تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 31 از 91 اولاول ... 212728293031323334354181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

یه بحث دیگه هم هست.............اونم اینه که ، لیگ انگلیس غیر قابل پیشبینی هست...........شما هیچ وقت تیم اخر جدولی رو نمی بینی که با بی میلی بازی کنه و خودش رو بازنده ببینه.......جلوی تیم های بزرگ مثل چلسی و منچستر نهایت قدرتشون رو میزارند......
    حالا لیگ اسپانیا....لیگی که فقط دو تیم داره .....رئال و بارسا.....در صورتی که لیگ انگلیس اینا رو داره : چلسی ، منچستر ، ارسنال ، لیورپول ، من سیتی و تاتنهام.......هر کدوم میتونند قهرمان بشند.....
    پس کار یه تیم لیگ برتری نسبت به یه تیم لالیگایی خیلی خیلی سختره........چرا که باید خستگی های بیشتری رو داشته باشند و و و

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

حرف فرانك عزيز دوست خوبم تاييد ميشه...اما هر ليگ جذابيت هاي خودش رو داره....والنسيا و سويا هم تو اسپانيا خوب هستن اما اميد قهرماني ندارند....ولي تو انگليس ايتوري نيس...هر كدوم از اون تيم هايي كه دوستمون گفت مدعي قهرماني هستند و بازي باهاشون خيلي سخت و خسته كننده است...يعني انرژي زيادي ميخواد...تو لاليگا فقط ال كلاسيكو جذاب ترين هست ولي تو انگليس چلسي با هر كدوم از تيم هاي يونايتد سيتي تاتنهام ارسنال ليورپول بازي كنند پر بيننده ترين و همينطور بقيه اين تيم ها با هم حساب كن چندتا بازي ميشه....

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------

اينطوري منظورم بود

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اول سلام مجدد!
    سیلام...سیلام!
    دوم! مثه اینکه اکثر پاسخ ها رو جناب shutdown دادن! به هر حال چون مخاطب حرفت من بودم، با اجازه، ما هم دو کلوم اختلات کنیم!
    ما هم سعی کردیم پاسخ هامون رو بدیم اگر امکانش هست یک باردیگه پست های من و ایشون رو بخونید!
    تو جدول اختلاف امتیاز منچستر و چلسی یک امتیاز بود با صدرنشینی منچستر... فرگوسن اومد رو اون کار کرد واسه بازی با چلسی... جایگزین اون موقع رونی، یه برباتوف نا آماده و بی انگیزه و یه ماکدا جوون و بی تجربه بودش... برباتوف رفت تو ترکیب و دقایق پایانی هم ماکدا...
    من مگه خلاف این حرف رو زدم....خواهش می کنم یک بار دیگه پست ها رو مطالعه بفرمایید!
    اون بازی برتری نسبی با یونایتد بود... آمار بازی رو هم ببینی همین رو میگه
    ببین این حرف ها خودت می دونی که خیلی چیزی هستن! به آمار و ارقام اگر قرار بود امتیاز بدن بارسا فصل پیش باید دوباره 6 تا جام رو کسب می کرد.البته ببخشید خیلی صریح صحبت می کنما!
    هر دو بازی بایرن هم رونی حضور داشت و یه گل تو بازی رفت زد و تو بازی برگشت هم به گیبسون پاس گل داد... پس دقت کن منچستر با حضور رونی و به خاطر دلایل دیگه ای که بارها گفته شد، بایرن رو برد و حذف شد...
    ببین خودت هم می دونی که بازی برگشت بود و نبود رونی فرق نمی کرد.اون پاس گل هم یه پاس معمولی بود که هوشمندی گیبسون بود که شوت اونجوری بزنه! پاسی رو یه پاس گل ارزشمند حساب می کنند که بازیکن رو توی یک موقعیت مناسب توی محوطه جریمه یا کمی عقبترش صاحب توپ کنه! گیبسون یه شوت راه دور زد حالا پاسش رو می تونست فردیناند هم بده!
    خیلی راحت می شهگفت که آماده نبودن رونی منجر به حذف منچستر و از دست دادن صدر جدول بود نه چیز دیگه!
    کتمان کردن این مسئله خیلی سخت تر از قبول کردنش هست عزیز!
    رونی چه ربطی داره به رونالدو؟!! احتمالا پستاشون یکی بوده
    ببین اون دوستمون والنسیا رو با بازیکن تراز اولی مثل رونالدو مقایسه کرد....والنسیا یه بازیکن درجه دو هم شاید نباشه!
    انصافا مقایسه س رونی با رونالدو صحیح تره یا والنسیا با رونالدو.
    والنسیا که خودت هم می دونی در تمام فصل فیکس نبود!
    مسئولیت بیشتری رو گردن بازیکنا افتاد... اونا هم خودشون رو نشون داد
    آقا مگه من غیر این چیزی گفتم...شما اصلا خوب پست های من رو نخوندید!
    بازی هفته 18 ام با فولهام چه ربطی داره به مصدومیت رونی؟!
    حسییییییییین!
    دیگه شاکیم کردی!
    من بازی فولام رو مثال زدم برای اینکه افت یونایتد رو نسبت به سال قبلش که رونالدو بود رو نشون بدم!
    گفتم منچستر همچین تیمی بود! همین...اصلا بحث رونی هم نبود!
    در کل مصدومیت رونی به هیچ وجه روند حرکتی یونایتد رو از کار ننداخت
    این دیگه نظر شماست ...من هم کاری از دستک بر نمی یاد مجبورم به نظر شما احترام بذارم.
    ولی خواهشا یه بار دیگه پست ها من رو بخون.خیلی از حرف هایی که زده بودی رو من هم توی نوشته هام ذکر کردم!
    یا علی

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه بحث دیگه هم هست.............اونم اینه که ، لیگ انگلیس غیر قابل پیشبینی هست...........شما هیچ وقت تیم اخر جدولی رو نمی بینی که با بی میلی بازی کنه و خودش رو بازنده ببینه.......جلوی تیم های بزرگ مثل چلسی و منچستر نهایت قدرتشون رو میزارند......
    حالا لیگ اسپانیا....لیگی که فقط دو تیم داره .....رئال و بارسا.....در صورتی که لیگ انگلیس اینا رو داره : چلسی ، منچستر ، ارسنال ، لیورپول ، من سیتی و تاتنهام.......هر کدوم میتونند قهرمان بشند.....
    پس کار یه تیم لیگ برتری نسبت به یه تیم لالیگایی خیلی خیلی سختره........چرا که باید خستگی های بیشتری رو داشته باشند و و و
    من به شما پیشنهاد می کنم بازی رئال مادرید و زاراگوزا 3 سال پیش رو یک بار دیگه حتما مشاهده کنید. تا ببینید تیم آخر جدولی اسپانیا چه شکلی بازی می کرد.
    لیگ اسپانیا:بارسا و رئال واسه قهرمانی می جنگند.
    اما تیم های دیگه مثل والنسیا و سویا و مایورکا و ختافه و مخصوصا انلتیکو مادرید! همیشه یقه ی این تیم ها رو گرفتند!
    و با وجود بضاعت کمشان پا به پای رئال و بارسا دویدند!
    عزیز کلا فوتبال غیرقابل پیش بینی هست! شما حالا چون فقط انگلیس رو می بینی اینطوری می گی اما من هم اپانیا هم انگلیس هم ایتالیا رو می بینم و می گم کلا فوتبال غیر قابل پیش بینی هست.اگر کمی بازه ی دیدتان را بیشتر کنید به جذابیت های لیگ های دیگه هم پی می برید!
    در ضمن پند سالی هست که منچستر و چلسی فقط دارند برای قهرمانی رقابت می کنند و بقیه تیم ها برای کسب سهمیه .
    اگر اینطوری هست که والنسیا و سویا و مخصوصا اتلتیکو مادرید هر کدومشون پتانسیل قهرمانی رو دارند!
    لیگ انگلیس هفته ی اولش یه 6-0 داشت هفته بعدش 2 تا 6-0 داشت.اختلاف تیم ها کاملا مشهود است!
    البته این رو قبول دارم که انگلیسی ها تعداد بازی بیشتری می کنند و فشار بیشتری رو متحمل می شن.
    البته در کل مقایسه این دو تا لیگ با هم زیاد کار درستی نیست.یکی فوتبال قدرتی دوست داره انگلیس می بینه یکی فوتبال فانتزی و سرعتی دوست داره اسپانیا می بینه یکی هم هیچ کدوم رو دوست نداره ایتالیا رو می بینه!البته ایتالیا هم ترکیبی از قدرت و سرعت هست و به نظر من اختلاف تیم ها در لیگ ایتالیا بین تیم ها خیلی کمتر از اسپانیا و انگلیس هست.
    البته متاسفانه من لیگ آلمان رو نمی بینم و در موردش هم نظر نمی دم!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل بازي با بايرن كه بايرن 90 دقيقه يه تيم 10 نفره رو نتونست ببره و رو هنر فردي روبن دروازه منچستر باز ميشه.
    مث اینکه شما اون بازی رو درست ندیدی
    اولا که منچستر نزدیک 37دقیقه 10نفره بازی کردش نه 90 دقیقه
    بعدشم احتیاجی اصلا به بردن منچستر نداشت بایرن و فقط نیاز به یه گل داشت برای صعود که زدش و بازی رو کنترل کرد تا آخر
    بعدشم یه بار دیگه صحنه گل رو ببین،بازیکنای سرزن بایرن همه میان توی محوطه منچستر جابجا میشن و موقع کرنر ریبری هجوم میبرن به سمت دروازه که باعث میشه توجها همه به سمت امثال فن بویتن و دمیکلیس که سرزن هستن منحرف بشه و همین باعث میشه توپ به روبنی ارسال بشه که هیچکسی مراقبش نبود و اونم گل زد
    شما به این حرکت کاملا تمرین شده اونوقت میگی فقط هنر فردی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حرف فرانك عزيز دوست خوبم تاييد ميشه...اما هر ليگ جذابيت هاي خودش رو داره....والنسيا و سويا هم تو اسپانيا خوب هستن اما اميد قهرماني ندارند....ولي تو انگليس ايتوري نيس...هر كدوم از اون تيم هايي كه دوستمون گفت مدعي قهرماني هستند و بازي باهاشون خيلي سخت و خسته كننده است...يعني انرژي زيادي ميخواد...تو لاليگا فقط ال كلاسيكو جذاب ترين هست ولي تو انگليس چلسي با هر كدوم از تيم هاي يونايتد سيتي تاتنهام ارسنال ليورپول بازي كنند پر بيننده ترين و همينطور بقيه اين تيم ها با هم حساب كن چندتا بازي ميشه....
    تا حدودی تایید می شه....
    اما بازی های بارسا و رئال با سویا و والنسیا و اتلتیکو و مایورکا و همچنین اسپانیول هم جذاب هست!
    این دیگه سلیقه ای هست!
    tanx

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از طرف تیمی مثل بایرن که به سختی از سد فیورنتینا گذشت حذف شد.
    همون فیورنتینا تو مرحله گروهی 16امتیاز گرفته بودش و بالاتر از لیون و لیورپول وایساده بود و تو چمپیونزلیگ تیم کاملا متفاوتی با سری آ بودش

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

درسته...من نميگم كه جذاب نيست...ولي ببين دايره طرفدار هاي اين 2 تيم رو...مثلا اگه ارسنال لا ليورپول بازيكنه بيشتر نگاه ميكنن يا اتلتيكو با سويا رو؟؟؟
    من شخصا بازي هاي اسپانيا رو تا جايي كه بتونم تماشا ميكنم واقعا از بازي والنسيا و سويا و همين اتلتيكو خوشم مياد...ولي مدعي نميشن...تلاش ميكنن خطر ساز ميشن اما جام يا واسه بارساس يا رئال...غير اينه؟؟؟

در مورد اون دوستمون...بايرن دوست داشت ببره...اما در حد بردن نبود...بخوايم اونجوري حرف بزنيم تو المان بايد اون ضربه سر ويديچ گل ميشد كه خورد به تير يا اگه اورا رو صحنه گل دقيقه 92 اوليچ اگه گيج بازي در نمياورد اصلا اين مسائل پيش نميومد...واقعا اگه اوليچ اون توپ ميومد رو پاش اونجوري شوت ميزد يا سايه توپ رو ميزد؟؟!!
    به قول عادل كه ميگفت چه تيم جابيه اين بايرن 2تا بازي گذشتش رو باخت ولي بازم اومد بالا با قانون گل زده....نميخوام توجيح كنم بايرن منچستر رو حذف كرد اما يه تيمي كه روني نداره و از دقيقه 47 بازي 10 نفره ميشه رو نتونست ببره

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

ببينيد من قبول دارم كه بايرن منچستر رو حذف كرد اما شما چرا قبول نميكنيد كه بازي رو باخت؟؟؟مگه نباخت؟؟؟
    هيچ تيمي از برد بدش نمياد...اين خيلي بچه گونس كه ميگيد نيازي نداشت...

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمنا یه نکته رو بگم که مخاطب این نکته ام دوستیه که کلا دست به اتهام زدنش خوبه... یه بار منو دروغگو خطاب می کنه، یه بار اینتر و البته مربیه وقتش رو خوش شانس و خوش اقبال معرفی می کنه و البته کل ایتالیایی ها را لابی کننده!!
    این تیکه رو فکر کنم با منه

اصلا به فرض آوانس اینتری ها لابی کردن، خوبه...؟ واقعا بایرن باید بیاد تو فینال cl به راحتی با سه چهار پاس از جلو دربازه حریف تا مقابل دربازه خودشون گل بخوره؟! گاهی اوقات خوبه با خودمون زمزمه کنیم، خود شکن آیینه شکستن خطاست...
    یاعلی
    لابی که کرده بودن و تو این شکی نیست،به خاطر خطایی 3بازی ریبری رو محروم کردن که مشابهش رو بواتنگ روی بالاک انجام داد و فقط کارت زرد گرفت در حالی که بالاک 3ماه مصدوم شد به خاطرش و راموس توی نیمه نهایی روی پودولسکی انجام داد و حتی کارت زرد هم نگرفت.
    آدم اونوقت اینارو مقایسه کنه میتونه به یه نتایجی برسه
    اگه گل اول اینتر رو هم منظورته توی فینال دلیلش تاکتیک تهاجمی بایرن بودش چون فن بومل و شواین اشتایگر جفتشون جلو بودن و همین باعث شد دمیکلیس بیاد سر بزنه موقع ارسال سزار و پشتش خالی بمونه
    بعدشم شما نیمه دوم رو هم درنظر بگیر همون اول که سوت زده شد بایرن با چندتا پاس از میون دفاعای پرشمار اینتر(در حالی که بایرن موقع گل اول فقط 3-4نفر توی دفاع بودن) رسید به دروازه سزار که مولر کم تجربگی کردش،جوری بود که فردوسی پور ضدآلمانی کف کرده بود و بعدشم که حملات بایرن رو میدید میگفت بایرن حتما گل میزنه با این شرایط ولی سزار آماده بود اون روز

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بعضی هام لیگای اسپانیا رو در حد جام ازادگان میارن پایین !

تیمای اسانیا شاید واسه قهرمانی نجنگن ولی واسه بدست اورن سهمیه اروپا از جون و دل مایه میزارن !

یه ویژگی هم که لیگ اسپانیا داره اینه که اکثر تیماش بازیکنانشون بومی ان و رو تیمی که بازی میکنن خیلی تعصب دارن همین باعث

میشه جنگندگیشون چند برابر بشه !

درمورد لیگ انگلیس شاید تیمهای قویش زیاد باشن ولی اخر کار قهرمانی یا ماله چلسیه یا من یو یا ارسنال !

مگه همین لیورپول جز بیگ 4 انگلیس نیس ؟ جلو اتلتیکو هم کاری نتونست بکنه ! فولهام هم همینطور !

تیمای اسپانیا یه مشکل دارن اونم بی پولیه . . .لیگ اسپانیا 5-6 سال پیش واقعا غی قابل پیش بینی بود! قبلا هم

گفتم مثلا والنسیا میاد قهرمان لیگا میشه از اون ور رئال قهرمان اروپا !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •