منابع کنکور 90 رو از کجا باید گیر اورد ؟ اصلا مشخص شده یا نه ؟
منابع کنکور 90 رو از کجا باید گیر اورد ؟ اصلا مشخص شده یا نه ؟
برای کنکور ازمایشی شما کدوم موسسه را پیشنهاد میکنید
میشه یک سایتی چیزی از زمان ثبت نام و بودجه بندی اون موسسه بدید
تاپیک هایی دراین مورد زیاد داشتیم. جست و جو کنید پیداشون می کنید٬ برای مثال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون یکی که 2 سال پشت کنکور مونده خیلی ضایع هست؟
همش با خودم فکر میکنم 2 سال از بهترین سالهای عمرمو پشت کنکور موندم.
ولی اولین بار که اومدم اینجا یه شعر قشنگی خوندم که هر وقت نا امید میشم اینو که می خونم دوباره آروم میشم:
من می پذیرم رفته ای و برنمی گردی همین
خود را برای درک این صدبار تحسین می کنم
کم کم ز یادم می روی این روزگار و رسم اوست
این جمله را با تلخی اش صد بار تضمین می کنم
دوستایی که امسال پیش دانشگاهی هستن همین امسال خوب بخونید,هم راحتتره هم خیلی خیلی بهتره.من تجربه کردم.
به نظرتون جلد 3 تست دیفرانسیل و ریاضی پایه رمزینه رو بگیرم یا کتاب کلاس رمزینه ؟!
اصلا تا حالا کلا دیفرانسیل رمزینه چاپ شده ؟!
والا ما هر وقت میدیدیم بچه های تاپیک میگفتن قراره زمستون بیاد ، هفته دیگه میاد ، زنگ زدیم گفتن پس فردا توزیع میشه !
کسی تا حالا این کتابو به چشم خودش دیده ؟! (مزاج میکنم البته ! اونایی که خوندن میگن خوبه...)
سلام.بچه ها این دیفرانسیل رمزینه رو چاپ 89 اش اومده یا باید 88 بگیرم؟
کسی شماره تلفنشونو داره؟ من یکی داشتم با 8830 شروع میشد که مثل اینکه عوض شده!
کسی نمیدونه این رتبه 1 ریاضی امسال واسه ریاضیات چه کتابایی خونده که ریاضی رو 100 زده؟؟؟؟؟
اصلا تا حالا کلا دیفرانسیل رمزینه چاپ شده ؟!
والا ما هر وقت میدیدیم بچه های تاپیک میگفتن قراره زمستون بیاد ، هفته دیگه میاد ، زنگ زدیم گفتن پس فردا توزیع میشه !
کسی تا حالا این کتابو به چشم خودش دیده ؟! (مزاج میکنم البته ! اونایی که خوندن میگن خوبه...)
تایید میشه 100% =))))))) البته این یکی دو ماه آخر میگفتن بالاخره جلد 2 بعد از 2 ، 2ونیم سال تاخیر اومده =)))))))
توی دیف برا بانک تست فقط ماشالله و گاج سفید پیشنهاد میشه ولی اگه آموزش میخواین اول اول اول خوشخوان :ایکس بعدش رمزینه رمزینه رو برای کسایی پیشنهاد میکنم که کلا با ریاضیات مخصوصا حساب دیف و انتگرال یا بی علاقه هستن یا خوششون نمیاد یا فک میکنن خشکه چون رمزینه بیشتر دانش آموز پسنده ولی خوشخوان کمتر از اون
از نظر سختی و سطح آموزشی هم که 100% خوشخوان با توجه به کنکور پارسال که ما دادیم پیشنهاد میکنم در هر صورت خوشخوان رو بگیرین یه سال زندگیتون رو با این کتاب بگذرونین بهتر از اینکه سال بعد حسرت بخورین چرا کار نکردم
سلام.واسه تست به نظرت رمزینه بگیرم یا خوشخوان. سطحش نمیخوام اصلا توش آسون داشته باشه و میخوام تستاش استاندارد باشه.نمیدونم خوش خوان چطوره ولی شنیدم خیلی تو سطحش افراط کرده.آیا واقا اینطوره؟ من شنیدم گزینه 2 هم واسه دیفرانسیل کتاب تست زده آیا درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)