کاملا invalid! من مرکز باهنر هستم... احتمالا برای کاهش هزینه![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
کاملا invalid! من مرکز باهنر هستم... احتمالا برای کاهش هزینه![]()
نه فکر نمیکنم برای کاهش هزینه باشه بیشتر به خاطر کمبود ای پی به دلیل استقبال زیاد مردم ازمخابرات.که این هم دلیل قانع کننده ای نیست خوب خبر مرگشون برن ای پی بخرن!!به ماچه که کمبود ای پی دارن!!
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
همش که پینگ نیست وقتی سرعت پایین باشه جه جوری میخواد صفحات رو سریع بارگذاری کنه؟
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
شما دوست عزیز بهتره بری به این تاپیک واموزش استفاده از دی ان اس رو ببینی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همینجوری که فعلا صفحات رو با سرویس مخابرات باز میکنم
آقا سرویس 10 مگ ولی با پینگ بالای 800 تو صفحه باز کردن مثل سرویس مخابرات میمونه![]()
Last edited by sei_pm; 21-08-2010 at 12:51.
دوستان از دیروز نمی دونم چی شده که بدون قیلترشکن هیچ صفحه ای رو نمی تونم باز کنم.اگه قیلتر شکن نباشه sent ,received اصلا انجام نمیشه.
3-4 روز هم هست که همون طور که قبلا گفتم رپیدشیر ارور زیر رو میده :
Your IP address 217.218.109.-- is already downloading afile. Please wait until the download is completed.
حالا نمی دونم اصلا ارتباطی بین این ها هست ؟ مشکل از کجاست ؟ازمخابراته ؟چی کار باید بکنم ؟
اینترنت در ایران به صورت اشتراکی ارائه میشود یعنی مثلا یک ای پی رو به 8نفر میدهند!خوب وقتی یک نفر از اون 8نفر که اینترنت بینشون شیر میشه بخواد از راپید شیر دانلود کنه نفر دومی که بخواد دانلود کنه بااین مشکل مواجه میشه.برای حل این مشکل هم میتونید از --پی--استفاده کنید.
خیر شما درست متوججه نشدید اینتنرت در کل دنیا اشتراکیه. منظور اینه که پهنای باند رو میان یک هشتم چیزی که باید بخرند میگیرند ولی 8 برابر میفروشند. ip رو که Share نمیکنند. دلیل این ip اینولد هست که یک ip حتی به 255 نفر میتونه تعلق بگیره که مورد ایشون هم حتما همینه.
یک ای پی به 255نفر هم میتونه تعلق بگیره!!!
دوست عزیز ip مثل شماره تلفن است وپیش شماره دارد تفاوت مهم آن با شماره تلفن ها در این است که چنانکه به هر دلیلی (ارادی و یا غیر ارادی) کامپیوتری که این شماره ip به آن تخصیص داده شده ،ارتباطش قطع گردد این ip آزاد شده و ممکن است به کامپیوتر دیگری تخصیص داده شود این موضوع به مدیر شبکه مذکور بستگی داردکه شبکه را چگونه تنظیم کرده باشد که ip کلاینت ها را ثابت (استاتیک) یا متغیر (داینامیک) راه اندازی کرده باشد.وهر کاربری بروی اینترنت اگر خلافی بکند ip آدرس آن ثبت می شود و رد پای آن به جای میماند و از طریق آی پی اینترنت خود , آدرس منزل و مشخصات کامل کاربر نمایان می شود , این موضوع در کشورهای مانند آمریکا به شدت رعایت می شود و با متخلفان , هکرها و سارقان اینترنتی به این صورت شناسایی و مجازات می شوند.اگر این جوری بود که یک ip رو به 255 نفر بدهند که هیچ وقت هیچ کسی دراینترنت از طریق ip خود شناسایی نمیشد ومیتونست هر خلافی که دوست دارد انجام دهد!!!بدون اینکه شناسایی شود وفکر کنم منظور شما هم کشور خودمان بود که ip ها حد اقل در مخابرات اینولد هستند نه؟
Last edited by M0hsen3D; 21-08-2010 at 15:49.
با عرض پوزش نیم خط اول رو بیشتر نخواندم. شما مودم دارید؟ مودمتون 4 پورته؟ پس 4 تا سیستم رو وصل میکنید در صورتی که همشون از یک Ip ولید استفاده می کنند که در اینترنت با اون شناخته میشوند. ولی هر یک از این سیستم ها دارای یک ip اینولد در رنج مودم هستند مثل: 192.168.1.2 تا 192.168.1.255 به همین راحتی . به کار میگن شبکه بندی بر اساس Nat.
در حال حاظر منظورم مخابراته. ولی این نکته رو هم بدونید میشه Ip های اینولد رو هم ردیابی کرد.
Last edited by sei_pm; 21-08-2010 at 16:11.
دوستان بالاخره من میتونم از vپn استفاده کنم اگه از مخابرات بگیرم؟
یا باید بگیرم تست کنم؟!!!
خیر پورت --- از طرف مخابرات بسته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)