Sent from my iPad using Tapatalk HD
كلا اين نسخه ي چندمه بازيه؟مني كه تاحالا بازي نكردم امتحان كنم؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
كلا اين نسخه ي چندمه بازيه؟مني كه تاحالا بازي نكردم امتحان كنم؟
Last edited by soheilnouri; 30-03-2013 at 18:03.
من هم بازي رو تموم كردم....نظرمو به فرم مثبت منفي مينويسم :
نكات منفي :
- من بازي رو در كنسول انجام دادم و گرافيك تكنيكي بازي به طور محسوسي اذيتم كرد....تكسچرا ضعيف هستن ... مدلسازي هاي صورت و افراد و برخي جزييات هم ميتونست بهتر باشه
- هيچكس اليزابت رو نميزنه( دقيقا كنار دشمن وايميسه و دشمن فقط كاراكتر رو ميزنه) يا موشك روش ميوفته و هيچ واكنشي نميده كه كمي حس همذات پنداري با اليزابت رو تحت الشعاع قرار ميده(البته در بازيهاي قبلي هم همينطور بوده و نميشه خيلي خرده گرفت)
نكات مثبت :
- داستان عالي
- پيشرفت فوق العاده در قسمت شوتر بازي نسبت به شماره قبل
- هوش مصنوعي بي نظير و بي همتاي اليزابت و كاراكتر عاليش
- گرافيك هنري عالي
- نوآوري هاي بسيار عالي بازي از سيستم اسكاي لاين گرفته تا بقيه
- اتمسفر عالي بازي در قسمتهاي مختلف بازي
+
در كل واقعا تجربه بي نظيري بود ولي اگه بخوام نمره بدم به شماره ١ اين بازي بخاطر اتمسفر قويتر(نظر شخصي) گرافيك خيلي بهتر در زمان خودش و البته نو بودن چهارچوب گيم پلي(چون بهرحال اين نسخه يك ادامه هست) نمره 9.5 و به اين شماره 9.2 ميدم.....
.
Last edited by halflife g; 03-04-2013 at 20:20.
منم بازیو گرفتم رو PC :
گرافیک هنری شاهکار و دلنشین به همراه تکسچرای نرم
هوش مصنوعی بالا
صداگزاری و موسیقی بی نظیر
جذابیت بالای بخش اکشن
دیالوگای مفهومی و جالب
فعلا همینا چشمو گرفته ..بازی واقعا شاهکار بودنش از اولین سکانسش میباره !![]()
محتوای مخفی:
وای خدا من عاشق این کرکتر Elizabeth شدم
اخمو :
عصبی:
ناراحت :
حالا پشمک برا رفع عصبانیت و ناراحیت ! TA DA !
واقعا شهر پویا و زنده ای داره ، ارتباطی که با خود کرکتر برقرار میشه واقعا بی نظیره که اینم مدیون دیالوگا و حتی دیالوگای ساده که تو خیلی از بازیا قطع میشه هستش ...کمک های که الیزا تو کامبت ها میکنه و اینکه نمیزننش هم دلیل خاص خودشو داره ...! واقعا همه چی تمومه ..اصن وارد بازی میشی دلت نمیخواد دربیایی !![]()
Last edited by mjorh; 31-03-2013 at 00:11.
بر خلاف نظر خیلی از بچه ها من ازین بازی اون طورها هم خوشم نیومد در کل قشنگه و سرگرم کنندست تا حدودی اما به نظرم به هیچ عنوان شاهکار یا عالی نیست و در حد یک بازی معمولیه (نظر شخصی من)
نکات منفی
گرافیک پایین در حد بازیهای 5 سال پیش
فیزیک افتضاح
شوتر نه چندان جذاب
آسونی زیاد بازی
نکات مثبت
شخصیت سازی خوب الیزابت
محیطی کاملا متفاوت با بازیهای دیگه
داستانی متفاوت
امتیاز من به بازی 7
فعلا که توی سال 2013 که بازیهای زیادی اومدن فقط تا حدودی تام ریدر موفق بوده (الیته اونم عالی نبود و فقط میشه گفت خوب بود)
Last edited by kingmohsen; 31-03-2013 at 01:51.
اخه گفتم گاها موشكم روش مي افته همينجور بي حركت وايميسه....تازه يكي دو مورد ازش مي پرسن شما كي هستي كه نشون ميده همه اليزابت رو نمي شناسن....
كلا گفتم ايراد چنداني محسوب نميشه اين مورد و اگه خيلي ريز نشي تو مسايل بازي متوجه هم نميشي اصلا
كلا بازي سليقه اي هست ..... اگر قسمت ادبي مذهبي بازي رو خيلي دقت نكني يا علاقه نداشته باشي بازي از اوني كه هست پايينتر جلوه مي كنه برات(يعني اين قسمتش اهميت زيادي داره و سازنده خيلي روش مانور داشته)
+
فقط يه چيزي كه هست اينه كه بايوشاك به اون حس افسردگي و خستگيش معروف و سازنده اومده تو اين شماره كلا تغييرش داده ولي فرم اوليه داستان عين شماره يكش مونده
اي كاش اون جو و حسش هم مثه قبلي ميموند(يعني بعضي ها به اون خاطر عاشق بازي بودن و حالا يجورايي نااميد ميشن)
.
Last edited by halflife g; 31-03-2013 at 07:27.
خوب شد بالاخره یکی بازیو تموم کرد!
مراد بیا عقل هامون رو روی هم بزاریم تا شاید به یه نتیجه کلی برسیم!محتوای مخفی: سوال در مورد پایان بازی
هنوز کلی چیز دیگ ههم هست که فکرمو به خودش مشغول کرده!
+
جدای از الیزابث چیزی که بیشتر فکر منو به خودش مشغول کرده دوقلو های لوتس هستند!دیالوگ هاشون خیلی خیلی جالبه.............
برای اینکه کسی Lamb که همو نالیزابث باشه رو تا حالا ندیده.اوایل بازی هم یه Voxophone(؟!) میشه پیدا کرد که یه دختر بچه اون ضبط کرده و توی اون گفت همیشه که فقط کامستاک میتونه به برج بره و lamb رو ببینه..........تازه يكي دو مورد ازش مي پرسن شما كي هستي كه نشون ميده همه اليزابت رو نمي شناسن....
فعلا که توی سال 2013 که بازیهای زیادی اومدن فقط تا حدودی تام ریدر موفق بوده (الیته اونم عالی نبود و فقط میشه گفت خوب بود)
یعنی شما تام رایدر رو با این بازی مقایسه میکنی؟هر نوشته و عکس تو این بازی کلی توش حرفه...اگه لوکیشن های بی مورد میخوای بازی زیاده...این همه کار تو طراحی بعد این جور حرفا...
بازی سلیقه ای هم نیست...چون اگه سلیقه بود متا 96 نمی شد و نمره پایین تر میومد...كلا بازي سليقه اي هست .....
اتفاقا گرافیک مخصوصا تو روز عالیه...اون هم با موتور آنریل...نمی دونم با چه سیستمی بازی میکنی...ولی اگه میخوای ببینی برو گیم اسپات مقایسه گرافیکی انجام داده...گرافیک پایین در حد بازیهای 5 سال پیش
یه شخصی میاد این همه وقت میزاره دید مردم رو نسبت به بازی عوض کنه بعد همه دنبال بازی با فرمول کال میگردن....
خیلی از بچه ها نه ، همه ی بچه ها ! دی !
درمورد گرافیک ، حالا من نسخه PC رو میگم ، یکی از بهترین گرافیک های هنری که تابحال دیدم هستش از نظر تکنیکی هم خیلی بالاس تکسچرا دیگه بهتر ازین نمیتونن باشن برای اتمسفر فانتزی بازی ، چهر ها هم بازم بنا به هنری و Artistic و فانتزی بودن بازی عالی کار شدن ، از چند تا عکسی که گزاشتم معلوم اصن بازی تو زمینه گرافیک کم و کسری نداره (نسخه PC)
فیزیک چیز معین و خاصی نیست که بگیم این تعریف فیزیکه ، فیزیک بنا به بازی های مختلف متناسب با اون فضا و اتمسفر فرق میکنه ، فیزیک تو یه بازی مثل BF یه تعریفی داره تو این بازی هم یه تعریفی ...فیزیک فقط خراب شدن نیست که ، همین Skyline اوج فیزیک بازی رو نشون میده !
نمیدونم شوتر حتما باید COD باشه با یک موزیک Background که بگیم جذاب ؟ ! جذابیت تو اوج خودشه ...
اصلا هم آسون نیست ، من رو Hard میرم ، خیلی وقته همچین AI یی ندیدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)