نه از این لینک باید بریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه از این لینک باید بریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسیوس . خب بفرستین دیگه کسی نیست اینجا بازی خوب داشته باشه ؟
خب من امروز یه چندتا از این سایت ها ایمیل دادم ببینم چه جوریه بازی فرستادنشون .راستی بازی رضا عظیمی چشم من رو گرفته می گم به نظرت رضا واسه تو رو هم بفرستیم Bigfish ببینیم چی می گن ؟
ممنون حسن جان نظر لطفته حالا این بیگ فیش چی هست ؟!![]()
این یه سایت معروفه و بسیار معروف در زمینه مینی گیم هاست که خیلی خیلی معروفه . نمی دونم چظوری اسمش رو نشنیدی
بیگ فیش پوله
بازیتو قبول کنن بره توش تمومه , دو تای بنیادو میخوره یه ابم روش![]()
ایول ... دمت گرم حالا چجوری باید فرستاد ؟!
کوتاه نیست یک مرحله ؟ 2 مرحلشو بهتر نیست بسندیم ؟!
دو مرحله فقط؟!!
نه اینجوری فکر نکنم قبول کنن , چون کسی واسه دو مرحله بازی پول نمیده.اونم تو چه سایتی میخوای ثبت کنی BIG FISH!!
باید بازیت خیلی خوب باشه تا قبول کنن. مفتکی که به یه بازی پول نمیدن ! بشین بساز بقیه ی بازی رو
هر بازی رو هم نمیزارن توی سایتشون ... اول باید یه دمو بفرستی ( سعی کن بهترین قسمت هارو براشون بفرستی ) بعدش اگه قبول کردن کل بازی رو براشون میفرستی .. یه قیمت میزارن روش و توی سایتشون میزارن و یه شماره حساب فکر کنم ازت میگیرن بعدش طبق قراردادشون X % پولی که از فروش بازی به دست اومده رو میریزن حسابت. اگه بازیت بره Bigfish پول خوبی گیر میاری ولی یادت باشه بازی های معمولی رو نمیگیرن
البته خودشون اینو گفتن
یعنی همین بازی نصفه هم میشه بفرستین و توی کامل کردنش ازشون کمک بگیرین و سوالاتونو بپرسین.Remember, your game doesn't have to be completely finished to show it to us. We see games at all stages of development. We're happy to give you feedback or answer questions that will help you move the game towards completion.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)