تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 376 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کوتاه از انگلیس

سایت گل –

منچستریونایتد می‌توانست در ماه ژانویه به‌به را با مبلغ تنها 125 هزار پوند خریداری کند، اما این فرصت را از دست داد.

سول کمپل، مدافع نیوکاسل: این فصل ثابت می‌کنم که هنوز برای بازی در تیم ملی انگلیس به اندازه کافی خوب هستم.

زلاتان ایبراهیموویچ، خرید جدید میلان: پپ گواردیولا مربی بی‌اهمیتی است!

مشکلات دروازه‌بانی انگلیس بیشتر شد. اسکات لوچ، دروازه‌بان واتفورد جانشین اسکات کارسون در تیم انگلیس در دیدارهای مقدماتی یورو 2012 مقابل بلغارستان و سوییس شد. کارسون یکی از نزدیکان خود را از دست داده است.

مارتین پتروف، بال بولتون: به منچسترسیتی نمی‌شود اعتماد کرد.

میکل آرتتا، هافبک اورتون: پس از آغاز ضعیفی که داشتیم، باید هفته بعد منچستریونایتد را ببریم.

خاویر ماسچرانو: به رافا بنیتس، مربی سابق لیورپول بسیار مدیونم.

پیتر پانو، نایب‌رییس باشگاه بیرمنگام: الکس مک‌لیش مربی تیم تقاضاهای نامعقولی دارد، او که ژوزه مورینیو نیست!

وستهم به دلیل مشکلات مالی نتوانست یاکوبو از اورتون و مارک ویلسون، کاپیتان سابق پورتسموث را بخرد.

رابی کین، مهاجم تاتناهم پیشنهاد 8 میلیون پوندی بشیکتاش در روز آخر نقل و انتقالات را رد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به‌به: سر الکس به من گفت موهایم را کوتاه کنم

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد به به‌به، بازیکن جدید تیم گفته اگر می‌خواهد از خشم معروف «سشواری» او در امان باشد موهایش را به خوبی کوتاه کند.

به‌به 20 ساله، ماه گذشته در حالی با قیمت 7.4 میلیون پوند به یونایتد پیوست که موهایش را مانند عکس بالا بافته بود. او در مراسم معارفه بر خلاف گذشته با موهایی معمولی ظاهر شد.

به‌به در مصاحبه با آبولا گفته که آماده بازی برای تیم جوانان پرتغال در مقابل انگلیس در روز جمعه است. او همچنین گفت فرگوسن به او دستور داد به آرایشگاه برود: «دارم سخت تلاش می‌کنم. همه بسیار به من کمک کرده‌اند. من با توجه به زمان کوتاهی که در این جا بوده‌ام به خوبی جا افتاده‌ام و بازیکنان بزرگ‌تر بسیار به من کمک کرده‌اند.»

از او پرسیدند که آیا فرگوسن به او گفته موهایش را کوتاه کند یا نه و او با لبخند پاسخ داد: «کم و بیش...»!

کد:

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شنيديد به اين ميگن رونالدو جديد؟؟؟
    سر الكس گفت اين اولين باري هست كه يك بازيكني ميخره كه تا به حال بازيش رو نديده اون اوايل كه اومده بود تو سايت رسمي باشگاه مصاحبه فرگوسن بود...ميگفت وقتي مامورش تو پرتغال گفته كه يه همچين بازيكني هست فرگوسن سريع براي عقد قرارداد اقدام كرده و به گفته خودش الان هم خيلي راضي هست...تو سايت منچستر يه سري از گل هايي كه زده بود رو گذاشته بودند بايد بگم كه سرعت اين پسره فوق العادس با اين قد بلندش خيلي سريع هست...شوت هاش قوي و از ره دور چهار چوب رو خيلي خوب ميبينه در كل واقعا يكي از ستاره هاس...مطمئا باشيد زير سايه فرگوسن و ديگر بزرگان مثل روني و گيگز و اسكولز و بقيه يك رونالدو جديد رو خواهيم ديد...

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

يكي از ستاره هاس نه....يكي از ستاره ها خواهد شد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

رئال رو ولش كن...توهم زياد داره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میبینم که گند وین رونی هم درومدش

بعد از جان تری و برادرش،اشلی کول نوبت رونی شده

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

جدا؟؟؟
    چي شده؟؟؟؟

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اصلا دوست نداشتم رونی بره توی حاشیه! این چند وقت کمی افت کرده بود اما حالا با این قضیه رسوایی اخلاقی احتمالا اوضاعش خرابتر بشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض عدم واكنش حاميان‌ مالي به رسوايي اخلاقي وين روني

همراهي حاميان مالي با بازيکن حاشيه ساز تيم ملي انگليس و باشگاه منچستريونايتد باعث حيرت رسانه‌هاي اين کشور شده است.

سایت فوتبال 3-

به نقل از روزنامه اخبار جهان، يک روز پس از انتشار خبر رسوايي اخلاقي جديد وين روني، رسانه‌هاي اين کشور، براي چند‌مين‌ مرتبه رفتار نادرست و زشت اين مهاجم 24 ساله را مورد انتقاد و نکوهش قرار دادند.

اين حرکت تا به آنجا پيش رفت که عمده رسانه‌ها بخاطر حفظ شان و مرتبه تيم ملي، از فابيو کاپلو، سرمربي ايتاليايي تيم انگليس خواستند در بازي فردا شب در خانه سوئيس در مرحله مقدماتي جام‌‌ملت‌هاي 2012، از وجود اين بازيکن خاطي استفاده نکند.

در مقابل چنين حرکتي حاميان مالي که با وي قرارداد تبليغاتي دارند، واکنشي متضاد داشتند. آنان بجاي تقبيح رفتار اين بازيکن، به حمايت از وي پرداختند.

سخنگوي شرکت اي‌.ا اسپرت که با اين بازيکن قرارداد دارد، گفت: به وين احترام مي‌گذاريم و به زندگي‌اش و آنچه انجام مي‌دهد، کاري نداريم.

بدين ترتيب حامياني که در عمل موظف به رعايت اصول اخلاقي براي تبليغ مطلوب خود در جامعه هستند، هيچ واکنشي نسبت به بازيکني که اخلاقيات را رعايت نکرده و باعث خلق رسوايي جديدي شده‌، نشان ندادند.

اين در حالي است که يک روز قبل با خبري که براي اولين‌بار روزنامه‌هاي ديلي‌ميرر و ساندي‌تايمز منتشر کردند، مردم و رسانه‌ها از اين بازيکن حيرت کردند.

اين نشريات نوشتند روني که داراي همسري به نام کالين است و اکنون هفته‌اي صد هزار پوند حقوق از من‌يونايتد دستمزد مي‌گيرد، با يک زن 21 ساله شاغل در کلوپ‌هاي شبانه ارتباط نامشروع داشته که اين امر از ديد خبرنگاران تيزهوش نشريه دور نمانده است.

کد:
    2010/09/06
    Last edited by jyjy; 06-09-2010 at 14:41.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اینم اصل خبر :

گزارش روز: خیانت وین رونی به همسرش در دوران بارداری او

به نظر می رسد که رسوایی های اخلاقی بازیکنان انگلیسی پایانی ندارد

سایت گل- روزنامه انگلیسی «ساندی میرر» روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد که وین رونی در زمان بارداری همسرش، با خیانت به او، با فرد دیگری رابطه نامشروع داشته است.

طبق گزارشهای منتشره، رونی با جنیفر تامپسون 21 ساله ارتباط داشته و در طول چهارماه با او در ارتباط بوده است

این طور به نظر می رسد که رونی 24 ساله، دیشب مبجور شده تا همه چیز را به همسرش کولین بگوید و همین ماجرا ممکن است منجر به جدایی این زوج جوان شود.البته طبق اخبار منتشره، رونی پس از تولد کای، پسرش دیگر با تامپسون ارتباطی نداشته است.

رونی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« زندگی من در آستانه نابودی است.کار احمقانه ای بود. کولین این بار مرا نخواهد بخشید و مرا ترک خواهد کرد.»

در این میان، تامپسون نیز دراین رابطه به صحبت پرداخته و گفته:« هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که رونی به سراغ من بیاید. می دانم که خیلی ها او را شرک می نامند ولی زمانی که او را از نزدیک می بینی، آن قدرها هم زشت و بدترکیب نیست.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

حیف شد وین رونی بازیکن فوق العاده ای هست نمدونم چرا خودشو وارد چنین حاشیه ای کرده؟!!!!
    امیدوارم هرچه زودتر از این حاشیه دور بشه وبه دوران اوجش برگرده.چون انسان ممکن الخطاست.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

من از 3 روز که خبررو شنیدم خیلی بهش فک کردم ... کار رونی اشتباه بود ... 100 % ... ولی مطمئنا" مطبوعات انگلیس خیلی بزرگنمایی کردن ... دیگه خبره هستند تو این کار !!
    خدا کنه مثل پیتر کروچ رونی هم جان سالم بدر ببره !
    Last edited by *M!L4D*; 06-09-2010 at 19:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •