این جریا ن سر درد کاملا درست هست من توی تلوزیون شنیدم که استفاده طولانی مدت سرطان زاست . خودمم یکی دوبار سرم درد گرفت . پشت سرم ! . راهش اینه که گوشی رو دور از کامپیوتر و جایی که نستی بزاری با استفاده از یک کابل بزرگ . !
این جریا ن سر درد کاملا درست هست من توی تلوزیون شنیدم که استفاده طولانی مدت سرطان زاست . خودمم یکی دوبار سرم درد گرفت . پشت سرم ! . راهش اینه که گوشی رو دور از کامپیوتر و جایی که نستی بزاری با استفاده از یک کابل بزرگ . !
من یه مشکل عدیده ای با این سرویس دارم...
این دکل نزدیک من فکر کنم مشلات شخصیتی داره... واقعاً قاطیه... هی بین EDGE و GPRS سوییچ میکنه... قبلاً مشکلی نبود اینترنتش در دو حالت کار میکرد و وقتی EDGE بود سرعتش از GPRS کمتر بود...!
حالا 3-4 روزه وقتی رو EDGE ـیه اصولاً اینترنت کار نمیکنه... من هی گوشی رو اینور اونور میکنم آنتن بشه GPRS که بتونم وصل بشم... نهایتاً این اتصال یه ساعت دووم میاره و بعدش که EDGE بشه دوباره روز از نو روزی از نو اینترنت کار نمیکنه و باید قطع کنم......
تف......
کسی راه حلی سراغ نداره...؟
اره باید با استفاده از نرم افزار FieldTest_9.2 که مخصوص گوشیهای نوکیاست و روی 5800 و n97 هم خوم تستش کردم بری روی همون دکلی که میخوای قفل کنی اینجوری دیگه هی بین gprs , edge سوییچ نمیکنه ! بغیر از ن.کیا روی هیچ گوشی دیگه ای وصل نمیشه . s60v3 هم فکر کنم بشه . !!!
قيمت مودماش چنده الان ؟ من مدتيه قيمت ندارم يادمه 75 بود اولا
ای خدا وضع ما رو میبینی سرعت اینترنت افغانستان چندبار سرعت اینترنت ماست اونوقت ما باید سرطان بگیرم برای یه اینترنت 115کیلوبایتی مسخرست
در GPRS و EDGE تو هر کدوم ایرانسل بهتره یا همراه اول(از لحاظ سرعت ((برای وصل کردن به PC))؟.هر کدوم چه طرح هایی واسه GPRS و EDGE دارن؟
Last edited by Aryan007; 17-12-2010 at 22:22.
نه بابا گوشی من جاوا ماواس نمیشه از این جنگولک بازیا توش کرد...
صد درصد ایرانسل بهتره... ولی به هر حال بهترین کار اینه که جفت شبکه ها رو تو محلی که هستی تست کنی... شاید ایرانسل اونجایی که شما هستید خوب کار نکرد...
با سلام
آقا منم یکی از همینا گرفتم.
فقط یه مشکلی وجود داره، سیم کارت ایرانسلی که (GPRS) فعال بود رو توش گذاشتم ، شناخت و راحت هم وصل شد. بعد سیم کارت رو عوض کردم و یه همراه اول که (GPRS) اون فعال بود رو گذاشتم اما
با این همراه اوله وصل نمیشه و پیغام زیر رو میده:
The connection was terminated by the remote computer before it
could be completed. For further assistance,
click More Info or search Help and Support Center for this error number.
شما میدونی دلیلش چیه؟ باید چی کار کنم؟
از دوستان کسی هست که بدونه چطور میتونم از همراه اوله استفاده کنم؟
یعنی کانکشنی که ایرانسل ساخته برای همراه اوله قابله استفاده نیست؟!
ممنون.
سلام دوستان
ببخشيد شماره فعال سازي يک روزه همراه اول چنده ؟
بالاي گوشي من علامت @ هست و با ايرانسل چند بار فعال کردم ولي همراه اول نه . ميشه اصلا ؟
با سلام شما اسم access point رو به mcinet تغییر بدین مشکلتون حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)