تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 83 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=saeed85;5667396]سلام .
    دوست عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی و کمکتون.
    فقط یه سوال دارم . در مورد قدرت و بازده بین 5870 و 460 کدوم یکی بهتر و قویتر هست و آیا 460 زیادی داغ نمیشه ؟
    بازم تشکر میکنم از شما دوست عزیز [QUOTE]

سلام
    خواهش میکنم دوست گرامی.
    ما اینجا دور هم جمع شدیم که اگر بتونیم بهم کمک کنیم. پس وظیفه خودم رو انجام دادم.

5870 تو بازیهای غیر از دایرکتور ایکس 11 قویتره و 460 تو بازیهایی که از دایرکتور ایکس 11 استفاده میکنن قویتر میشه.
    اما این فرقها حداکثر در حد 10-20 درصده و اونقدر نیست که باعث انتخاب بین اونا بشه.
    460 گرمای بیشتری داره.
    اما اسوس بعد از به مشکل خوردن بعضی از لب تاپها با این کارت به کارهایی کرد و مشکل رو برطرف کرد.
    مثل بالاتر بردن دور فن جی پی یو توسط بایوس.
    و بزرگتر کردن هیت سینک چی پی یو که اگر خواستید میتونم عکس هر دوتا هیتسینک دو مدل رو بزارم.

شما فعلا مجبورید از سری 460 خرید کنید.
    من توصیه میکنم حتما مدل G73JW-3de رو تهیه کنید.
    منم یکی سفارش دادم و تو نوبت هستم.
    اگرم میخواهید بگیرید زودتر سفارش بدید . چون بصورت پیش فروش هست و هنوز تو فروشگاهها موجود نشده ممکنه زمان رسیدن به اون اشناتون که میخواد بیاره برای شما نرسه و اون فرد برگرده ایران.

من از سایت pc canada و ncix قبلا خرید کردم.
    اما الان فقط pc canada این مدلی که من عرض کردم رو داره میفروشه و قیمتشم نسبت به امریکا مناسبه.
    لینکشم برای شما میزارم که یک نگاهی بندازید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linekhat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

G73 یه رقیب خوب داره اونم MSI GX740 که به طور ناباورانه ای فقط 3.2 وزنشه و از G73 خنکتره و اسلاید IE داره و تنها مشکلش USB3 هست ومهمتر اینکه قیمتش خیلییییییییییییییییییی مناسبه و توی بعضی از بازیها از G73 بهتر بوده

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

G73 یه رقیب خوب داره اونم MSI GX740 که به طور ناباورانه ای فقط 3.2 وزنشه و از G73 خنکتره و اسلاید IE داره و تنها مشکلش USB3 هست ومهمتر اینکه قیمتش خیلییییییییییییییییییی مناسبه و توی بعضی از بازیها از G73 بهتر بوده
    یه چیز گفتی ها این کجا از g73 خنکتره؟
    اصلا فنش کجاس؟ g73 دوتا فن بزرگ داره پشتش یکی چپ یکی راست اصلا به خاطر همین فنشه که معروف شده
    به هر حال من بعید میدونم از g73 خنکتر باشه چون گرافیکاشونم یکیه هر چند من از شکل و قیافه و قیمت همین MSI GX740 بیشتر خوشم میاد ولی ترسم نسبت بهش بیشتره
    و یه چیز رو هم بدون که هیچ ارزونی بی علت نیست!
    Last edited by farhad200; 04-12-2010 at 15:40.

5. 2 کاربر از farhad200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

یه سر به سایت notebookchek بزن خودت میبینی
    دلیل کمتر بودن قیمتش هم مانیتورشه 1650*1050
    توی ebuy قیمتش 1399 دلاره و g73jh a1 14500 دلاره فرق چندانی ندارن
    Last edited by linekhat; 04-12-2010 at 18:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا حالاها مونده ام اس ای بتونه به پای اسوس برسه.
    اینکه فقط یک مشخصات رو و کانفیگ رو یک لب تاپ باشه دلیل نمیشه که خوبه.
    البته نمیگم بده ها . اما هنوز خیلی راه داره تا بتونه به کیفیت اسوس برسه.
    کانفیگ یک چیزیه و کیفیت یک چیز دیگه.

اسوس تو همین یکساله با جی 73 کمر الین وار رو شکونده. ام اس ای که بماند. سونی ها هم کم رنگ شدن چه برسه به ....

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حالا حالاها مونده ام اس ای بتونه به پای اسوس برسه.
    اینکه فقط یک مشخصات رو و کانفیگ رو یک لب تاپ باشه دلیل نمیشه که خوبه.
    البته نمیگم بده ها . اما هنوز خیلی راه داره تا بتونه به کیفیت اسوس برسه.
    کانفیگ یک چیزیه و کیفیت یک چیز دیگه.

اسوس تو همین یکساله با جی 73 کمر الین وار رو شکونده. ام اس ای که بماند. سونی ها هم کم رنگ شدن چه برسه به ....
    دوست عزیز اینطوریها هم نیست که شما میگید. سری جدید ام اس آی با کیفیت و کارایی بسیار بالایی ساخته شده و در اکثر موارد نه تنها از ایسوس کم نمیاره بلکه پیشی هم میگیره.
    در مورد سونی هم سیاست خاص اون شرکته که هنوز وارد تولید لپ تاپ گیمینگ نشده . اگه وارد بشه که ...
    خواهشا روی برند خاصی با تعصب قضاوت نکنید.
    ممنون.

9. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

منم موافقم
    مدلای جدید msi واقعا عالی هستند

11. این کاربر از linekhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز اینطوریها هم نیست که شما میگید. سری جدید ام اس آی با کیفیت و کارایی بسیار بالایی ساخته شده و در اکثر موارد نه تنها از ایسوس کم نمیاره بلکه پیشی هم میگیره.
    در مورد سونی هم سیاست خاص اون شرکته که هنوز وارد تولید لپ تاپ گیمینگ نشده . اگه وارد بشه که ...
    خواهشا روی برند خاصی با تعصب قضاوت نکنید.
    ممنون.
    منم کاملا با فرمایشات شما موافقم.
    تا 3 سال پیش من بغیر از سونی وحشت داشتم به مارک دیگه نگاه کنم چه برسه بخرم.
    ام اس ای هم کاملا شاهکار خودش رو عالی ارائه کرده و منم میدونم و قبول دارم پا بپای اسوس داره میاد.
    اما هنوز رو مبحث کیفیت باید بیشتر کار کنه.
    یک مثال همین جریان خنک کنندگی.
    من از بس لب تاپ سوزوندم و به نجربه دستگیرم شد که باید سیستم خنک کننده و فن سی پی یو و جی پی یو از هم جدا باشن. اینجوری هم گرما بیشتر کنترل میشه و هم درصورت خرابی خیلی راحتتر میشه بعلت پی برد و راحتتر و کم هزینه تر تعمیر میشه و هم صدای فن در طول کارکردش بسیار کمتر از مدلهای ترکیبی هست.
    حالا ام اس ای از این مدل ترکیبی استفاده کرده.
    از همین الان خود شما تو ریویو ها بگردید میبینید که از صدای بالای فن شکایت شده و تک و توک گزارش خرابی فن موجوده.

من اصلا نمیخوام ام اس ای رو خراب کنم یا بد بگم.
    اما میگم هنوز تجربه بالایی در تولید لب تاپ نداره و دقیقا جای 3 سال پیش اسوس تو این زمینه هستش.

در مورد سونی هم که اصلا هیچوقت گیمینگ تولید نکرده و کلا تو مبحث گیمر وارد نمیشه و نشده.
    این که من گفتم اسوس رو سونی هم تاثیر داشته بیشتر بخاطر بالا اومدن اسوسه نه بد شدن سونی.
    اسوس با کانفیگهای عالی و کیفیت بالا و از همه مهمتر با قیمتهای بسیار پایین در مقابل سونی و دل بدجوری داره بازار اونا رو میگیره.
    همین الین وار برای چی بعد از همین سری اسوس که بحثش رو میکنیم یکهو قیمتهاش نصف شد؟

تا پارسال دقیقا همین مقطع زمانی زیر 3000 دلار نمیشد از الین وار سری 17 برداشت.
    اما حالا ببینید چقدر قیمتها رو تعدیل کرده.

اسوس با سیاست عالی داره بازار رو میگیره.
    کیفیت و کمیت بالا در مقابل قیمت پایین.(البته قیمت بازارهای جهانی)

اینکار رو 2-3 سال انجام بده بیشتر مشتری های برندهای دیگه رو جذب خودش میکنه.
    با گارانتی های 2 ساله و گارانتی شکست و ضزبه پذیری و گارانتی باطری و پیکسل سوخته کاملا داره اعتماد سازی میکنه.

من تا 2 سال پیش به لب تاپهای اسوس به چشم اسباب بازی نگاه میکردم.
    خداوکیلی هرکی پیش خودش قضاوت کنه که تا 2 سال پیش وقتی اسم لب تاپ و خرید پیش میومد چقدر به فکر اسوس میوفتادید؟ حالا چقدر؟

کل منظور من همین بود نه اینکه بگم ام اس ای و سونی بدن و اسوس خوبه.

13. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من میخواستم از چین وارد کنم که نشد اصلا پیدا نکردم اونجا . یعنی کسی که رفته بود میگفت به این راحتیا پیدا نمیشه و قیمتش هم با ایران زیاد تفاوت نداره .
    حالا میخوام از کانادا بگم برام بفرستن با پست . یکی از فامیلامون از سایت میخره بعد میفرسته ایران . دو تا سوال دارم:
    1.اگه پست بیاره چقدر گمرک میخوره تو ایران یدونه لپتاپ؟(لطفا اگه مطمئنید بگید) و مشکلی پیش نمیاد؟
    2.من که قیمت سایتای کانادایی(pc canada و ncix) رو دیدم خیلی بالاتر از سایتای آمریکایی(NEWEGG و xoticpc) بود.اگه از xoticpc بگیرم و کاستومش کنم به یه هارد SSD و Blu-Ray Reader و 8 gb رم 1600 دلار بهتر نیست ؟ (البته همه اینا مستلزم اینه که جواب سوال یکم قانع کننده باشه)

این سایتاقابل اعتماد هستن؟
    کد:
    کد:

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من میخواستم از چین وارد کنم که نشد اصلا پیدا نکردم اونجا . یعنی کسی که رفته بود میگفت به این راحتیا پیدا نمیشه و قیمتش هم با ایران زیاد تفاوت نداره .
    حالا میخوام از کانادا بگم برام بفرستن با پست . یکی از فامیلامون از سایت میخره بعد میفرسته ایران . دو تا سوال دارم:
    1.اگه پست بیاره چقدر گمرک میخوره تو ایران یدونه لپتاپ؟(لطفا اگه مطمئنید بگید) و مشکلی پیش نمیاد؟
    2.من که قیمت سایتای کانادایی(pc canada و ncix) رو دیدم خیلی بالاتر از سایتای آمریکایی(NEWEGG و xoticpc) بود.اگه از xoticpc بگیرم و کاستومش کنم به یه هارد SSD و Blu-Ray Reader و 8 gb رم 1600 دلار بهتر نیست ؟ (البته همه اینا مستلزم اینه که جواب سوال یکم قانع کننده باشه)

این سایتاقابل اعتماد هستن؟
    کد:
    کد:
    دوست عزیز در چند پست قبلتر من توضیح دادم این قضیه رو . من خودم یک ماه پیش از همین xoticpc خرید کرد. شما با خیال راحت میتونید از این سایت خرید کنید و 100% مطمئنه. حزینه حمل از آمریکا به کانادا+ مالیاتش حدود 250 تا 300 دلار میشه . اما واقعیتش نمیدونم اگر طرف اونو از کانادا براتون پست کنه چقدر هزینه حمل و مالیات دیگه بهش اضافه میشه . از طرفی با این بعد مسافت و خطرهای احتمالی و اشکالاتی که ممکنه در این راه براش پیش بیاد این کار یعنی پست کردن از کانادا به ایران توصیه نمیشه. اینجا تو گمرک بسته رو باز میکنن و لپ تاپ هم یک کالای حساسه و ممکنه براش مشکلی پیش بیاد . اگر کسی رو دارین که از کانادا اونو براتون خودش بیاره در حال حاضر با این قیمتها در ایران این بهترین راهه در غیر اینصورت باید ریسکش و هزینه های بعدی رو هم در نظر بگیرید.
    موفق باشید.

16. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •