سلام
من كاراي گرافيكي زياد انجام ميدم
بخصوص كار با تري دي مكس و مايا و رندر هاي حرفه اي
مي خواستم بدونم لپتاپ سوني با مدل F123-FX در اين زمينه توانايي انجام كارهاي گرافيكي را دارد يا خبر ؟
از دوستان اگر كسي ميدونه راهنمايي كند
سلام
من كاراي گرافيكي زياد انجام ميدم
بخصوص كار با تري دي مكس و مايا و رندر هاي حرفه اي
مي خواستم بدونم لپتاپ سوني با مدل F123-FX در اين زمينه توانايي انجام كارهاي گرافيكي را دارد يا خبر ؟
از دوستان اگر كسي ميدونه راهنمايي كند
یه نفر به من گفت سیستمی که کارت گرافیکش ATI نباشه، یک سیستم حرفه ای برای کار گرافیکی گفته نمیشه... نمدونم تا چه اندازه این حرف درسته... اما چیزی که مشخصه اینه که گرافیک جیفورس رو برای بازی میخرند.
دوستان من چنتا سوال داشتم :
1- این سری مشکل گرما دارن ؟!
2- چطوری میشه برا مدل F115 مدل 8 گیگ درخواست داد ؟!!
3- گرافیک 330M رو حدودا میشه معادل کدام مدل ATI قرار داد ؟!
4- اینکه میگن اصلا با لپ تاپ بازی نکنید برا چیه ؟! حتی برا این سری f که مخصوص بازی هم هست اینطوره ؟! معقولش میشه روزی چند ساعت بازی کرد و در چه شرایطی ؟!
5- این سری هارد بالاتر از 500 ندارن ؟!
6- اینکه این سری از LCD استفاده میکنن و نه LED چقدر تفاوت کیفیت هست با LED ؟!
7- آیا چون تولید چین هستن اکثرا در خریدش شک کنیم ؟!
8- میشه برا این سری از باطری 9 سل استفاده کرد ؟! چه شرایطی داره ؟!
9- چطوری هنگام خرید اصلی بودنش رو تشخیص بدیم؟!
10- محتویات داخل بسته بندیش چیا هستن ؟!
ممنون اگه زود جواب بدید ...
بله منم موافقم....چه مشكلي در اون لحظه مي تونه باعث بروز چنين وضعي شده باشه؟ مشكل نرم افزاري چيه؟
نصب كرديم عزيز....vlc player با جديدترين كدك هاش كه آپديت هم كرديمش....باز ميكنه...يه موقع ها خوب مياره يه موقع ها افتضاح و تكه تكه
خيلي ممنون داداش....تو اين لينك سبز و قرمز و .... چيه؟ من كه سر در نياوردم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...مال اين بيچاره كه g310 هست...يعني شما ميگيد كلا از سري f بيايم بيرون ديگه....چون نهايت مدل f كارت g330 داره كه اونم ميگيد مالي نيست....آخه مي دونيد چي جالبه؟؟؟ تو سايت سوني زده gaming laptop
در مورد سوالاتتون هم بايد بگم 3 روز نيست كه لپ تاپ رو خريده....نه ويندوز رو دست زديم...نه آپديت و نه ويروس...همه چيز نرمال اون....اون پروسس رو چجوري بايد بررسي كنيم؟
داداش ببخشيدا چون شما واردي 1 سوال ديگه هم دارم...اين ريت ويندوز كه ميگن داستانش چيه؟ ميشه رو اين سري f هم ريت گرفت؟
سلام دوستان
لطفا جواب سوالمو بدین
فرق بین F115FX و F115FM و F115FM/B چیه؟
آیا مشکل گرم شدن این سری با آپدیت بایوس کاملا رفع میشه ؟
یکی میگفت دود ازش بلند میشه
لطفا بدون طرفداری بگید چون من زیاد با لپ تاپ کار میکنم بازی و فیلم و اینترنت و... حول و حوش 10 ساعت در روز
واسم مهمه که زیاد گرم نشه
ممنون میشم کمک کنید
با سلام اما این مدل bluray نداره بلکه DVD است
من آخر سر f123 خريدم. F115 خيلي ناياب شده.
فرقشون اينه كه صفحه ي اين full hd نيست، در عوض CPUش 740 هست و قوي تره و مشكل داغ كردن و اينا رو هم نداره.
هنوز يه ربعم باهاش كار نكردم.
اولين سوال اين كه با دكمه ي asist بايد ريكاوري بگيرم ؟!
دوستان تو بازار چقدر F116 اومده جالبه قیمتش هم بالای 1.600 هست با اینکه رمش هم مثل F115 شش گیگ نیست ولی قیمتش بالاتره قضیه چیه کسی جایی ارزونتر پیدا نکرده تو تهران ؟ .
stutter=لکنت- گیر میزنه=قرمز
fluent =روان=سبز
unsure =مطمئن=زرد
برای دیدن پروسس ها Ctrl+Alt+Delete رو بزنید بررسی کنید ببنید وقتی سیستم کاری انجام نمیده درصد پروسس چقدر است؟ چه برنامه های پروسس رو مشغول کردند؟
برای دیدن ریت کافی رو mycomputer کلیک راست کنید بعد peropertis کمترین عدد ریتینگ رو می بینید برای جزییات روی اون کلیک کنید.
"یکی میگفت دود ازش بلند میشه "!خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه! هرکس هرچی میگه که نباید باور کنیم .
f115fx تا حالا ندیدم تو سایت وایو هم نیست ولی هر حرفی بعد از "/" می یاد نشون دهنده رنگ لبتابه
من خودم f115 دارم وقتی خاموشه که من خواب باشم یعنی نهایتا در 24 ساعت میتونه 10 ساعت استراحت کنه، البته من اهل بازی نیستم.
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
اگه اینجارو ببنی متوجه میشی که این مدل از طریق نمایندگی اصلی وارد میشه ، چون تنها یک وارد کننده داره ثبات قیمتی داره البته قبل 1650 میفروختن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)