فکر کنم اسپانسر این سریال کمیته داوران بوده!ضمناً چندين بار گفته بود داورا رو نميشه خريد
ولی تو اون صحنه آخره گرکانی و حج بهزاد! خوشم اومد که بهزاد نگرفت طرف رو زیر مشت و لگد! فقط کوبوندش زمین... به قولی خوردش کرد (تریپ پهلوونی)![]()
فکر کنم اسپانسر این سریال کمیته داوران بوده!ضمناً چندين بار گفته بود داورا رو نميشه خريد
ولی تو اون صحنه آخره گرکانی و حج بهزاد! خوشم اومد که بهزاد نگرفت طرف رو زیر مشت و لگد! فقط کوبوندش زمین... به قولی خوردش کرد (تریپ پهلوونی)![]()
آقا جریان این حج چی بود ؟! کلآ حاج رو به اصفهانی این طوری تلفظ میکنن یا توی سریال پیاز داغش رو زیاد کرده بودن ؟! آخه بعضی جاها اون فوتبالیسته که تهرانی هست هم میگفت حج بهزاد !حج بهزاد!
الهی شکر این فیلمای ماه رمضون هم تموم شدراحت شدیم.ولی چقدرسیلی ردوبدل شد.اگه مادر مهران همون اول بار که یارو روکشت میزد تو گوشش فکنم پیرمرده دلش خنک میشد رضایت میداد این همه ماهم الاف نمیشدیمبه هرحال گرکانی(قاتل مسعود ازنظرزن مهران) دستگیر شد ولی واقعا به نظر شما یه همچین ادمی تو مملکت ما به مجازات عملش میرسه؟
![]()
خیلی چهره فوتبال ایران رو تو این سریال مخدوش کردن
دیگه اینقدرا هم وضعیت سیاه نیست.
چقدر این اتهاماتی که زده میشه با مطالعست؟
سند دارن در مورد این چیزا که به تصویر کشیدنش؟
یا فقط حدس و گمانشون اینه که فوتبال ایران اینجوریه!؟
من ندیدم! منظورتون چیه که گرکانی از نظر مهران قاتل بود؟!!!
واقعآ نیازی هم به سند هست ؟! واضح ترین نمونه که همین چند ماه پیش توی لیگ دسته سه نتیجه یک مسابقه 22 به 2 شد تا یکی از تیمها که تفاضل گل نیاز داشت بتونه بیاد بالا ... نمونه های لیگ برتری هم که زیاده ولی دوستان ناراحت میشن !چقدر این اتهاماتی که زده میشه با مطالعست؟
سند دارن در مورد این چیزا که به تصویر کشیدنش؟
یا فقط حدس و گمانشون اینه که فوتبال ایران اینجوریه!؟
چرا حتي خيلي بيشتر از اينا هم وضعيت خرابه!
البته درصدي هستن كه مشكلي ندارن و اون هم به شخصيت خودشون برميگرده ولي بيشتر از 70 درصد فوتبال ايران كثيفه!
نمونش امير قلعه نوعي!نمونه های لیگ برتری هم که زیاده ولی دوستان ناراحت میشن !
چرا خجالت بكشيم؟ خود طرفداراش هم ميدونن كه ايشون...!![]()
Last edited by shifter; 11-09-2010 at 20:04.
در فوتبال ايران حاشيه و شايعه حكم فرمايي ميكنند و خود فوتبال به كناري رفته.
میگم که این پیر مرده که مامان مهران رو عقد کرد] تو یه سریال دیگه ی ماه رمضون بازی نکرده؟
یه سریالی بود که عکس یه دست و یه انگشتر روی یه کوزه بود...داستانش رو اصلا یادم نمیاد...ولی باران کوثری هم بازی میکرد...اسمشم فکر کنم حلقه بود...این اگه اون پیرمردس خیلی باحاله..چه لهجه ایی گرفته ها
میگم که حالا نقشه ی واقعی این پیر مرده چیه؟مگه میشه یکی برای قاتل پسرش انقدر مهربون باشه؟این خیلی غیر واقعیه به نظرم
سریال صاحبدلان بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)