تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 36 اولاول ... 21272829303132333435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ونگر: همیشه گفته‌ بودم فابرگاس به بارسلونا نمی‌رود

او خواستار احترام به آرسنال شده است.

سایت گل - آرسن ونگر، مربی آرسنال گفته همیشه باور داشت که سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال در فصل بعد خواهد بود.

فابرگاس 23 ساله در طول تابستان مورد توجه بارسلونا، قهرمان لالیگا قرار داشت. او به مربی خود گفته بود دوست دارد آرسنال را ترک کند. پیشنهاد 29 میلیون پوندی بارسا برای خرید او ماه گذشته رد شد، اما بازیکنان و مقامات بارسا همچنان از طریق رسانه‌ها می‌خواهند فابرگاس را وادار به پیوستن به بارسا کنند.

ونگر در نشستی خبری که برای تبلیغ جام امارات برگزار شده بود گفت که همیشه اطمینان داشته فابرگاس در فصل بعد در تیم او خواهد بود و خواستار آن شده که همه به آرسنال احترام بگذارند: «همیشه گفتم که سسک فابرگاس فصل بعد کاپیتان ماست و می‌خواهیم او را نگه داریم. با وجود تمام شایعاتی که در تابستان مطرح شد، هیچ چیز عوض نشده است. من می‌گویم که باید به آرسنال احترام گذاشت و اگر بازیکنانی بخواهند حرف‌هایی بزنند و شوخی‌هایی انجام دهند، ما هم دقیقا همین کار را خواهیم کرد. البته به نظرم باید با این موضوع کنار آمد و چندان شاکی نباید بود.»

جنجالی‌ترین تلاش برای آوردن فابرگاس به نوکمپ زمانی روی داد که جرارد پیکه و کارلس پویول در جریان جشن قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، پیراهن بارسا را به اجبار به تن این بازیکن کردند.

ونگر این کار را محکوم نکرد و گفت این کار یک شوخی بین دوستان بوده است: «این بخشی از جشن است. وقتی با دوستانتان هستید از این کارها می‌کنید. این کار هیچ ربطی به رفتار فابرگاس ندارد. او همیشه گفته که به باشگاه متعهد است و این را نشان داده. بهترین راه برای این که نشان دهید به باشگاه تعهد دارید این است که هنگامی که پا به میدان می‌گذارید، نهایت تلاش خود را برای باشگاه انجام دهید. فابرگاس همیشه این کار را کرده است.»

چابی و پویول در هفته‌های گذشته گفته بودند انتقال فابرگاس اگر در تابستان جاری انجام نشود در یک سال آینده اتفاق خواهد افتاد. ونگر با توجه به مدت قرارداد فابرگاس که تا 2015 است این ادعاها را ملامت کرده: «اگر به مدت قرارداد او بنگرید می‌بینید که هنوز پنج سال از آن مانده است. وقتی قراردادی را برای بلندمدت امضا می‌کنیم یعنی به آن بازیکن متعهدیم که تحت هر شرایطی به او دستمزد بپردازیم و نگهش داریم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/7/31

فلامینی: سسک باید هر کاری دوست دارد، انجام دهد

ستاره سابق توپچی ها در صحبتهایی اعلام کرده که از دوستش حمایت می کند، حتی اگر او به بارسلونا بپیوندد.

سایت گل - متیو فلامینی، ستاره خط میانی باشگاه میلان در صحبتهایی به سسک فابرگاس توصیه کرده تا برای تصمیم گیری در مورد ادامه حضور در آرسنال و یا پیوستن به بارسلونا، حرف دلش را گوش کند.

آرسن ونگر، مربی توپچی ها تمایل زیادی دارد تا سسک را در لندن حفظ کند، چرا که سالهاست که این ستاره اسپانیایی را تحت تعلیم خود گرفته است ولی از سوی دیگر سران باشگاه بارسلونا بی صبرانه در انتظار خریداری او هستند و هر روز صحبتها و گمانه زنی های متعددی در این رابطه به گوش می رسد.

در حالی که آرسن ونگر مطمئن است که آینده ستاره اسپانیایی اش در امیریتس خواهد بود، فلامینی، ستاره فرانسوی میلان حمایت خود را از سسک و هر تصمیمی که بگیرد اعلام کرده است.

فلامینی در صحبتهایی به پرس اسوشیشن گفت: «من به او می گویم که هرکاری که دوست دارد انجام دهد، چرا که این یک انتخاب کاملا شخصی است و من نمی توانم به او توصیه ای داشته باشم.او می بایست همان کاری را انجام دهد که دوست دارد، اگر سسک در آرسنال بماند و یا این باشگاه را ترک کند، من از او حمایت می کنم، چون سسک دوست من است.»

فلامینی که در رقابتهای امیریتس کاپ با پیراهن میلان، مقابل تیم سابقش قرار خواهد گرفت در صحبتهایی اعلام کرد که هرگز برای ترک آرسنال حسرت نخورده و اعلام کرد که از تمایل تیمهایی مثل استون ویلا و نیوکاسل برای جذب او بی خبر است.

این ستاره فرانسوی ادامه داد: «من هیچ اطلاعی از پیشنهاد تیمهای استون ویلا و نیوکاسل ندارم، چرا که در ایتالیا هستم. البته این دو تیم، تیمهای خوبی هستند.شخصا امیدوارم که بتوانم بیش از سال گذشته بازی کنم و امیدوارم که امسال، سال به مراتب بهتری باشد. از حضورم در ایتالیا راحت هستم، چون تیم خوبی داریم و به من خوش می گذرد ولی در دنیای فوتبال هیچ چیز مشخص نیست.»

کد:
    2010/7/31

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی و آلوس در تستهای پزشکی بارسا

این دو ستاره همراه با سایر هم تیمی هایشان سفرخواهند کرد. البته تا زمانی که تیم کاتالان به سئول نرسد، این دو بازیکن، همراه با سایرین به تمرین نخواهند پرداخت.

سایت گل - لیونل مسی و دانی آلوس، دو نفر از بازیکنانی که در رقابتهای جام جهانی حاضر بودند، به رختکن تیم کاتالان بازگشتند و تستهای پزشکی را پشت سرگذاشتند.

طبق اعلام وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا، لیونل مسی و دانی آلوس، پس از پشت سرگذاشتن تستهای پزشکی، همراه با سایربازیکنان تیم کاتالان روانه سفر به کره جنوبی خواهند شد تا در تور پیش فصل بارسا در آسیا حاضر باشند. بارسا در سفر به آسیای جنوب شرقی دو دیدار دوستانه را در سئول و چین برگزار خواهد کرد.

البته مسی و آلوس تا پیش از ورود بارسلونا به سئول، همراه با سایر بازیکنان تیمشان به تمرین نخواهند پرداخت و ظهر امروز تنها تستهای پزشکی را انجام دادند.

سران باشگاه بارسلونا به مسی اجازه داده تا تمریناتش را پس از بازگشت از تور آسیا از سر بگیردد ولی بنا به خواست ستاره آرژانتینی و احتمال استفاده گواردیولا از این ستاره در جریان دیدارهای بارسا در آسیا، حضور مسی در اردوی بارسا عملا به معنای پایان تعطیلات ستاره جوان بارساست.

مسی و آلوس در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای جام جهانی مجبور به بازگشت به خانه شدند. آلوس همراه با برزیل مقابل هلند مغلوب شد و مسی با آلبی سلسته با نتیجه 0-4 مقابل آلمان تسلیم شد.

کد:
    2010/7/31

سوبی‌سارتا، مدیر ورزشی بارسلونا: بگیریستین کارش را عالی انجام داد

مدیر ورزشی جدید بارسا کار مدیر پیشین را ستوده است.

سایت گل - آندونی سوبی‌سارتا، مدیر ورزشی جدید بارسلونا امروز رسما کارش را آغاز کرد.

این دروازه‌بان سابق در آغاز کار خود از مدیران قبلی بارسا ستایش کرد و به ویژه از چیکی بگیریستین نام برد که هفت سال را در رده‌های فنی باشگاه گذراند.

او گفت: «می‌خواهم از افرادی نام ببرم که پیش از من این جا بودند. اول از همه هم بگیریستین. در دوره پیشین موفقیت‌های بسیاری حاصل شد و مدیران تیمی عالی گرد آوردند. کار آنها را را ستایش می‌کنم و البته کار بگیریستین در میانشان استثنایی بود. همچنین می‌خواهم از الکسانکو (مدیر بخش جوانان بارسلونا) تشکر کنم.»

جوزپ ماریا بارتومئو، نایب‌رییس باشگاه هم گفت که سوبی‌سارتا قراردادی تنها یک‌ساله امضا کرده، اما اگر هر دو طرف راضی باشند این قرارداد امکان تمدید برای دو سال دیگر را هم دارد.

کد:
    2010/7/30

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

گفتگو با رونالدو : رائول خوشحال می شود پیراهن 7 را بپوشم

من دوست داشتم که پیراهن شماره 7 رائول را برتن کنم و مطمئنم که رائول هم ازاین بابت احساس غرور خواهد کرد، چون ما بازیکنانی هستیم که طرز فکر مشابهی داریم. اگر بتوانم این کار را خواهم کرد .

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی، اولین بازیکنی است که در طول اردوی پیش فصل کهکشانی ها در لس آنجلس، با رسانه ها به گفتگو پرداخته. کریس از اینکه پیراهن شماره 7 باشگاه مادریدی که پیش از این دراختیار رائول بود را برتن خواهد کرد بسیار خوشحال است. متن گفتگوی رونالدو با روزنامه آ.اس را با هم می خوانیم:

* سال گذشته فشار زیادی بررویت بود.فکر می کنی که امسال فشار بیشتر می شود؟ چرا که رئال اکنون به دست کم یک عنوان قهرمانی نیاز دارد

- فشار برروی همه ماست. من آرام هستم. تمرینات تیم بسیار خوب هستند و با جدیت فراوان دنبال می شود. من نحوه تمرین تیم را بسیار دوست دارم و همه ما بسیار خوشحالیم و انگیزه های زیادی داریم تا بتوانیم فصل را به خوبی آغاز کنیم.

* با پیوستن مورینیو به نیمکت مربی گری تیم، تغییرات زیادی را در مقایسه با سال گذشته شاهد خواهیم بود؟

- اکنون او را به خوبی می شناسم. تمرینات تیم ما بسیار خاص و ویژه هستند. بازیکنان تیم هم ازاین بابت کاملا راضی اند، چرا که وقتی که خوب تمرین کنی، کمتر خستگی رااحساس می کنی. مورینیو مربی باتجربه ای است و اگر بازیکنان تهاجمی ای در اختیار داشته باشد، تاکتیکی تهاجمی را پایه ریزی خواهد کرد.من تحت هیچ شرایطی نگران نیستم.چرا که فصل خوبی را پیش رو داریم

* آیا با مربی جدیدتان صحبت کرده ای؟

- او را به خوبی می شناسم و البته نمی خواهم از صحبتهایی که با او داشته ام، بگویم. ولی او به خوبی می داند که من برای کارهایی که به من نیاز دارد، آماده ام. او حزو یکی از بهترینهای دنیاست، باید بگویم که بهترین است

* امسال اولین سال رئال بدون رائول خواهد بود. آیا غیبت او در رئال تاثیرگذار خواهد بود؟

- رائول بازیکن بسیار مهمی است و تصمیم به ترک باشگاه گرفت، چون فکر می کرد که این بهترین راه برای اوست. او کاپیتان بزرگی است و مطمئن باشید که همچنان بسیار خوب خواهد بود.

* پس از جدایی رائول، شماره پیراهنت را عوض خواهی کرد؛ پیراهن شماره 9 را کنار خواهی گذاشت و پیراهن شماره 7 را برتن خواهی کرد.

- من دوست داشتم که پیراهن شماره 7 رائول را برتن کنم و مطمئنم که رائول هم ازاین بابت احساس غرور خواهد کرد، چون ما بازیکنانی هستیم که طرز فکر مشابهی داریم. اگر بتوانم این کار را خواهم کرد

* رئال مادرید توان غلبه بر بارسلونا در رقابتهای این فصل را دارد؟

- اگر این طور فکر نکنم که می توانیم مقابل بارسا به پیروزی برسیم، بهتر است که در خانه بمانم. من اطمینان و اعتماد زیادی به تیممان دارم و امسال تمام ابزار لازم برای پیروزی را در اختیار دارید

* آیا بارسا شمارا نگران نمی کند؟

- امیدواریم که بتوانیم به مراتب بهتر از آنها باشیم ولی نباید احساس نگرانی کنیم. من مطمئنم که می توانیم از آنها بهتر باشیم

* ممکن است مادریدی ها کاروالیو را به خدمت بگیرند.در این رابطه چه نظری داری؟

- صحبتهای زیادی به گوش می رسد.ریکاردو بازیکن بزرگی است.رئال تنها 3 خرید انجام داده و این رئیس باشگاه است که مسئول خرید و جذب بازیکنان است.

* پدرو لئون را در اولین جلسات تمرینی پیش فصل چطور دیدی؟

- ما همیشه به بازیکنان خوب در تیممان خوشامد می گویم. امیدوارم که او هم بتواند به تیم کمک کرده و در رئال مادرید خوش شانس باشد

* زمانی که قهرمانان دنیا به ترکیب تیمتان اضافه شوند، به آنها چه خواهی گفت؟

- من با سرخیو راموس و ایکر کاسیس صحبت کرده ام؛ چرا که شماره تلفن آنها راداشتم ولی شماره بقیه بازیکنان را نداشتم. زمانی که آنها به اردوی تیم اضافه شوند، بیشتر با هم صحبت می کنیم و مطمئنم که آنها با روحیه زیادی به جمع ما می آیند ولی اکنون باید تنها به رئال مادرید فکر کرد. رقابتهای جام جهانی تمام شده است

* به نظرت قهرمانی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی عادلانه بود؟

- باید به تیم ملی اسپانیا تبریک گفت.این تیم منسجمترین و باثبات ترین تیم حاضر در رقابتها بود. امسال من انگیزه های زیادی دارم . چون سال گذشته هیچ جام قهرمانی ای را کسب نکردم.نهایت تمرکزم را به کار گرفتم تا فصل خوبی را پشت سر بگذارم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گالری عکس: تاریخ 16 ساله رائول در رئال مادرید

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مارکس: تا پای مرگ طرفدار بارسا خواهم بود

مارکس: تا پای مرگ طرفدار بارسا خواهم بود

ستاره مکزیکی در کنفرانسی خبری که با حضور سندرو روسل، گواردیولا، سوبی سارتا و پویول برگزارشد، با باشگاه کاتالان خداحافظی کرد.

سایت گل - رافا مارکس، ستاره مکزیکی باشگاه بارسلونا، روز شنبه در کنفرانسی خبری رسما با هواداران این تیم خداحافظی کرد.

در این کنفرانس خبری سندرو روسل، پپ گواردیولا، آندونی سوبی سارتا و کارلس پویول شرکت کردند تا با این بازیکن مکزیکی خداحافظی نمایند.

مارکس در این جلسه اعلام نکرد که فصل بعد را در چه تیمی سپری خواهد کرد و در این رابطه گفت: «پیشنهادهای متعددی از تیمهای مختلف اروپایی دارم و هنوز تصمیم نهایی ام را نگرفته ام.»

این ستاره مکزیکی با بیان این جمله، به این نکته اشاره کرد که هنوز پرونده انتقالش به نیویورک ردبولز نهایی نشده است.

مارکس در ادامه صحبتهایش در مورد دلیل تصمیمش برای ترک رختکن بارسا گفت: «فصل گذشته فرصت زیادی برای حضور در زمین مسابقه نداشتم. من با پپ صحبت کردم و او به من فرصت انتخاب داد. حس کردم که دوره حضورم در بارسا به اتمام رسیده است. من توانستم اینجا بمانم و با دریافت حقوقم راضی باشم ولی من اخلاقیات خاصی دارم. بلندپرواز هستم و دوست دارم بازی کنم. مربی تیم ما به بازیکنان دیگری اعتماد دارد و اکنون زمان جدایی من است.»

این مدافع مکزیکی خاطرات فراوانی در باشگاه کاتالان دارد و دوستان خوبی را در نوکمپ ترک خواهد کرد. مارکس ادامه داد: «از تمام عناوین قهرمانی ای که با بارسا کسب کرده ام، جام اروپایی ای که در پاریس فتح کردیم را ترجیح می دهم ولی بیش از همه اینها دوستی و محبتی که در اینجا دیدم در ذهنم خواهد ماند. تا پای مرگ طرفدار بارسا خواهم بود.»

کد:
    2010/8/1

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنخل دي ماريا: مي توانم سرعت بازي رئال را افزايش دهم

وقتي رئال براي خريد من ابراز علاقه كرد من با كمال ميل به اين تيم پيوستم زيرا بازي در سانتياگو برنابئو روياي كودكي من است.

سايت گل- آنخل دي ماريا، مهاجم جديد رئال مادريد، از آروزهايش براي كسب جام هاي مختلف با اين تيم گفت و اعلام كرد همه تلاشش را انجام مي دهد تا باشگاه رئال به روز هاي پرافتخارش بازگردد.

او پس از اولين جلسه تمريني با رئال در تور پيش فصل باشگاه در آمريكا گفت:" هدف من بردن جام هاي مختلف و كمك به رئال براي به دست آوردن دوباره شكوهش است. وقتي رئال براي خريد من ابراز علاقه كرد من با كمال ميل به اين تيم پيوستم زيرا بازي در سانتياگو برنابئو روياي كودكي من است.

اكنون بايد در مورد پيشرفت تيم فكر كنيم و براي تيم هركاري انجام دهيم. من مي توانم سرعت بازي تيم را افزايش دهم. من 22 سال دارم و مي توانم در كنار اين ستاره ها پيشرفت كنم."

دي ماريا همچنين تاكيد كرد كه به جاي توجه به نتايج ستير رقبا، رئالي ها بايد روي بازي هاي خودشان تمركز كنند.

" ما بايد به تيم خودمان فكر كنيم. بارسلونا تيم فوق العاده اي است. آنها قهرمان هستند اما ما نيز اميدواريم كه شروع قدرتمندانه اي داشته باشيم. فصل گذشته تيم كمي بدشانس بود وگرنه با قهرماني لاليگا فاصله چنداني نداشت."

کد:
    2010/8/1

سامي خديرا: اميدوارم طرفداران اشتوتگارت من را ببخشند

خديرا در اولين مصاحبه اش در اسپانيا از خوشحالي اش براي بازي در كنار ستاره هاي رئال گفت.

سايت گل- سامي خديرا، خريد جديد باشگاه رئال مادريد از پيوستن به اين تيم اسپانيايي بسيار خوشحال است و معتقد است كه مي تواند زوج خوبي با ژابي آلونسو تشكيل دهد.

باشگاه اشتوتگارت پس از هفته ها گمانه زني سرانجام با انتقال اين ملي پوش آلماني به سانتياگو برنابئو موافقت كرد. خديرا در اولين مصاحبه اش در اسپانيا از خوشحالي اش براي بازي در كنار ستاره هاي رئال گفت.
    او در مصاحبه با نشريه آس گفت:" مي خواهم خيلي زود تيم اضافه شوم و با كادر فني كارم را شروع كنم. وقتي رئال مادريد به دنبال شماست، نه گفتن غيرممكن است. اين يك چالش بزرگ براي من است و من فكر مي كنم كه مي توانم به خوبي در كنا آلونسو بازي كنم. بزرگترين هدف ما در رقابت هاي اين فصل قهرماني در چمپيونز ليگ است."

خديرا همچنين گفت كه با انتشار يادداشتي در سايت اختصاصي باشگاه اشتوتگارت با هواداران اين تيم خداحافظي خواهد كرد.

" طرفداران اشتوتگارت هميشه در قلب من جاي دارند. من پيش از جام جهاني اعلام كردم كه در اشتوتگارت مي مانم اما زماني كه پيشنهاد رئال و مورينيو مطرح شد، من چاره ديگري نداشتم.
    اميدوارم كه هواداران اشتوتگارت من را درك كنند و ببخشند."

کد:
    2010/8/1

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سيتي به دنبال گاي آسولين، ستاره سابق بارسلونا

اين ستاره جوان كه از او با عنوان مسي دوم بارسا ياد مي شد، ماه گذشته پس از مدتها نيمكت نشيني و عدم راهيابي به تركيب اصلي بارسا، اين باشگاه را ترك كرد.

سايت گل- به گزارش نشريه "پيپل"، باشگاه منچسترسيتي قصد دارد گاي اسولين، ستاره سابق باشگاه بارسلونا را به خدمت بگيرند.

اين ستاره جوان كه از او با عنوان مسي دوم بارسا ياد مي شد، ماه گذشته پس از مدتها نيمكت نشيني و عدم راهيابي به تركيب اصلي بارسا، اين باشگاه را ترك كرد.

باشگاه سيتي از اين بازيكن 19 ساله و مدير برنامه هايش دعوت كرده كه به ايستلند بروند و اميدوارند كه به زودي با اين بازيكن به توافق برسند. اين در حالي است كه گفته مي شود آسولين از ناحيه زانو دچار مصدوميتي شده كه ممكن است ادامه دوران بازي او را با مشكل مواجه كند.

اين هافبك تهاجمي در 16 سالگي به بارسلونا پيوست اما دچار پارگي ليگامنت زانو شد و تمام فصل را از دست داد. اما علي رغم اينكه فصل بعد به روزهاي خوبش بازگشته بود، نتوانست فرصتي براي بازي در تركيب اصلي تيم پيدا كند و تمام بازي هاي بارسا در فصل 09-2008 را از روي نيمكت دنبال كرد.

او اخيرا مدتي نيز در تمرينات بلكبرن حضور پيدا كرد اما نتوانست توجه مربيان اين باشگاه را به خود جلب كند. گفته مي شود او دوست دارد به باشگاه بزرگتري بپيوندد.

کد:
    2010/8/1

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بابا این بارسلونا چرا نمی ره جای اون اریک آبیدال بازیکان بیاره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خريدهاي جديد رئال در لوس آنجلس

سايت گل- سامي خديرا و سرخيو كانالس، دو خريد جديد باشگاه بايرن در لوس آنجلس به ساير اعضاي تيم اضافه شدند.

آنها كه به تازگي به رئال مادريد پيوستند براي شركت در تمرينات پيش فصل تيم به همراه رائول آلبيول، آلوارو آربلوا و رافائل فن در فارت به تيم اضافه شدند تا خود را براي فصل جديد لاليگا آماده كنند.

خديرا در مصاحبه با نشريه ماركا گفت:" من بي صبرانه در انتظار ملاقات با ژوزه مورينيو و ساير اعضاي تيم هستم. من فكر مي كنم كه روياي اين فصل ما شكست دادن بارسلوناست."

سرخيو كانالس نيز در انتظار انجام اولين تمرينش با تيم رئال است:" من آرزوهاي زيادي در سر دارم. قهرماني در رقابت هاي زير 19 سال اعتماد به نفس زيادي به من داد اما بايد تمريناتم با تيم را آغاز كنم. "

كهكشاني ها 27 روز ديگر اولين بازي شان در فصل جديد لاليگا را با ديدار مقابل مايوركا در خانه حريف آغاز خواهند كرد.

کد:
    هشدار مسی به رئال ؛ تمام جامها برای ماست

سایت گل
    - لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا پس از ورود به سئول همراه با سایر بازیکنان باشگاه بارسلونا، به آنالیز شرایط این فصل تیمش پرداخت.

مسی در این رابطه گفت:«اهداف ما همیشه یکی هستند. امسال برای فتح تمام جامها تلاش خواهیم کرد.می دانیم که کار سختی است ولی ما تیم قدرتمندی را در اختیار داریم.»

ستاره آرژانتینی در پاسخ به پرسشی در مورد حضور ژوزه مورینیوبرروی نیمکت مربی گری رئال مادرید گفت:« ما به انگیزه مضاعف برای انجام خوب امور نیازی نداریم. ما به هیچ چیز توجه نمی کنیم و همیشه عناوین بیشتر و بیشتری می خواهیم.»

مسی در ادامه در مورد رقابتهای جام جهانی گفت:« در جریان رقابتهای جام و جهانی و با حذف آرژانتین به شدت تحت تاثیرقرار گرفتم؛ چون انتظارات به مراتب بیشتری داشتم ولی الان حالم بهتر شده است و فقط به بارسلونا فکر می کنم.»

این ستاره آرژانتینی در پاسخ به این سوال که آیا قد کوتاه بازیکنان می تواند مانعی برای حضورشان در دنیای فوتبال باشد، گفت:« اسپانیا با تیمی به قهرمانی دنیا رسید که پر از بازیکنان ریزنقش و کوتاه قد بود. فوتبال ورزشی وابسته به قد نیست.»

او در ادامه در مورد شرایط کنونی بارسلونا گفت:« تیم ما بار دیگر با انگیزه های فراوانی در انتظار شروع است. قهرمانان دنیا با انگیزه های زیادی به رختکن تیم می آیند و به بهترین نحو ممکن آماده هجوم برای آغاز فصل هستیم.»

مسی و دنی آلوس که اخیرا به اردوی تیم کاتالان اضافه شدند، مشهورترین ستاره های بارسلونا در سفر اردوی 28 نفره این تیم به کره جنوبی هستند . شاگردان گواردیولا چندروز دیگر به چین نیز سفر خواهند کرد.

مسی در بخش پایانی صحبتهایش در مورد استقبالی که از او و هم تیمی هایش در فرودگاه گیمپوی سئول به عمل آمد گفت:« هواداران زیادی با پیراهنهای بارسلونا به استقبال ما آمده بودند و صحنه های بسیار زیبایی بود.»

کد:
    Last edited by Ezel; 02-08-2010 at 18:14.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو نگران آمادگی کاکا است

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی جدید رئال مادرید نگران اوضاع فیزیکی کاکا است. او فصل گذشته چند بار مصدوم شد و بعدها فاش شد که در جام جهانی هم با درد بازی می‌کرده و تنها 85 درصد آمادگی داشته است. آقای خاص قصد دارد با دقت به برنامه تمرینی کاکا نگاه کند.

مورینیو با این بازیکن و کادر تمرین‌دهنده و پزشکی دیدار کرده تا برنامه‌ای برای بهبود شرایط فیزیکی او ترتیب دهند تا او به بهترین فرم خود بازگردد. این برنامه به نحوی طراحی شده که به بازیکن کمک کند نواحی دچار مشکلش (کشاله ران و عضلات شکمی) را تقویت کند. کاکا همچنین تمرینات گروهی سبک‌تری انجام خواهد داد تا از آسیب‌دیدگی همیشگی فتق نجات یابد.

از سوی دیگر کادر پزشکی رئال مادرید با مقامات فدراسیون فوتبال برزیل موافق بودند. آنها در جریان جام جهانی کاکا را معاینه کرده و به این نتیجه رسیده بودند که نیازی به جراحی نیست.

کاکا به آمریکا رفته تا روز شنبه به اردوی رئال بپیوندد. او در تمرینات تاکنون نقش بسیار محدودی داشته و به کارهای درمانی فیزیکی خاص خارج از تمرینات می‌پردازد تا عضلات شکمی‌اش تقویت شود و مصدومیتش را پشت سر بگذارد.

کد:

شماره پیراهن کهکشانیها؛ کریس شماره 7 و بنزما شماره 9

سایت گل- با جدایی رائول گونسالس و گوتی از رختکن رئال مادرید، تغییراتی در شماره های بازیکنان این تیم انجام شد. آنچه مشخص است، این است که پیراهن شماره 7 که تا پیش از این برتن رائول گونسالس بود، به کریستیانو رونالدو خواهد رسید و پیراهن شماره 14 گوتی از آن ژابی آلونسو خواهد بود.

بدین ترتیب پیراهن شماره نه ای که تا پیش از این برتن کریستیانو رونالدو بود، خالی ماند و کریم بنزما این پیراهن را برگزید.

دی ماریا، یکی از خریدهای این فصل رئال مادرید ، پیراهن شماره 11 ای را که سال گذشته از آن بنزما بود را برتن خواهد کرد.

ایگواین ترجیح داده که همان پیراهن قبلی اش را برتن کند. ال پیپیتا در این رابطه گفت« من همان پیراهن شماره 20 خودم را می خواهم، چون این شماره ای است که از زمانی که به رئال آمده بودم بر تن کردم و دلیلی برای تغییر آن نمی بینم. این فوتبالیستها هستند که باید بازی کنند و نه شماره ها.»

در مورد شماره پیراهن سایر بازیکنان باید به این نکته اشاره کرد که پدرو لئون هنوز در مورد شماره پیراهنش تصمیم گیری نکرده است ولی به احتمال زیاد پیراهن شماره 21 را بر تن خواهد کرد. شماره 22 که تا سال گذشته از آن ژابی آلونسو بود به سرخیو کانالس خواهد رسید و به نظر می رسد که سامی خدیرا، در حال حاضر شماره 16 را برگزیده ولی اگر تیم مادریدی بازیکنی را به فروش برساند، خدیرا می تواند شماره پیراهنش را تغییر دهد. به عنوان مثال اگر دیارا رختکن رئال را ترک کند، این ستاره آلمانی ترجیح می دهد تا پیراهن شماره 6 او راغصب کند؛ شماره ای که خدیرا در رقابتهای جام جهانی نیز بر پشت پیراهنش می دید.

پیراهن شماره 2 اکنون صاحبی ندارد؛ چرا که آربلوا که فصل گذشته این پیراهن را برتن می کرد، اکنون پیراهن شماره 17 ای را که در تیم ملی نیز در اختیار داشت و پیش از این از آن فان نیستلروی بود را برگزیده است.

کد:
    گاسپارت: ممکن بود ونگر و کاپلو مربی بارسلونا شوند

سایت گل – خوان گاسپارت، رییس سابق بارسلونا فاش کرده که آرسن ونگر در سال 2001 می‌خواست مربی بارسلونا شود و فابیو کاپلو هم به هدایت این تیم علاقه داشت.

گاسپارت گفته او حتی با آنها مذاکره هم کرده بوده: «وقتی رییس باشگاه بودم، هنگامی که سرا فرر از مربی‌گری کنار رفت ما با آرسن ونگر و فابیو کاپلو مذاکره کردیم تا مربی بارسلونا شوند. ونگر را در پاریس ملاقات کردم. او می‌خواست به بارسلونا بیاید اما آرسنال به او اجازه نمی‌داد. رییس آرسنال به او دستور داده بود قراردادش را در آنجا به پایان برساند. کاپلو هم دوست داشت به بارسا بیاید، اما رم هم به او اجازه رفتن نمی‌داد.»

طعنه‌آمیز است که ونگر اکنون با بارسلونا بر سر انتقال سسک فابرگاس به شدت دچار مشکل شده. گاسپارت می‌گوید این مساله باید به سرعت حل شود: «توصیه من این است که ساندرو روسل به لندن برود و رو در رو با ونگر صحبت کند تا مسائل را پایان دهد. این را به او هم گفته‌ام.

تلفنی و با واسطه نمی‌شود، آنها باید شخصا با هم دیدار کنند. روسل نباید بترسد. اگر او ناکام بماند، همه درک خواهند کرد اما هیچ کس نخواهد گفت او تا پایان تلاش نکرد. او می‌ترسد که ناکام بماند، اما نباید از این موضوع نگرانی داشته باشد.»

در طول یک سال گذشته صحبت‌های بسیاری از بازگشت فابرگاس به بارسلونا به گوش می‌رسد.

کد:
    Last edited by Ezel; 03-08-2010 at 14:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •