تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 421 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه مساله ای ..

توجه کردید لپتاپ ما داره خز میشه ؟؟؟
    الان تو هر مغازه ای میرم یکی دو تا 5010 رو گذاشتند..

از طرفی خوشحالم که اعتماد رو به دست آورده و از طرفی ناراحت که دیگه زیادی داره فروخته میشه نسبت به لپتاپهای دیگه
    اقا لب تاب رو بچسب و باهاش کار کن و حالش رو ببر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان.مگه وقتي باتري فول شار‍‍‍ژ ميشه باتري از مدار خارج نميشه؟و همين طور كه اطلاع داريد نهايتا با 2 يا 3 ساعت شارژ در صورت تخليه كامل باطري فول شارژ ميشه پس چرا وقتي براي اولين بار ميخواي لپ تاپ رو روشن كنيم بايد 10 ساعت بزنيم به شارژ؟و يه سوال ديگه آيا وايرلس دوستاني كه 5010 دارند به درستي كار ميكنه؟چون من ميخوام باهاش به اينترنت ويرلس كانكت بشم داشتن وايرلس برام خيلي مهمه لطفا اسم درايور وايرلس رو كه بايد نصب كنيم بنويسيد

3. این کاربر از aminae بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان.مگه وقتي باتري فول شار‍‍‍ژ ميشه باتري از مدار خارج نميشه؟و همين طور كه اطلاع داريد نهايتا با 2 يا 3 ساعت شارژ در صورت تخليه كامل باطري فول شارژ ميشه پس چرا وقتي براي اولين بار ميخواي لپ تاپ رو روشن كنيم بايد 10 ساعت بزنيم به شارژ؟و يه سوال ديگه آيا وايرلس دوستاني كه 5010 دارند به درستي كار ميكنه؟چون من ميخوام باهاش به اينترنت ويرلس كانكت بشم داشتن وايرلس برام خيلي مهمه لطفا اسم درايور وايرلس رو كه بايد نصب كنيم بنويسيد
    منم همین مشکلو داشتم، چون خود زیگورات گفت این باتریها جدیدا و احتیاجی به شارژ اولیه ندارند ولی دوستان گفتند که حتما باید شارژ اولیه بشه.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

دوستان فرمودید از باتری باید لااقل هفته ای یه بار به طور کامل استفاده بشه یعنی بقیه هفته اگه همش به برق باشه ایراد نداره یا فقط 100 درصد شارژ باشه و به برق باشه؟چون من زیاد بازی میکنم پرسیدم

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یه مساله ای ..

توجه کردید لپتاپ ما داره خز میشه ؟؟؟
    الان تو هر مغازه ای میرم یکی دو تا 5010 رو گذاشتند..

از طرفی خوشحالم که اعتماد رو به دست آورده و از طرفی ناراحت که دیگه زیادی داره فروخته میشه نسبت به لپتاپهای دیگه
    این خیلی خوبه که فروش این لپ تاپ زیاده
    اگه آمار فروش جهانیشم بالا بره مطمئنا شرکت دل هم خدماتی که برا این مدل ارائه میده رو بیشتر میکنه
    و البته آمار بالای فروش به معنای رضایت خریداران و در نهایت کیفیت محصول ارائه شدست
    خز کیلویی چند؟

6. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alirezawater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    3 روز پیش دوباره یکی دیگه از این لپ تاپ ها برای یکی از دوستان گرفتم با کانفیگ
    core i3 350
    ram 2gb
    hdd 250gb
    graphic ati 5470 512mb
    بدون گارانتی 650 تومن.
    به نظرم واقعا لپ تاپ خوبیه و چیزی کم و کسر نداره.
    اما در مورد باطری این لپ تاپ باید خدمت دوستان عرض کنم، با توجه به اینکه باطری این لپ تاپ ها از نوع LI-ION هست احتیاج به شارژ اولیه نداره، (در واقع تا به حال این دو لپتاپی که گرفتم شارژش تقریبا پر بوده) و بعد از اینکه باطری فول شد خود به خود دیگه شارژ نمیشه و برق قطع میشه.
    و نکته بعدی اینه که این باطری ها به خصوص باطری های این مدل لپ تاپ احتیاج به پر و خالی کردن ندارن، یا کالیبره کردن و ... ندارند و استفاده همزمان باطری و برق هم مشکلی برای این باطری ها به وجود نمیاره، به عبارتی وقتی شما از برق استفاده میکنید باطری عملا غیر فعال هست. اینم لینکی که همه سوالات رو در این خصوص پاسخ داده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط اینها جای سیمکارت داره؟ البته پشت باطریش یه جا داشت که عکس سیم کارت هم زده بود ولی هرچd سیمکارت رو میدادl داخل باز هم جا داشت و ترسیدم سیم کارت بیفته تو لپ تاپ، به همین دلیل منصرف شدم.

8. این کاربر از alirezawater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درمورد شارژ اولیه،اگه یه برگه که همراه دفترچه لپ تاپ هست رو دیده باشین روش نوشته
    Important Information: Before Using Your Computer
    1. Charge your battery for at least 12 hours before using the computer on battery power

من تا حالا از وایرلسش استفاده نکردم، اما گاهی اوقات دگمه اتصال رو که میزنم به یه شبکه ای وصل میشه
    اسم درایورش اینه
    Dell Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
    Last edited by sheytoon001; 21-08-2010 at 15:15.

10. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من امروز ميخوام 5010 بخرم. ميخواستم بدونم 30 هزار تومنى براى كارانتى كه ميخواد ارزش كارانتى رو داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم همین مشکلو داشتم، چون خود زیگورات گفت این باتریها جدیدا و احتیاجی به شارژ اولیه ندارند ولی دوستان گفتند که حتما باید شارژ اولیه بشه.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

دوستان فرمودید از باتری باید لااقل هفته ای یه بار به طور کامل استفاده بشه یعنی بقیه هفته اگه همش به برق باشه ایراد نداره یا فقط 100 درصد شارژ باشه و به برق باشه؟چون من زیاد بازی میکنم پرسیدم
    درمورد شارژ که دلیل آوردم
    به طور کامل نه! تا حدود 20 الی 10 درصد که شد ، بزن به شارژ، اگه ایراد داشته باشه یرا منم با باتریه لپ تاپتون میترکه نه ایراد نداره ( البته فقط وقتی به شارژر وصل کن که میخوای ازش استفاده کنی، نری مثل کامپیوتر خاموشم هست به برق برنیش) هفته ای یک بارم از باتریش استفاده کن

13. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    core i3 350
    ram 2gb
    hdd 250gb
    graphic ati 5470 512mb
    بدون گارانتی 650 تومن.
    اما در مورد باطری این لپ تاپ باید خدمت دوستان عرض کنم، با توجه به اینکه باطری این لپ تاپ ها از نوع LI-ION هست احتیاج به شارژ اولیه نداره، (در واقع تا به حال این دو لپتاپی که گرفتم شارژش تقریبا پر بوده) و بعد از اینکه باطری فول شد خود به خود دیگه شارژ نمیشه و برق قطع میشه.
    و نکته بعدی اینه که این باطری ها به خصوص باطری های این مدل لپ تاپ احتیاج به پر و خالی کردن ندارن، یا کالیبره کردن و ... ندارند و استفاده همزمان باطری و برق هم مشکلی برای این باطری ها به وجود نمیاره، به عبارتی وقتی شما از برق استفاده میکنید باطری عملا غیر فعال هست. اینم لینکی که همه سوالات رو در این خصوص پاسخ داده.

کد:
    فقط اینها جای سیمکارت داره؟ البته پشت باطریش یه جا داشت که عکس سیم کارت هم زده بود ولی هرچd سیمکارت رو میدادl داخل باز هم جا داشت و ترسیدم سیم کارت بیفته تو لپ تاپ، به همین دلیل منصرف شدم.
    از ما گفتن بود ، برین اون برگه رو بخونین!!!

15. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان.
    core i3 350
    ram 2gb
    hdd 250gb
    graphic ati 5470 512mb
    بدون گارانتی 650 تومن.

کد:

من در پستهای قبل کاملا توضیح داده بودم .. بنابراین دیگه تکرار نمیکنم فقط :

شنیدید میگند اگر گارخوری ماشینتون رو قوی نکنید و به قولی آب بندیش نکنید اون ماشین دیگه براتون ماشین نمیشه ؟
    اینجام دقیقا همین مساله مطرحه ...
    این باتری ها protection circuit هستند که از شارژ بیش از حد باطری جلوگیری میکنه و درسته که نسل جدید(لیتیوم بونی ) مثل باطریهای قدیم خیلی وابسته به شارژ اولیه نیستند(ا این مساله بیشتر در موبایلها مطرحه ) ولی
    شما وقتی شارژ اولیه رو به طور صحیح انجام میدید باعث میشه که یونهاش به طور کامل فعال میشند ...بنابراین منطق حکم میکنه که این کار انجام بشه
    Last edited by Gilopa; 21-08-2010 at 16:17.

17. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •