تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 120 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا جان خودت هم میدونی که فوتبال اگر اگر حالیش نیست.گل زدی ،پیروز میشی..گل نزدی خب ،میبازی به همین راحتی...
    مشکل بایرن گل زنی نیست..
    اونها بازی ساز ندارن...اون اندک موقعیت هایی رو که میگی از بابت اشتباه دورتموندیها به دست اوردین نه خلاقیت وتاکتیک تیمی..
    بهرحال امید داشتن به تیم بایرن یه امر کاملا منطقی وطبیعیه...اونها هروقت اراده کنن میتونن هرکاری رو انجام بدن.هرکاری..
    اما لیگ امسال کمی با سالهای قبل فرق میکنه..
    حاجی اندک موقعیت کجا بود؟
    فکر هم نمیکنم 4تا موقعیتی که فقط گومز تو نیمه اول خراب کرد روی اشتباهات دورتموندیا باشه
    2تاش فقط تک به تک بود که روی پاسای عمقی بود
    یه دونش کرنر زدن که از پشت 6قدم هد زد بیرون و رفت به داور اعتراض کرد که طرف پیراهنمو کشیده
    یکی هم همون اول بازی بود که ایستگاهی زدن درحالی که ویدنفلر کلا رفته بود یه طرف دیگه و دروازه تقریبا خالی بود توپ رو زد بیرون
    نیمه دوم موقعیت گل کمتر داشتیم باوجود اینکه توپ دستمون بود که خب یکی از بهترین موقعیتمون رو هم جناب اولیچ تو 6قدم و دروازه خالی گل نکرد
    فقط منتظر برگشت روبن و ریبریم
    اونا برگردن تیم درست میشه

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بی خیال بردیا جان اگر قرار هرتوپی بیاد روی گل بگیم موقعیت گل بوده یا توقع داشته باشیم گل بشه که اسم این بازی فوتبال نیست.میشه بسکتبال
    بهرحال ما بردیم وشما باختین.
    اما خودمونیم یعنی اینقدر تیم به روبن وریبری وابسته است؟
    عجیب بود چرا مولر،کروس،باستین ویا حتی فلیپ لام خوب بازی نمیکردن..

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه توپایی که گومز خراب کرد هر توپی نبودش که
    خوب بازیکنای جانشین تا اینجا فعلا در حد روبن و ریبری بازی نکردن دیگه
    کروس به نظر من اصلا نمیتونه گوش بازی بکنه
    مولر هم که نصف جام جهانیش هم تاحالا بازی نکرده

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آخه توپایی که گومز خراب کرد هر توپی نبودش که
    خدایی این رو راست گفتی خودم یه بار به خیال اینکه گل خوردیم چشمام رو بستم(همون ضربه سر که اعتراض بیخودی داشت)...بعد دیدم خنگ زده توی اوت

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن باید ژکو رو میخرید و بزرگترین اشتباهشون هم نخریدن یه دفاع وسط خوب با یه مهاجم 6دونگ بود

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

بایرن باید ژکو رو میخرید و بزرگترین اشتباهشون هم نخریدن یه دفاع وسط خوب با یه مهاجم 6دونگ بود
    مهاجم 6 دونگ هم که داشتین. (لوکا تونی) منتهی سر لج و لجبازی بین تونی و سرمربی بایرن گذاشت رفت. دفاع وسط رو قبول دارم. بعد از رفتن لوسیو باید یکی در حد و اندازه های همون لوسیو رو جایگزین میکردن که نکردن.

ژکو هم خودش گفته بود که یا میره آث میلان یا تو همون ولفسبورگ میمونه (تیمش ولفسبورگ بود دیگه؟ آره؟)

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهاجم 6 دونگ هم که داشتین. (لوکا تونی) منتهی سر لج و لجبازی بین تونی و سرمربی بایرن گذاشت رفت. دفاع وسط رو قبول دارم. بعد از رفتن لوسیو باید یکی در حد و اندازه های همون لوسیو رو جایگزین میکردن که نکردن.

ژکو هم خودش گفته بود که یا میره آث میلان یا تو همون ولفسبورگ میمونه (تیمش ولفسبورگ بود دیگه؟ آره؟)
    تونی اول فصل که فیکس بودش نسبتا ولی خب بعد اینکه جلو فن گال رو نیمکت خوابیدش و یه بازی هم بعد اینکه دید فیکس نیست از ورزشگاه رفت بیرون باعث شد اوضاعش خیلی خراب بشه
    توی رم هم که رفت نتونست تونی همیشگی باشه باوجود اینکه شروع نسبتا خوبی داشت وگرنه اگه رو فرم بود نگهش میداشتن هرچند 2فصل واقعا خوب رو داشت تو بایرن

ژکو اصلا معلوم نیست چی به چیه،یه بار میگه میلان رو دوس دارم،یه بار میگه چرا نزاشتید برم یوونتوس.معلوم نیست اگه میخواست بره چرا قراردادشو تمدید کرد پارسال با ولفسبورگ

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

باستین شواین اشتایگر مصدوم شد؟
    عجب فاجعه ای...عجب...

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هونتلار: شرایطم در شالکه خوب است
    هونتلار تاکنون چهار گل برای شالکه به ثمر رسانده اما شاگردان فیلیکس ماگات نتوانسته اند تاکنون نتاج خوبی کسب کنند

سایت گل- کلاوس یان هونتلار، مهاجم شالکه، از اینکه توانسته در باشگاه جدیدش خیلی زود با شرایط سازگار شود، خوشحال است. این مهاجم هلندی در تابستان از میلان به شالکه پیوست.

او در مصاحبه با نشریه تلگراف گفت:" در حال حاضر اوضاع از نظر فردی خیلی خوب پیش می رود زیرا باشگاه در حال حاضر در مسابقات شکست می خورد. مطمئنم که می توانم توانایی هایم را به نمایش بگذارم و خوشحالم که می توانم جاب اعتماد مربیان را بدهم. امیدوارم بتوانم به این روند ادامه بدهم."

هونتلار تاکنون چهار گل برای شالکه به ثمر رسانده اما شاگردان فیلیکس ماگات نتوانسته اند تاکنون نتاج خوبی کسب کنند. آنها در حال حاضر از هفت بازی، تنها 4 امتیاز اندوخته اند.

آنها هفته گذشته مقابل نورنبرگ 2-1 شکست خوردند اما تنها گل شالکه 10 نفره را هونتلار به ثمر رساند.

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

اینتر خواهان باستین شواین‌اشتایگر
    موراتی به دنبال بردن شواینی به ایتالیا است.

سایت گل – اینتر، قهرمان ایتالیا و اروپا قصد دارد باستین شواین‌اشتایگر، هافبک بایرن مونیخ را خریداری کند.

اینتری‌ها به شدت خواهان خرید این بازیکن 26 ساله هستند که فصل گذشته یکی از بهترین بازیکنان بایرن بود و در جام جهانی 2010 هم خوش درخشید و شهرت خود را بیشتر کرد.

نشریه بیلد آلمان گزارش داده که بایرن ممکن است به فکر فروش او در تابستان 2011 باشد، چرا که قرارداد او در سال 2012 به پایان می‌رسد.

رئال مادرید هم به دنبال اوست و ژوزه مورینیو همیشه از این هافبک همه‌کاره ستایش کرده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دميکليس آماده جدا شدن از بايرن است
    به احتمال زياد در زمستان از بايرن مونيخ جدا خواهم شد

سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،مارتين دميکليس در مصاحبه اي اعلام کرد که آماده است در نقل و انتقالات زمستانی از بايرن جدا شود.
    او در اينباره گفت: ما مشکلات زيادی با لوئيس ونگال داريم،در حال حاضر بايرن مشکلات زيادی در بوندسليگا دارد و وضعيت زياد خوبی در جدول ندارد و بايد همه بازيکنان تمام توان خود را بگذارند تا تيم را به بالای جدول برسانند،من حتی حاضر هستم که در نيمه دوم به زمين بيايم و بازی کنم و به عنوان بازيکن ثابت هم نباشم اما ونگال به من اين فرصت را نميدهد،من زمان زيادی در فوتبال ندارم و بايد به زودی از فوتبال خداحافظی کنم،به احتمال زياد زمستان از بايرن جدا خواهم شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •