تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 449 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان نکته دقیقا" اینجاست!وقتی ما برنامه ای را از قسمت
    firewall---->define a new blocked application
    وارد می کنیم،
    network controle rule که برای این برنامه در قسمت
    firewall--->network security police
    ایجاد می شود،به صورت زیر است:

یعنی هر برنامه تعریف شده برای بلوکه شدن،دسترسی به اینترنت از طریق پروتوکلip بلوک می گردد،

دوست عزیز شما میخوای دسترسی یک برنامه (نه فقط فتوشاپ) را به اینترنت ببندی. حالا مثلا شما از طریق همون تنظیمات پیشفرض که در پست قبلی گفتم عمل میکنی و دسترسیش رو به اینترنت قطع میکنی.

الان مشکل شما کجاست؟ بی زحمت اول جایی رو که پر رنگ کردم توضیح بده و مشکل رو بگو تا بعد بشه در موردش صحبت کرد.

این نکته رو هم در نظر داشته باش وقتی شما کلا میخوای دسترسی یک برنامه رو به اینترنت قطع بکنی اونوقت چه فرقی میکنه شما برنامه رو از طریق IP بسته باشی و یا پروتکل های TCP/UDP . این پروتکل ها بیشتر به درد زمانی میخوره که شما نمیخوای دسترسی برنامه به اینترنت را کلا قطع کنی بلکه میخوای براش قانون تعیین کنی که مثلا...

از چه پروتکلی اجازۀ وصل شدن داشته باشه....
    به کجا وصل بشه....
    از چه پورت های وصل بشه...
    به چه آی پی هایی وصل بشه یا نشه...
    و غیره...

برای بستن دسترسی کلی یک برنامه به اینترنت همون تنظیمات پیشفرض کافیه و نیاز به دستکاری نیست. البته همون کاری که خودتون هم کردید یعنی به جای IP رفتید و پروتکل های TCP&UDP را انتخاب کردید هم برای قطع کردن دسترسی یک برنامه به اینترنت درسته و فرقی نمیکنه.

موفق باشید.

2. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

الان هم KIS 2011 رو دارم و هم CIS رو که فکر کنم الان سیستمم از نظر امنیت کامله دیگه یا اون Malwarebytes' Anti-Malware 1.46 Final هم لازمه مهران جان؟ من دانلودش کردم فقط لطف کنید بگید به چه دردی میخوره و نصبش بکنم یا نه؟

فقط یه چیزی که هست و اون تست ها رو هم انجام دادم ولی CIS عکس العملی نشون نداد چرا؟ مشکل از کجاست؟

چطوری میتونم بفهمم تنظیمات فایروالم روی ماکسیموم هست؟ من موقع نصب ماکسیمم رو انتخاب نکردم اون وسطی رو انتخاب کردم حالا چطوری بگذارم روی ماکسیموم

1. برنامۀ MBAM یک برنامۀ Anti-Malware یعنی ضد مخرب هست. نصبش کن. رایگان هست. آپدیتش کن و سعی کن هفته ای یکبار یا دو هفته یکبار باهاش سیستمت رو اسکن کنی.

2. در مورد کمودو و تستش در همون تاپیک مقایسۀ فایروال ها توضیح میدم. بحث همونجا در مورد تست ادامه پیدا کنه بهتره. در ضمن من گفتم که تا زمانی که Outpost خبری ازش نشه من از تنظیمات صحبتی نمیکنم فکر کنم فراموش کردید و هر دفعه هم میپرسید.

3. در مورد تنظیمات فایروال هم چیزی به اسم ماکزیموم در کمودو نداریم. چون کمودو خودش ماکزیموم هست
    اما برای بالا بردن امنیت بیشتر در کمودو و آشنا شدن با تنظیماتش میتونی پست دوم همین تاپیک رو بخونی.

موفق باشی.

4. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تو سایت خود کومودو نسخه internet security 2011 و internet security plus هم داره که پولی هستن !!!!!!!!!!!!!!!
    ولی یهinternet security داره که 100% رایگانه !!!!!! ایها چه فرقی با هم دارند ؟؟؟
    در ضمن سریالی کرکی چیزی نمیخواد واسه فعال موندنش ؟؟؟؟
    آپدیتهاش اتوماتیک و بدون دردسر انجام میشه ؟؟؟؟؟
    به برنامه ای کرکی چیزی که گیر نمیده خودش اوتوماتیک پک کنه ؟؟؟؟؟؟؟
    سرعت سیستم رو کند میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    والا خسته شدیم از بس دنبال یه آنتی ویروس خوب هر چیزی رو امتحان کردیم و هر کدوم هم یا آپدیتش گیر میداد یا لایسنسش یا فایلها رو پاک میکردن !!!!!!!
    ممنون میشم یه جواب درست و حسابی بهم بدید .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان تو سایت خود کومودو نسخه internet security 2011 و internet security plus هم داره که پولی هستن !!!!!!!!!!!!!!!
    ولی یهinternet security داره که 100% رایگانه !!!!!! ایها چه فرقی با هم دارند ؟؟؟
    در ضمن سریالی کرکی چیزی نمیخواد واسه فعال موندنش ؟؟؟؟
    آپدیتهاش اتوماتیک و بدون دردسر انجام میشه ؟؟؟؟؟
    به برنامه ای کرکی چیزی که گیر نمیده خودش اوتوماتیک پک کنه ؟؟؟؟؟؟؟
    سرعت سیستم رو کند میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    والا خسته شدیم از بس دنبال یه آنتی ویروس خوب هر چیزی رو امتحان کردیم و هر کدوم هم یا آپدیتش گیر میداد یا لایسنسش یا فایلها رو پاک میکردن !!!!!!!
    ممنون میشم یه جواب درست و حسابی بهم بدید .

دوست عزیز از اینکه مشتاق شدید از CIS استفاده کنید تصمیم بسیار خوبی گرفتید.
    تما سوال هاتون در پست دوم همین تاپیک جوابش وجود داره و اگر مطالعه کنید حتما جوابهاشو پیدا خواهید کرد. همه چی دسته بندی شده و نیازی نیست مطالب اضافی که فکر میکنید به دردتون نمیخوره بخونید هر چند که برای آشنا شدن و فهمیدن نوع محافظت CIS بهتره تک تک پست ها خونده بشه اما برای این سوالهایی که پرسیدید فعلا پست دوم تاپیک در صغحۀ اول کفایت میکنه.

اگر سوالی داشتید که قبلا پاسخ داده نشده من و یا دوستان دیگه هستیم و میتونیم در صورت اینکه جوابش رو بلد باشیم راهنمایی بکنیم

موفق باشید.

7. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

1. برنامۀ MBAM یک برنامۀ Anti-Malware یعنی ضد مخرب هست. نصبش کن. رایگان هست. آپدیتش کن و سعی کن هفته ای یکبار یا دو هفته یکبار باهاش سیستمت رو اسکن کنی.

2. در مورد کمودو و تستش در همون تاپیک مقایسۀ فایروال ها توضیح میدم. بحث همونجا در مورد تست ادامه پیدا کنه بهتره. در ضمن من گفتم که تا زمانی که Outpost خبری ازش نشه من از تنظیمات صحبتی نمیکنم فکر کنم فراموش کردید و هر دفعه هم میپرسید.

3. در مورد تنظیمات فایروال هم چیزی به اسم ماکزیموم در کمودو نداریم. چون کمودو خودش ماکزیموم هست
    اما برای بالا بردن امنیت بیشتر در کمودو و آشنا شدن با تنظیماتش میتونی پست دوم همین تاپیک رو بخونی.

موفق باشی.
    سلام
    ممنون از راهنمایی
    آخه اون سری گفتید تنظیمات کسپر رو نمیگید فکر کردم این اشکالی نداره

راستی تو تنظیمات فایروال توی قسمت Alert Setting من اون رو گذاشتم روی Very High گفتم شاید قدرت کار رو بالا میبره
    یا مال اینه که بیشتر پیغام بده و اینا؟
    ممنون از لطفتون

9. 2 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز

بازم تذكر ميدم كه فروم جاي بحث علمي هست همراه با منطق

اما اين دليل نميشه كه اگه به فرض هم كسي بدون منطق پست داد با توهين باهاش برخورد كنين

پستهاي نامربوط به بحث تاپيك رو هم گزارش بدين تا حذف انجام بشه

البته بهتره اين موارد رو ناظر انجمن بررسي و گزارش كنه كه در اسرع وقت يك ناظر مجزا براي بخش آنتي ويروس معرفي خواهد شد

دوستان رعايت كنن وگرنه باز مجبور ميشيم از حربه‌هاي مديريتي ديگه اي استفاده كنيم

موفق باشيد و بدون تعصب

11. 7 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    مهران عزیز من یک فایل آلوده را بعداز وارد شدن به sandbox move to bolked فایل کردم حالا فایل الوده دیلیت هم نمیشه
    چطور میتونم از بلوکید خارجش کنم و پاکش کنم.

13. 2 کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام
    مهران عزیز من یک فایل آلوده را بعداز وارد شدن به sandbox move to bolked فایل کردم حالا فایل الوده دیلیت هم نمیشه
    چطور میتونم از بلوکید خارجش کنم و پاکش کنم.

شما وقتی فایلی رو توسط کمودو بلاک بکنی اون فایل دیگه هیچ تکونی نمیتونه بخوره. حتی از قرنطینه کردن آنتی ویروسش هم قویتره.

واسۀ اینکه از بلاک درش بیاری برو مسیر Defense Plus >> Computer Security Policy >> Blocked Files

در اونجا هم میتونی Remove کنی تا از بلاک خارج بشه و هم میتونی Delete کنی تا کلا از سیستم پاک بشه.

15. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دوستان explore بازهم بعضی اوقات میره تو unrecognized .منتو ویروس توتال اپلودش کردم اما سالم سالم بود یعنی 0 درصد نشون دادش؟
    فایل رو اپلود کردم تا شما دوستان هم یه نگاهی بندازید و نظر بدید علت چیه؟
    بعد هم یهسوال دیگه. فایل explore اصولن چه مقدار از رم رو اشغال میکنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان explore بازهم بعضی اوقات میره تو unrecognized .منتو ویروس توتال اپلودش کردم اما سالم سالم بود یعنی 0 درصد نشون دادش؟
    فایل رو اپلود کردم تا شما دوستان هم یه نگاهی بندازید و نظر بدید علت چیه؟
    بعد هم یهسوال دیگه. فایل explore اصولن چه مقدار از رم رو اشغال میکنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Explorer شما سالمه و مشکلی نداره. لطفا پیغام رفتن به Unrecognized file رو همراه با Defense Plus Events نشون بده تا ببینیم چه عاملی باعث این کار میشه.

در مورد حجم رم اشغالی توسط Explorer مقدار مشخصی وجود نداره. بستگی داره شما چه کاری رو انجام بدید... چند تا پنجره باز کرده باشید... مقدار رم شما چقدر باشه و حتی نوع 32 بیتی و 64 بیتی بودن ویندوز هم در مقدار حافظۀ رم اشغال شده توسط Explorer میتونه تاثیر گذار باشه.

18. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •