خیلی جالبه الان داشتم ریویو کسایی که c8000 خریدن رو تو امازون میخوندم خیلی ها راضی بودن ولی خیلی ها هم ناراضی بودن از تلویزیون چندتایی هم گفتن تلویزیونشون 3 ماه نشده از کار افتاده واقا ریسکه خریدن تلویزیون بدون گارانتی ):
خیلی جالبه الان داشتم ریویو کسایی که c8000 خریدن رو تو امازون میخوندم خیلی ها راضی بودن ولی خیلی ها هم ناراضی بودن از تلویزیون چندتایی هم گفتن تلویزیونشون 3 ماه نشده از کار افتاده واقا ریسکه خریدن تلویزیون بدون گارانتی ):
دوست عزيز لطفا لينك نسخه 2010 انیمیشن شرک رو بهم بديد. از نظر سرعت اينترنت مشكلي ندارم.
با تشكر
دوست عزیز این سایت 3dtv.at - 3D Movies با پسوند wmv داره ولی c7000 40 نشون نمیده من پسوند فیلم رو عوض کردم نشد فیلم را با نرم افزار تبدیل به فرمتهای mkv avi کردم درست نشون نمیده اگر جایی فیلم سه بعدی گیر آوردی اینجا لینکشو بذار دانلود کنیم ممنون
دوست عزیزمون توضیح داد کاملدوست عزیز شما هاردتون رو به چه شکل به TV وصل کردید با پورت USB دیگه ؟!!
بعد شما وقتی هارد رو به TV وصل میکنید خیلی راحت TV هارد رو شناسایی میکنه ؟!!
و این که وقتی هارد به TV وصل شد چه جوری میشه تو هارد گشت زد یعنی دقیقا میتونید برید درایوی که فقط فیلم ها هست و فیلم ها رو اجرا کنید یا برید فقط موزیک و موزیک ها رو اجرا کنید یا عکس ها رو مثلا اجرا کنید و TV دقیقا این ها رو تشخیص میده ؟
پس من الان یه هارد دیسک 1 ترابایتاکسترنال سیگیت دارم و راحت می تونم هاردم رو به TV وصل کنم و راحت وارد درایو فیلم هام بشم و فیلم ها رو با TV ببینم
البته اینم بگم هارد من نیاز به آداپتور هم داره؟!!
در ضمن آیا این TV جای برای ذخیره سازی اطلاعات داره ؟
یعنی در قسمتی بشه برنامه یا فیلم یا عکس ریخت و بدون واسطه ای یعنی هارد یا فلش فقط با خود TV دید؟!!
ممنون میشم بنده رو در این زمینه راهنمایی کنید
هارد خودم 1 ترابایت سیگیت هست (همین عکسی که گزاشتی) و با اداپتور هم هست و راحت بدون مشکل همه چیز رو اجرا میکنه !
منوش به سه قسمت تقسیم میشه movie,music,photo ! تو هر کدوم بری تو هاردت میچرخی و با توجه به گزینه ای که انتخاب کردی اجرا میکنی فایلت رو...
سلام
من همه فيلماي 3D اين سايتو دانلود كردم ولي فقط 4 يا 5 تاشو تونستم ببينم كه موقع ديدن باعث سردردم ميشن،نمي دونم چرا؟ولي فيلم بلوري همراه C7000 رو كه با دستگاه 6900 تماشا ميكنم اصلا همچين مشكلي نداره.
سلاممن همه فيلماي 3D اين سايتو دانلود كردم ولي فقط 4 يا 5 تاشو تونستم ببينم كه موقع ديدن باعث سردردم ميشن،نمي دونم چرا؟ولي فيلم بلوري همراه C7000 رو كه با دستگاه 6900 تماشا ميكنم اصلا همچين مشكلي نداره.
کدوم هاشون اجرا شد که اشتباه چیزی دانلود نکنم!
واسه اپدیت کردنش فایل اپدیت رو بریزم روی فلش و بزنمش به تی وی خودش پیغام اپدیت میده ؟!
راستی این برنامه ی PC share manager واسه چیه ؟!
راستی اون فایلی که صفحه ی قبل واسم گزاشتین مربوط به 55 اینچ بود !!
اینجا 46 ش گویا یه چیز دیگه هست:
این 130 مگ هست و همین نوامبری که توش هستیم اومده ! درست میگم؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایت فارسی هنوز این جدیده رو نزاشته !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pandora tomorro; 23-11-2010 at 18:29.
موارد زير كه يادم مونده:
Peschke Macroshow 576p.wmv
Katana 720p.wmv
Rhine Valley 576p.wmv
البته همه چيزايي كه دانلود كردم تو كامپيوترم با KM PLAYER به صورت دو تصوير كنار هم يا روي هم اجرا ميشه.
کسی میتونه بهترین تنظیمات تصویر و رنگ برای محیط اتاق برای 6900 بگه ؟
Last edited by bas ali; 23-11-2010 at 20:02.
سلام .
شرک رو دانلود کردم زیاد 3D حال نداد بهم .
واست Avatar میزام . البته اگه دیدی بازم ببین چون این فرق داره !
حجم : 46.61 گیگابایت .
دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز دوستان بابت انحراف تاپیک عذر میخوام .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی جان خودش نور رو تنظیم میکنه . نیاز نیست تنظیم کنی .کسی میتونه بهترین تنظیمات تصویر و رنگ برای محیط اتاق برای 6900 بگه ؟
من گذاشتم رو Standard .
مخلصیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)