تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 57 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 568

نام تاپيک: کلوپ Sony VAIO F Series

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من كاراي گرافيكي زياد انجام ميدم
    بخصوص كار با تري دي مكس و مايا و رندر هاي حرفه اي
    مي خواستم بدونم لپتاپ سوني با مدل F123-FX در اين زمينه توانايي انجام كارهاي گرافيكي را دارد يا خبر ؟
    از دوستان اگر كسي ميدونه راهنمايي كند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من كاراي گرافيكي زياد انجام ميدم
    بخصوص كار با تري دي مكس و مايا و رندر هاي حرفه اي
    مي خواستم بدونم لپتاپ سوني با مدل F123-FX در اين زمينه توانايي انجام كارهاي گرافيكي را دارد يا خبر ؟
    از دوستان اگر كسي ميدونه راهنمايي كند
    یه نفر به من گفت سیستمی که کارت گرافیکش ATI نباشه، یک سیستم حرفه ای برای کار گرافیکی گفته نمیشه... نمدونم تا چه اندازه این حرف درسته... اما چیزی که مشخصه اینه که گرافیک جیفورس رو برای بازی میخرند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه .:2M:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    زیر باران ...

پيش فرض

دوستان من چنتا سوال داشتم :
    1- این سری مشکل گرما دارن ؟!
    2- چطوری میشه برا مدل F115 مدل 8 گیگ درخواست داد ؟!!
    3- گرافیک 330M رو حدودا میشه معادل کدام مدل ATI قرار داد ؟!
    4- اینکه میگن اصلا با لپ تاپ بازی نکنید برا چیه ؟! حتی برا این سری f که مخصوص بازی هم هست اینطوره ؟! معقولش میشه روزی چند ساعت بازی کرد و در چه شرایطی ؟!
    5- این سری هارد بالاتر از 500 ندارن ؟!
    6- اینکه این سری از LCD استفاده میکنن و نه LED چقدر تفاوت کیفیت هست با LED ؟!
    7- آیا چون تولید چین هستن اکثرا در خریدش شک کنیم ؟!
    8- میشه برا این سری از باطری 9 سل استفاده کرد ؟! چه شرایطی داره ؟!
    9- چطوری هنگام خرید اصلی بودنش رو تشخیص بدیم؟!
    10- محتویات داخل بسته بندیش چیا هستن ؟!

ممنون اگه زود جواب بدید ...

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا پدرام احتمال زیاد اجرا نکردن این کلیپ زیاد ربطی به لپتاپ و سخت افزارش نداره... چون یه سیستم معمولی به راحتی جواب میده... من خودم روی fw یه کلیپ hd دیدم خیلی خوب و راحت اجرا کرد...
    من فکر میکنم از لحاظ نرم افزاری اون سیستم مشکل داشته...
    بله منم موافقم....چه مشكلي در اون لحظه مي تونه باعث بروز چنين وضعي شده باشه؟ مشكل نرم افزاري چيه؟

حتمآ باید روی سیستم کدک های اچ دی نصب باشه. با بتونه فایل های اچ دی رو پخش کنه.
    نصب كرديم عزيز....vlc player با جديدترين كدك هاش كه آپديت هم كرديمش....باز ميكنه...يه موقع ها خوب مياره يه موقع ها افتضاح و تكه تكه

همونطور طور که دوستمون گفت شما با آگاهی کامل این لبتاب رو نخریدید اگه تو تایپک های هم سایت پیگیری می کردین می فهمیدین که گرافیک 330 بازی ها رو نهایتا با چه کیفیتی اجرا می کنه. مثلا خودم شخصا تست کردم بازی های nfs shift و pes 2010 رو با بالاترین کیفیت اجرا میکنه ولی برای بازی های سنگین تر خیلی خوب جواب نمیده آدرس زیر که به توانایی اجرای بازیها توسط کارت گرافیک های لبتاب پرداخته ، بارها در این سایت معرفی شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما در مورد مشکلاتی که صحبت کردین ، شرایط شما برای سری F غیر عادیه، بهتره اول شرایط نرم افزاری رو بررسی کنید بعد از اون هم سخت افزارتون ،برای شروع شما ویندوز اصلی رو پاک کردین و سیستم عامل دیگه نصب کردین؟ چه برنامه هایی نصب کردین؟ درایور آپدیت کردی؟ قبل از اجرای فیلم پروسس رو بررسی کن ببین مشغول نیست؟
    قبلا idm ورژن پایین نصب کرده بودم لبتاب که روشن میشد کل پروسس رو مشغول می کرد. یا بعضی وقت ها کروم نسخه آزمایشی نصب کردم پروسس رو خفه کرده، حالا اگه تو این شرایط بخواین فیلم تماشا کنید یا بازی کنید سیستم قاط میزنه در ضمن یادتون نره بهترین پلیر فیلم CyberLink PowerDVD هست.

خيلي ممنون داداش....تو اين لينك سبز و قرمز و .... چيه؟ من كه سر در نياوردم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...مال اين بيچاره كه g310 هست...يعني شما ميگيد كلا از سري f بيايم بيرون ديگه....چون نهايت مدل f كارت g330 داره كه اونم ميگيد مالي نيست....آخه مي دونيد چي جالبه؟؟؟ تو سايت سوني زده gaming laptop

در مورد سوالاتتون هم بايد بگم 3 روز نيست كه لپ تاپ رو خريده....نه ويندوز رو دست زديم...نه آپديت و نه ويروس...همه چيز نرمال اون....اون پروسس رو چجوري بايد بررسي كنيم؟

داداش ببخشيدا چون شما واردي 1 سوال ديگه هم دارم...اين ريت ويندوز كه ميگن داستانش چيه؟ ميشه رو اين سري f هم ريت گرفت؟

داره خودمونی میشه infry09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا جواب سوالمو بدین
    فرق بین F115FX و F115FM و F115FM/B چیه؟
    آیا مشکل گرم شدن این سری با آپدیت بایوس کاملا رفع میشه ؟
    یکی میگفت دود ازش بلند میشه
    لطفا بدون طرفداری بگید چون من زیاد با لپ تاپ کار میکنم بازی و فیلم و اینترنت و... حول و حوش 10 ساعت در روز
    واسم مهمه که زیاد گرم نشه

ممنون میشم کمک کنید

در آغاز فعالیت on line p1i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Zadora

پيش فرض

بچه ها این مدل خوبه دیگه ؟ F11 NFX/H
    با سلام اما این مدل bluray نداره بلکه DVD است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من آخر سر f123 خريدم. F115 خيلي ناياب شده.
    فرقشون اينه كه صفحه ي اين full hd نيست، در عوض CPUش 740 هست و قوي تره و مشكل داغ كردن و اينا رو هم نداره.
    هنوز يه ربعم باهاش كار نكردم.
    اولين سوال اين كه با دكمه ي asist بايد ريكاوري بگيرم ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان تو بازار چقدر F116 اومده جالبه قیمتش هم بالای 1.600 هست با اینکه رمش هم مثل F115 شش گیگ نیست ولی قیمتش بالاتره قضیه چیه کسی جایی ارزونتر پیدا نکرده تو تهران ؟ .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله منم موافقم....چه مشكلي در اون لحظه مي تونه باعث بروز چنين وضعي شده باشه؟ مشكل نرم افزاري چيه؟

نصب كرديم عزيز....vlc player با جديدترين كدك هاش كه آپديت هم كرديمش....باز ميكنه...يه موقع ها خوب مياره يه موقع ها افتضاح و تكه تكه

خيلي ممنون داداش....تو اين لينك سبز و قرمز و .... چيه؟ من كه سر در نياوردم....ممنون ميشم راهنمايي كنيد...مال اين بيچاره كه g310 هست...يعني شما ميگيد كلا از سري f بيايم بيرون ديگه....چون نهايت مدل f كارت g330 داره كه اونم ميگيد مالي نيست....آخه مي دونيد چي جالبه؟؟؟ تو سايت سوني زده gaming laptop

در مورد سوالاتتون هم بايد بگم 3 روز نيست كه لپ تاپ رو خريده....نه ويندوز رو دست زديم...نه آپديت و نه ويروس...همه چيز نرمال اون....اون پروسس رو چجوري بايد بررسي كنيم؟

داداش ببخشيدا چون شما واردي 1 سوال ديگه هم دارم...اين ريت ويندوز كه ميگن داستانش چيه؟ ميشه رو اين سري f هم ريت گرفت؟
    stutter=لکنت- گیر میزنه=قرمز
    fluent =روان=سبز
    unsure =مطمئن=زرد

برای دیدن پروسس ها Ctrl+Alt+Delete رو بزنید بررسی کنید ببنید وقتی سیستم کاری انجام نمیده درصد پروسس چقدر است؟ چه برنامه های پروسس رو مشغول کردند؟

برای دیدن ریت کافی رو mycomputer کلیک راست کنید بعد peropertis کمترین عدد ریتینگ رو می بینید برای جزییات روی اون کلیک کنید.

10. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا جواب سوالمو بدین
    فرق بین F115FX و F115FM و F115FM/B چیه؟
    آیا مشکل گرم شدن این سری با آپدیت بایوس کاملا رفع میشه ؟
    یکی میگفت دود ازش بلند میشه
    لطفا بدون طرفداری بگید چون من زیاد با لپ تاپ کار میکنم بازی و فیلم و اینترنت و... حول و حوش 10 ساعت در روز
    واسم مهمه که زیاد گرم نشه

ممنون میشم کمک کنید
    "یکی میگفت دود ازش بلند میشه "! خوبه نگفتی پادرمیاره فرار میکنه! هرکس هرچی میگه که نباید باور کنیم .
    f115fx تا حالا ندیدم تو سایت وایو هم نیست ولی هر حرفی بعد از "/" می یاد نشون دهنده رنگ لبتابه
    من خودم f115 دارم وقتی خاموشه که من خواب باشم یعنی نهایتا در 24 ساعت میتونه 10 ساعت استراحت کنه، البته من اهل بازی نیستم.

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

دوستان تو بازار چقدر F116 اومده جالبه قیمتش هم بالای 1.600 هست با اینکه رمش هم مثل F115 شش گیگ نیست ولی قیمتش بالاتره قضیه چیه کسی جایی ارزونتر پیدا نکرده تو تهران ؟ .
    اگه اینجارو ببنی متوجه میشی که این مدل از طریق نمایندگی اصلی وارد میشه ، چون تنها یک وارد کننده داره ثبات قیمتی داره البته قبل 1650 میفروختن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •