قرار بود کپکام را بخره اما نشد اما بعدا می خره![]()
همه چی الان دست پولدارترین شرکت دنیا یعنی ماکروسافت هست![]()
قرار بود کپکام را بخره اما نشد اما بعدا می خره![]()
همه چی الان دست پولدارترین شرکت دنیا یعنی ماکروسافت هست![]()
علی جان میدونم اینجا جاش نبود ولی خیلی بهم زور داشت .
اون سیستمی که گذاشتی اونجا قیمتش حداقل دوبرابره همون X360 هستش .
تازه اگه میگی سیاست داری هیچ میدونی Wii از X360 فروش بیشتری داشته در ژاپن ؟
اول Wii دوم PS3 سوم X360 . منبع روزنامه ی جام جم یکشنبه ها
قول میدم آخرین پست در این مورد باشه در این تاپیک!
بر و بچ حرفه ای به ما جواب ندادین که
مرسی
سلام
من مرحله ي 6 گير كردم(همان جايي كه چند طبقه فنر هست.براي باز كردن يكي از درها يك سر اسكلت مي خواهم كه پيدا نميكنم و يك آسانسور هست كه كار نميكنه)اگر مي شه يكي توضيح بده كه چكار كنم.
چه شكلي مي تونه از شمشيرهاي جديدش استفاده كنه؟
goly1378 جان شما که تا مرحله 6 رفتی به ما بگو که چیجوری بریم مرحله 4 دیگه
مرسی
گلی جان یه مجسمه هایی در یک منطقه های مخصوصی هست که به شکل شیر طلایی هستند که یک ساعت شنی روی دوششونه . روی اون ها دکمه Action رو میزنی بعد یه صفحه میاد در اون روی Equip میزنی بعد لیست شمشیر ها میاد اونی که جدیده یا میخوای رو انتخاب میکنی . بعد وارد بازی میشی . اگه توجه کرده باشی قبل از اون قول سه سر اینجور چیزی بود
محمد آقا من به شماره مرحله بلد نیستم . بگو کدوم قسمت هستی . اینطوری نمیفهمم کجا گیر کردی
گلی جان در اون مرحله اون قسمتی که هی بپر بپر هستش تا برسی به اون بالاها ، شما بر عکس! بیا پایین .
بعد میرسی به یه جایی که یه دیوار جلو هستش . اون با شمشیر بزن خراب کن بعد مستقیم برو تا آخر .
اونجا یه چیزی حالت فرمون کشتی هستش ! اونو که زدی یه کاسه اسکلت میوفته پایین . اونو باید تند تند بزنی که خراب بشه . سعی کن بزنش دیوار وقتی خرابش کردی اسکلت رو میگیری
همون مرحله که توی یه کوچه هست که عقب بیای میره مرحله قبلش یکم بری جلو دوتا موجود میان که تیر میزنن تیر ابی بعد از اینکه همه رو کشتی عکس یه در نشون میده
باید چی کار کنم؟
مرسی
محمدآقا روبروي در كليد Lرا بزني وارد ميشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)