هرکاری میکنم تم بهش وصل نمیشه کسی چنتا تم خوب نداره؟؟؟
تم های خودشم پاک شده![]()
هرکاری میکنم تم بهش وصل نمیشه کسی چنتا تم خوب نداره؟؟؟
تم های خودشم پاک شده![]()
یک مشکلی بران پیش اومده و باید این گوشی رو فلش کنم.کسی میتونه فایلهای فریمور و برنامه فلش رو بران بزاره.یا لینک آموزشش
من به شخصه یه دیکشنری رو گوشیم نصب کردم که ده مگ بود و بدون هیچ مشکلی لود میشد![]()
چطور باید از طریق وایرلس به نت وصل شم؟
وصل میشه ولی صفحه لود نمیشه!
سلام به همه ی فنزهای گوشی elm
lمی خوام یه مشکله بزرگی که خیلی از دارنده های این گوشی باش مواجهن را اینجا مطرح کنم تا شاید بتونیم راه حلی براش پیدا کنیم..
این جور که من متوجه شدم وای فای این گوشی با همه ی روتر ها مچ نیس و فقط با بعضی از مارکهای مودم های وایرلسی کار می کنه (مثله روترهای دی لینک)
گوشی نتورکهایی رو که فعاله رو می شنایه و به اونها هم کانکت میشه ( حالا با هر آپشن امنیتی و با هر مودمی) ..
ولی اشکال اینجاست که وقتی از نرم افزارهای اینترنتی گوشی می خوای استفاده کنی ارور کانکشن میده و دیتایی منتقل نمیشه... پیغامی که میده اینه:
"communication error, try again, turn off wi-fi or contact your provider for support"
این مشکل رو خیلی ها با گوشی k970 دارن، حتی اگه یه سرچ تو فرومهای خارجی بزنین متوجه میشین...
من که تا الان نتونشتم راه حلی پیدا کنم، اگه از دوستان کسی این مشکل مشابه را داره بگه تا یه هم فکری بکنیم..
در ضمن مودم منم zyxel هستش...
ممنون
منتظر جوابا هستم
دوست عزیز عبارت "download j10i2 theme" رو سرچ کن ،به بی نهایت تم برای گوشیت میتونی برسی
به این مسیر برید شاید مشکلتون حل بشه:
Massaging > Massages > Settings > Save to
در این قسمت می تونین مموری گوشی و مموری کارت رو برای ذخیره اس ام اس ها تنظیم کنید.
دوستان لطفا همکاری کنیییییییییییییییین![]()
احتمالا نقشه ای که داری مشکل داره
من خودم میرم با اینکه نقشش ماله 5 سال پیشه با این حال مو قعیتمو درست نشون میده!
---------- Post added at 03:19 AM ---------- Previous post was at 03:16 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین ورژن رو میتونی از لینک بالا دانلود کنی
سلام
من ديروز اين گوشي رو واسه پدرم خريدم
اما دوتا سوال كه يكيش واقعا معضليه
اول اينكه چطوري فارسي روش نصب كنم؟
دو اينكه اين سنسور نور اتوماتيكو چطوري خاموش كنم؟!خودش به ميل خودش نور رو كم و زياد ميكنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)