرقی باهم نمی کنن راحت باش![]()
ازمایش چی؟؟؟؟؟؟
مگه میخوایم چیکار کنیم![]()
نمی دونم من پسرم آزمایش ندادم از دختر های هم کلاسی شنیدم که آزمایش هم دادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)