تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 451 اولاول ... 212728293031323334354181131 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شاباد

پيش فرض

cpu ان در حد amd x4 955 هست اگه نه پس در حد کدوم سی پی یو کامپیوتر هست

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گرامي، وايومن عزيز، يعني تا حالا هيچكس به اين مشكل برخورد نكرده؟ يه راهنمايي، اخمي، چيزي لااقل!
    چرا اما نه با این لپ تاپ .ویندوزت رو عوض کن.

3. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان..

من اگه این لپ تاپ رو بگیرم ، میتونم بدون دردسر پارتیشن بندی کنم ؟

بدون دردسر منظورم اینه که اگه مثلا" 4 تا پارتیشن ساختم ، بعد یه مدت اگه خواستم ویندوز اورجینالش رو دوباره بریزم ، اون 3 تا پارتیشن دیگه پاک نمیشن ؟

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...

موفق یاشید...

5. این کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان..

من اگه این لپ تاپ رو بگیرم ، میتونم بدون دردسر پارتیشن بندی کنم ؟

بدون دردسر منظورم اینه که اگه مثلا" 4 تا پارتیشن ساختم ، بعد یه مدت اگه خواستم ویندوز اورجینالش رو دوباره بریزم ، اون 3 تا پارتیشن دیگه پاک نمیشن ؟

نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...

موفق یاشید...
    من یه بار از ریکاوری استفاده کردم فکر کنم که بشه اما مطمئن نیستم.یه اپشنی داشت که میشد رو هارد تغییرات بدی ولی درست یادم نیست.

7. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه _Elham_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

میخوام بدونم مشخصات کامل این لپ تاپ چیه و اینکه با کدوم گارانتی بخرم بهتره؟

مثلا رنگ جعبهش باید چه رنگی باشه؟

تو جعبهش باید چه چیزایی باشه؟

در ضمن از این لپ تاپ تو بازار چه رنگایی هست؟ و قیمت رنگاش با هم فرق داره یا نه؟

9. 2 کاربر از _Elham_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

میخوام بدونم مشخصات کامل این لپ تاپ چیه و اینکه با کدوم گارانتی بخرم بهتره؟

مثلا رنگ جعبهش باید چه رنگی باشه؟

تو جعبهش باید چه چیزایی باشه؟

در ضمن از این لپ تاپ تو بازار چه رنگایی هست؟ و قیمت رنگاش با هم فرق داره یا نه؟
    سلام از بنده
    دوست گلم شما انگار اصلآ تاپیک رو مطالعه نکردی.تو صفحه اول مشخصات کامل این مدل رو نوشتم و تو پست شماره 60 هم مشخصات و نحوه خرید رو اینم لینکش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن تو بازار فقط مشکی موجوده.با هر یک از گارانتی های اصلی Asus که بخری فرقی نمیکنه.

11. 4 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sajjjjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بابا ایول ،بازم من دو روز نبودم و حدود 80 تا پست جدید.واقعآ که مرسی به این همه Activity.

من همه پستهای قبلی رو خوندم و اکثر مشکلات عین هم بود.برای همین هم یه توضیح کلی میدم.اولآ در مورد ویندوز بگم.کلیه نرم افزار های پکیج Asus بلا استفاده هستند و بقیه نرم افزارهای الصاقی ویندوز هم ورژن Trial.اما اینها دلیلی برای پاک کردن همهشون نیست و دلیلی هم برای نگهداری همشون.دوستان لطف کنن و برنامه هارو تست کنن و هر کدوم رو که نمیخوان پاک کنن.من خودم به شخصه به غیر از Video Magic و Power4Gear و Lifeframe بقیه رو پاک کردم.یعنی هر چی که داشت.خب شما هر چی بیشتر میزان پروسس دائمی رو کمتر کنین سرعت بهتر خواهد بود.پس شما هم با خیال راحت میتونین همه رو پاک کنین.این از بحث ویندوز.اما در مورد سرعت سیستم.من دقت کردم بعضی از دوستان از باطری استفاده میکنن و میگن سرعت کمه،خب این مسئله کاملآ منطقیه(در حالت استفاده از باطری سیستم به طور اتوماتیک برای کمتر مصرف کردن انرژی قدرت CPU و کارت گرافیک رو به طرز چشمگیری کاهش میده که این مسئله باعث میشه که سرعت تا یک سوم پائین بیاد)بعد همین دوستان میان و میگن سرعت خیلی پایینه و Asus بدرد نمیخوره و ... .بگذریم.من همون ابتدا که گرفتم ویندوز فابریکشو پاک کردم(چون به ویندوز 32 بیتی نیاز داشتم)اما بعد از دو هفته دوباره ویندوز فابریکش رو نصب کردم و الان هن حدود 1.5 ماهه که دارم با ویندوز فابریکش که 64 بیتی هم هست استفاده میکنم.نه تو بازیها مشکل دارم( تازه به دلیل داشتن DX11 و ساپورتش توسط کارت گرافیک قدرتمند این مدل بازیها دنیای دیگه ای داره) و نه تو نرم افزارها خیلی هم سرعتش خوب و عالیه.فقط یه نکته مهم اگر میخواهید مثل من با ویندوز فابریکش حال کنید باید چند تا نکته رو رعایت کنید.
    1.نرم افزارهای Trial مثل Office و Trend و ... رو همون ابتدا پاک کنید.
    2.نرم افزارهای خود Asus رو تا جایی که میتونین و استفاده ندارین پاک کنید.
    3.قبل از استفاده حتمآ ویندوز رو اپدیت کنید.
    4.از نصب Utility بیخودی مثل DX 9.0 c و ... جدآ خودداری کنید.چون Utility های نصب شده روی ویندوز فابریک ورژن بالا دارند و Utility های موجود تو بازار با ورژن پایینتر هستند و یا به دلیل کرک از کیفیت خوبی برخوردار نیستند.
    5.برای بهره وری بیشتر و فشار کمتر به سیستم تا جاییکه ممکن است از برق شهر استفاده کنید.
    6.در حال استفاده از برق شهر باطری را جدا کنید.این مسئله هم به طولانی شدن عمر باطری شما کمک میکنه هم پردازشهای الکی برای شارژ و دشارژ باطری رو حذف میکنه.در ضمن به توصیه های شرکت های گارانتی( که میگن اگه باطری رو در بیاری و برق نوسان کنه به مادربورد اسیب میرسه)گوش ندید زیرا هدفی جز فروش باطریهای یدکی ندارند.چون شارژر شما مانند یک فیلتر عمل میمنه برای مثال اگر روی هر شارژری رو بخونید خروجی همیشه ثابت است و ورودی است که متغییر است.پس در نتیجه بر اثر نوسان برق نهایتآ شارژر شما خواهد سوخت که اونم با یک پریز محافظ حل خواهد شد.
    در این زمینه اگر سوالی بود در خدمتم.
    من شنیدم که vaio یه سیستمی برای لپتاپ هاش طراحی کرده که وقتی تو برق بزنید و از لپتپ استفاده مکنید وقتی کامل شارژ پر شد باطریو از مدار قطع میکنه!آیا واقعا اینجوریه؟لپ تاپ ایسوس هم اینجوری هست یا نه؟
    اگه درست باشه بازم نیازی هست که موقع استفاده از برق شهر باطریو دربیاریم؟؟

13. 2 کاربر از sajjjjy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه بار از ریکاوری استفاده کردم فکر کنم که بشه اما مطمئن نیستم.یه اپشنی داشت که میشد رو هارد تغییرات بدی ولی درست یادم نیست.
    سلام دوست عزیز...

خیلی ممنونم...

حالا N61JQ با Pro64JQ شما چه فرقی داره ؟ یکی از دوستان گفتن که فقط در داشتن درایور xp با هم فرق میکنه !

میشه الان قیمت هر دو تا رو به من بدین ؟ به نظرتون Pro64JQ الان گیر میاد ؟

موفق باشید...

15. این کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjjjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه هم دارم:
    کیفیت بدنه(استحکام و مقاومت در برابر خش و زنگ رفتگی و ...) این مدلn61 ایسوس در مقایسه با سری f سونی چطوریه؟
    من کیفیت مانیتور برام مهمه!یکی از دوستام از سونی استفاده میکرد که مانیتورش 14 بود و رزولیشن 1900*600 و مشکلش این بود که منوهای 3dmax توش فوق العاده ریز بود و حتما برای اینکه بشه درست دیدش باید رزولیشن رو کم میکردیم.خواستم بدونم که توی سری f چون رزولیشن زیاده این مشکل وجود داره یا نه؟ متن تو کدوم بهتر خونده میشه؟؟در مورد کییت رنگ و زاویه دید ودید توی نور روز و توی اتاق زیر لامپ(بخاطر انعکاس نور تو مانیتور) کیفیتش در مقایسه با سری fسونی چطوره؟
    من ممکنه بعدا بخوام ین لپتاپ رو ارتقا بدم.اون موقع اگه هر چیزو بشه تغییر داد بدنه و مانیتور رو نمیشه.واسه همین میخوام یه چیز مطمئن بردارم.
    اگه ممکنه و دسترسی دارین تو هر 2تا لپتاپ خودتون ببینید خیلیخوب میشه. اونجوری دیگه واقعا کمک بزرگی به من کردین!

17. 2 کاربر از sajjjjy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من شنیدم که vaio یه سیستمی برای لپتاپ هاش طراحی کرده که وقتی تو برق بزنید و از لپتپ استفاده مکنید وقتی کامل شارژ پر شد باطریو از مدار قطع میکنه!آیا واقعا اینجوریه؟لپ تاپ ایسوس هم اینجوری هست یا نه؟
    اگه درست باشه بازم نیازی هست که موقع استفاده از برق شهر باطریو دربیاریم؟؟
    ببین دوست عزیز همه لپتاپ ها از جمله Asus وقتی که شارژ پر شه باطری رو قطع میکنن.اما وقتی که از شارژ یکم کم شد دوباره شارژ میکنن و این به باطری اسیب میزنه.حالا Asus تو 80 درصد شروع میکنه ،سونی تو 60 درصد و... .برای همین بهتره که باطری جدا بشه.

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

سلام دوست عزیز...

خیلی ممنونم...

حالا N61JQ با Pro64JQ شما چه فرقی داره ؟ یکی از دوستان گفتن که فقط در داشتن درایور xp با هم فرق میکنه !

میشه الان قیمت هر دو تا رو به من بدین ؟ به نظرتون Pro64JQ الان گیر میاد ؟

موفق باشید...
    بله تا حالا که منم متوجه اختلاف دیگه ای نشدم.البته Pro64 بلوری هم نداره.الان هم جفتشون تو بازار هست.
    Pro 64jq 1370
    N61jq 1430

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

یه سوال دیگه هم دارم:
    کیفیت بدنه(استحکام و مقاومت در برابر خش و زنگ رفتگی و ...) این مدلn61 ایسوس در مقایسه با سری f سونی چطوریه؟
    من کیفیت مانیتور برام مهمه!یکی از دوستام از سونی استفاده میکرد که مانیتورش 14 بود و رزولیشن 1900*600 و مشکلش این بود که منوهای 3dmax توش فوق العاده ریز بود و حتما برای اینکه بشه درست دیدش باید رزولیشن رو کم میکردیم.خواستم بدونم که توی سری f چون رزولیشن زیاده این مشکل وجود داره یا نه؟ متن تو کدوم بهتر خونده میشه؟؟در مورد کییت رنگ و زاویه دید ودید توی نور روز و توی اتاق زیر لامپ(بخاطر انعکاس نور تو مانیتور) کیفیتش در مقایسه با سری fسونی چطوره؟
    من ممکنه بعدا بخوام ین لپتاپ رو ارتقا بدم.اون موقع اگه هر چیزو بشه تغییر داد بدنه و مانیتور رو نمیشه.واسه همین میخوام یه چیز مطمئن بردارم.
    اگه ممکنه و دسترسی دارین تو هر 2تا لپتاپ خودتون ببینید خیلیخوب میشه. اونجوری دیگه واقعا کمک بزرگی به من کردین!
    کیفیت بدنه و استحکام اون کاملآ قابل قبوله.رزولیشن این مدل از اسوس 768×1366 است و متن ها واقعآ عالیند.با اینکه رزولیشن از سونی کمتره اما کیفیت رنگ و کنتراست واقعآ عالی و بهتر از سونیه.

19. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •