تورو خدا کمک کنید این نرم افزار که تو سایت سنجش نیست/دوم هم این لینکسلام من نمیدونم چیکار کنم/دفترچه انتخاب رشته تجربی رو از کجا باید بیارم/ممنون
تورو خدا کمک کنید این نرم افزار که تو سایت سنجش نیست/دوم هم این لینکسلام من نمیدونم چیکار کنم/دفترچه انتخاب رشته تجربی رو از کجا باید بیارم/ممنون
اگه نرم افزار سامان رشته رو گرفته باشی (البته سی دی رو ) داخلش دفترچه هست.
حالا آخه چه کاریه بر اداره ی پست 600 تومن بده بگید دیگه.
من کلا با 31070 منطقه 2 غیر از پیام نور و غیر انتفاعی جای دیگه ای قبول میشم ؟!
چه ها میشه لطفا یکی به من بگه این لیست افرادی که تو رشته های خاص پذیرفته شدن رو از کجا باید ببینم؟ تو سایت سازمان سنجش چیزی نیس!
تو شماره جدید پیک سنجش چاپ میشه؟
جدی جدی ظرفیت دانشگاهها رو کم کردن منظورم روزانه و.......مثل اینکه با کسی شوخی ندارن!
یه 10 تا هم از هر رشته کم کنن که کردن! خیلی زیاد میشه
احسنت !!!!
یادمه پارسال بعد اعلام نتایج گفتن فقط 15 درصد سراسری روزانه و شبانه قبول شدن ! امسال چی میشه!
آره بی مروتااااااا کم کردن
به جاش به جناب پیام نور اضافه کردن......
طبق اماری که گزینه جوان داد از ظرفیت پذیرش امسال 55% مال پیام نوره....16% روزانه...5% شبانه...وبقیه ظرفیت هم مربوط به سایر دوره هاست.
اره ديگه!! كلا هم هميشه ظرفيت قبولي روزانه و شبانه كم بوده...دفترچه سال پيش اولش نوشته بود كه كل ظرفيت همه رشته هاي روزانه و شبانه اعم از مهندسي و غير مهندسي فقط حدوده 40 هزار نفره!حالا فكر كن از اين 300 400 هزار نفري كه مجاز هستن فقط 40 هزار نفر ميتونن دانشگاه دولتي برن!
البته قرار بود فقط ظرفيت دانشگا هاي تهرانو كم كنن نه شهرستان هارو![]()
سلام
من 1760 منطقه 2 شدم.
به نظرتون دانشگاه هاي تهران مهندسي ترجيحا كامپيوتر ، IT يا هر چي ديگه مي تونم قبول شم؟
خود دانشگاه تهران چي ؟ دورش رو خط بكشم؟![]()
البته پیام نور تهران خوبه ولی کم کردن ظرفیت ها نامردیه و هر سال دارن وضع رو بدتر می کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)