من امشب میخوام دوباره پارتیشن بندی کم و بعدش فرمت و ویندوز...اگه برنامه ای مدنظرتون هست بگید...من قبلش با اکرونیس پارتیشن کردم
من امشب میخوام دوباره پارتیشن بندی کم و بعدش فرمت و ویندوز...اگه برنامه ای مدنظرتون هست بگید...من قبلش با اکرونیس پارتیشن کردم
Last edited by HORROR; 18-02-2013 at 22:47.
اگه میخواین دوباره پارتیشن بندی کنید با نرم افزار paragon partion bootabel اینکارو بکنید درایو ویندوز رو بزارین primary باشه درایوهای دیگرو از نوع logical درست کنید در یک extended بعد فرمت کنید
از ستاپ ویندوز فرمت کنم یا خود پاراگون؟ راستی کدوم درایو رو باید به حالت اکتیو و بوت بزارم؟ اگه از ستاپ ویندوز بخوام پارتیشن کنم یه درایو 300 مگی خودش باز میکنه که برای فایلهای سیستمه ولی با پاراگون اینکار صورت نمیگیره.
شما با همون پاراگون کل پارتیشن رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید درایو c رو بزارید primary باشه درایوهای دیگه logial به اندازه 3تا درایو غیر از ویندوز بعد برید رو نصب ویندوز فقط درایو C رو فرمت کنید و روش ویندوز بریزین
بعد در محیط ویندوز درایوهای دیگرو فرمت سریع کنید
ممنون از اطلاعاتی که دادین.. من میخوام 50 گیگ بزارم واسه نصب مکینتاش -- شده اگه پارتیشنا جما 5 تا بشن موردی نداره؟ اگه آره لطفا بگید؟ در ضمن اون پارتیشنم باید primary باشه؟
نه موردی نداره
درایوهای مربوط به ویندزوتون رو بزارید primary بقیه logical بهتره logical ها کنار هم باشند
من دوباره ویندوز رو به این روشی که گفتین ریختم ولی بازم همون وضعه
میتونید با یک هارد دیگه سیستم رو تست کنید ؟
یه هرد 80 دیگه هم دارم ولی اون سرعتش پایینتر از اینه چون قدیمیه..رو اونم نصب کردم وضعیت از این بدتر میشه..تو همین هفته که ویندوز نصب کردم خوب بود ولی الان نمیدونم چه مرگشه سیستم! میگم اگه ورژن قدیمیه بایوس رو بریزم به نظرتون بهتر میشه؟
فکر نمیکنم این مشکل از بایوس باشه
جالبه با هر ویندوزی هم این مشکل رو دارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)