cpu ان در حد amd x4 955 هست اگه نه پس در حد کدوم سی پی یو کامپیوتر هست
cpu ان در حد amd x4 955 هست اگه نه پس در حد کدوم سی پی یو کامپیوتر هست
چرا اما نه با این لپ تاپ .ویندوزت رو عوض کن.![]()
سلام به همگی دوستان..
من اگه این لپ تاپ رو بگیرم ، میتونم بدون دردسر پارتیشن بندی کنم ؟
بدون دردسر منظورم اینه که اگه مثلا" 4 تا پارتیشن ساختم ، بعد یه مدت اگه خواستم ویندوز اورجینالش رو دوباره بریزم ، اون 3 تا پارتیشن دیگه پاک نمیشن ؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...
موفق یاشید...![]()
من یه بار از ریکاوری استفاده کردم فکر کنم که بشه اما مطمئن نیستم.یه اپشنی داشت که میشد رو هارد تغییرات بدی ولی درست یادم نیست.![]()
سلام
میخوام بدونم مشخصات کامل این لپ تاپ چیه و اینکه با کدوم گارانتی بخرم بهتره؟
مثلا رنگ جعبهش باید چه رنگی باشه؟
تو جعبهش باید چه چیزایی باشه؟
در ضمن از این لپ تاپ تو بازار چه رنگایی هست؟ و قیمت رنگاش با هم فرق داره یا نه؟
سلام از بنده
دوست گلم شما انگار اصلآ تاپیک رو مطالعه نکردی.تو صفحه اول مشخصات کامل این مدل رو نوشتم و تو پست شماره 60 هم مشخصات و نحوه خرید رو اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تو بازار فقط مشکی موجوده.با هر یک از گارانتی های اصلی Asus که بخری فرقی نمیکنه.![]()
من شنیدم که vaio یه سیستمی برای لپتاپ هاش طراحی کرده که وقتی تو برق بزنید و از لپتپ استفاده مکنید وقتی کامل شارژ پر شد باطریو از مدار قطع میکنه!آیا واقعا اینجوریه؟لپ تاپ ایسوس هم اینجوری هست یا نه؟
اگه درست باشه بازم نیازی هست که موقع استفاده از برق شهر باطریو دربیاریم؟؟![]()
سلام دوست عزیز...
خیلی ممنونم...
حالا N61JQ با Pro64JQ شما چه فرقی داره ؟ یکی از دوستان گفتن که فقط در داشتن درایور xp با هم فرق میکنه !
میشه الان قیمت هر دو تا رو به من بدین ؟ به نظرتون Pro64JQ الان گیر میاد ؟
موفق باشید...![]()
یه سوال دیگه هم دارم:
کیفیت بدنه(استحکام و مقاومت در برابر خش و زنگ رفتگی و ...) این مدلn61 ایسوس در مقایسه با سری f سونی چطوریه؟
من کیفیت مانیتور برام مهمه!یکی از دوستام از سونی استفاده میکرد که مانیتورش 14 بود و رزولیشن 1900*600 و مشکلش این بود که منوهای 3dmax توش فوق العاده ریز بود و حتما برای اینکه بشه درست دیدش باید رزولیشن رو کم میکردیم.خواستم بدونم که توی سری f چون رزولیشن زیاده این مشکل وجود داره یا نه؟ متن تو کدوم بهتر خونده میشه؟؟در مورد کییت رنگ و زاویه دید ودید توی نور روز و توی اتاق زیر لامپ(بخاطر انعکاس نور تو مانیتور) کیفیتش در مقایسه با سری fسونی چطوره؟
من ممکنه بعدا بخوام ین لپتاپ رو ارتقا بدم.اون موقع اگه هر چیزو بشه تغییر داد بدنه و مانیتور رو نمیشه.واسه همین میخوام یه چیز مطمئن بردارم.
اگه ممکنه و دسترسی دارین تو هر 2تا لپتاپ خودتون ببینید خیلیخوب میشه. اونجوری دیگه واقعا کمک بزرگی به من کردین!![]()
ببین دوست عزیز همه لپتاپ ها از جمله Asus وقتی که شارژ پر شه باطری رو قطع میکنن.اما وقتی که از شارژ یکم کم شد دوباره شارژ میکنن و این به باطری اسیب میزنه.حالا Asus تو 80 درصد شروع میکنه ،سونی تو 60 درصد و... .برای همین بهتره که باطری جدا بشه.
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
بله تا حالا که منم متوجه اختلاف دیگه ای نشدم.البته Pro64 بلوری هم نداره.الان هم جفتشون تو بازار هست.
Pro 64jq 1370
N61jq 1430
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
کیفیت بدنه و استحکام اون کاملآ قابل قبوله.رزولیشن این مدل از اسوس 768×1366 است و متن ها واقعآ عالیند.با اینکه رزولیشن از سونی کمتره اما کیفیت رنگ و کنتراست واقعآ عالی و بهتر از سونیه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)