ویرایش شده....
ویرایش شده....
دوستان سر قضیه ی حجم کم کردن حواستون و جمع کنید
دیدم دوستان خیلی میگن صبا داره الکی حجم کم میکنه
من امشب ریز مصرفم و چک کردم مقدار حجم باقی مانده و یادداشت کردم بعد حدود 400مگ دانلود کردم از اکانتم بعد از خود
کانکشن ویندوز مقدار سند و رسیو و بر حسب بایت جمع کردم و به کیلو بایت تبدیل کردم واز مقدار حجم باقی مانده کم کردم تا ببینم
چقدر باید باقی بمونه بعد دیسکانکت شدم دوباره که وصل شدم مقدار حجم باقی مانده با مقداری که خودم بدست آوردم و کم کردم
دیدم فقط 400کیلوبایت بیشتر کم کرده
بنابر این محاسبشون تقریبا دقیقه
اگه میبینید داره حجم بیشتری کم میشه دنبال دلیل بگردید یا واقعا محاسبه کنید ببینید زیاد کم کرده یا نه
صبانت کیفیت سرویس هاش چطوره ؟؟ در کل شما در منطقه خودتان راضی هستید از صبانت ؟؟؟ 2 مگ صبا هنوز راه اندازی نشده ؟؟
سلام
دوستانی که از حجم کردن نامتعارف صبا گله مندند آیا کلیه آپدیت های ویندوز و نرم افزارهای روی سیستم شون رو زیر نظر دارند؟
Windows update
Windows defender
Adobe update
sun java update
آنتی ویروس ها و بقیه نرم افزارهایی که بدون اجازه آپدیت میکنند. Adobe همیشه بعد از نصب برای مرتبه اول پس از اجرا شدن بدون اجازه در پس زمینه آپدیت رو آغاز میکنه و بستگی به ورژن مورد استفاده تا حدود 150 مگ هم دان میکنه! مگر اینکه حواستون باشه و سریع کنسل کنید.
صبا نت به قول دوستان مثل لپ لپ هست برای یکی نسبتا خوبه برای یکی مثل من افتضاح
من کرج هستم سرویس 1 مگ رو هم گرفتم 3 ماهه 54 هزار تومن کمتر از 1 ماه تموم شد
سرعت روزانه اش نسبتا خوبه ولی شبانه برای من اصلا خوب نیست یعنی 100 رحمت به دای لاپ
من شبانه بیشتر از 7 مگابایت نمی تونم دانلود کنم
ولی خوب دوستانی هستن تهران شبی 1 گیگ هم دانلود دارن
به هر حال بازم انتخاب با خودتون هست
میگم تو سایت صبانت مطلبی مبنی بر اینکه سرویس ها فقط 3 ماهه به بالا ارائه میشن ننوشته ... ولی مثلا تو سایت امپراطور که زیر مجموعه صبا هست نوشته ...
مطمئن هستین در حال حاضر خودِ صبا 1 ماهه نمیده ؟
اطلاعیه شماره 5
نظر به استقبال بی سابقه مشترکین گرامی و بنا به درخواست اکثریت مشترکین (!) جهت اجتناب از مشکلات ناشی از قطع سرویس در سرویسهای یکماهه ، مقرر گردید از ثبت نام سرویسهای یکماهه اجتناب گردد . خواهشمند است از مشترکین گرامی از سرویسهای با مدت زمان اعتبار سه ماهه به بالا استفاده نمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی الان اصلا سرویس 1 ماهه تو تهران نمیدن؟؟!!!! هیچ راهی نداره؟
دوستان یه بحثی که الان توی تاپیک های دیگه هم مشاهده کردم اینه که صبانت سرعت دانلودی که برای ما می نویسه real نیست.آیا حقیقت داره ؟ اگر حقیقت داره چه جوری مثلا توی برنامه idm می تونند transfer rate غیر واقعی ثبت کنند؟
همین الان اسم تاپیک رو عوض کنید
نام جدید: سرویس DIAL UP صبانت
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)