تبريـــــــــــــــــــــ ـــــــك
هلند همش رو برنامست بابا ...!
میخواد بازیکناش خسته نشن واسه بازی های بعدی .... برا همینه زیاد گل نزد ...!
( میتونست بزنه البته)
اون صحنه که به نظرم پنالتی میومد واقعا شانس اوردیم که داور اون صحنه رو ندید
به هر حال فکر کنم به طور 100 درصد صعود کردیم
خدا کنه روبن هر چه زودتر برگرده جاش تو تیم خیلی خالییه
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
ون پرسی هنوز به اون آمادگیه لازم نرسیده در کل بازیه خوبی نبود اما نتیجه اش خوب بود هر چند میتونستیم یکی دو گل دیگه بزنیم که نشد
بچه ها
بردیم ولی چقدر بد و خشک بازی میکنه تیممون
امیدی هست بنظرتون؟؟
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
بچه ها
بردیم ولی چقدر بد و خشک بازی میکنه تیممون
امیدی هست بنظرتون؟؟
تبریک به همه هلندی ها .
خیلی خوب بازی کردن . دمشون گرم .![]()
يعني اين همون هلند با اون فوتبال شناوره
واقعا تيمهاي بزرگ گند زدن
يكيشم همين هلند
فوتبال اروپا كم كم داره به ته خط ميرسه و به نظر من بايد سهميه اروپا كم بشه
آقا دارم تاسف میخورم که چرا این همه منتظر جام جهانی بودم. دوره های قبل همه بازیا قشنگ بودن الان با اینکه این دور دوم بازیاست ولی یه بازی قشنگ ازشون ندیدیم. من خار مورینیو رو *** کردم که فنگ دفاعی بازی کردن رو انداخت بین تیما!!!
ژاپن که ما ندیدیم خوب بازی کنه نیمه اول اینقدر بازی رو بسته بود که من گفتم باید به 0 -0 راضی باشیم
خوب شد گل خوردن یکمی کشیدن جلو
این چه بازی ای بود که هلند کرد؟ فقط باید خدا رو شکر کنیم که بردیم. اون صحنه به نظر منم پنالتی بود.
عزیزم وقتی یه تیم 6 امتیاز بگیره امکان نداره تو گروه سوم بشه، وقتی یه تیم 6 امتیازی شد، امکان نداره 2 تیم دیگه 6 امتیاز یا بیشتر بیارن.
به مرحله بعد که صعود کردیم، امیدوارم که روبن واسه بازی بعد برسه.
کلا هلند خیلی خوب بازی نمیکنه، واقعا اختلاف سطح فوتبال هلند و ژاپن خیلی بیشتر از برد با اختلاف 1 گله.
به هر حال به امید روزهای بهتر تو مراحل حذفی.
ما قهرمانیم...
اینم از اون حرفا بود...
بعد بیان به سهمیه کجا اضافه کنن؟
با این سبک بازی فکر نکنم بتونیم کاری کنیم فکر کنم تیمایه دیگه تو مراحل بالاتر به مراتب بهتر از ژاپن کار میکنن چه تو حمله چه تو دفاع
تمام 90 دقیقه رو اعصابم بود
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
دوست عزیز حالا خوبه هلند بازی رو برد اون انگلیس که با الجزایر مساوی کرد اونم از آلمان که از صربستان باخت
در ضمن میتونستیم بیشتر هم گل بزنیم که نشد
الان تمامه تیمها ضعیف بودن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)