ونگر: همیشه گفته بودم فابرگاس به بارسلونا نمیرود
او خواستار احترام به آرسنال شده است.
سایت گل - آرسن ونگر، مربی آرسنال گفته همیشه باور داشت که سسک فابرگاس کاپیتان آرسنال در فصل بعد خواهد بود.
فابرگاس 23 ساله در طول تابستان مورد توجه بارسلونا، قهرمان لالیگا قرار داشت. او به مربی خود گفته بود دوست دارد آرسنال را ترک کند. پیشنهاد 29 میلیون پوندی بارسا برای خرید او ماه گذشته رد شد، اما بازیکنان و مقامات بارسا همچنان از طریق رسانهها میخواهند فابرگاس را وادار به پیوستن به بارسا کنند.
ونگر در نشستی خبری که برای تبلیغ جام امارات برگزار شده بود گفت که همیشه اطمینان داشته فابرگاس در فصل بعد در تیم او خواهد بود و خواستار آن شده که همه به آرسنال احترام بگذارند: «همیشه گفتم که سسک فابرگاس فصل بعد کاپیتان ماست و میخواهیم او را نگه داریم. با وجود تمام شایعاتی که در تابستان مطرح شد، هیچ چیز عوض نشده است. من میگویم که باید به آرسنال احترام گذاشت و اگر بازیکنانی بخواهند حرفهایی بزنند و شوخیهایی انجام دهند، ما هم دقیقا همین کار را خواهیم کرد. البته به نظرم باید با این موضوع کنار آمد و چندان شاکی نباید بود.»
جنجالیترین تلاش برای آوردن فابرگاس به نوکمپ زمانی روی داد که جرارد پیکه و کارلس پویول در جریان جشن قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، پیراهن بارسا را به اجبار به تن این بازیکن کردند.
ونگر این کار را محکوم نکرد و گفت این کار یک شوخی بین دوستان بوده است: «این بخشی از جشن است. وقتی با دوستانتان هستید از این کارها میکنید. این کار هیچ ربطی به رفتار فابرگاس ندارد. او همیشه گفته که به باشگاه متعهد است و این را نشان داده. بهترین راه برای این که نشان دهید به باشگاه تعهد دارید این است که هنگامی که پا به میدان میگذارید، نهایت تلاش خود را برای باشگاه انجام دهید. فابرگاس همیشه این کار را کرده است.»
چابی و پویول در هفتههای گذشته گفته بودند انتقال فابرگاس اگر در تابستان جاری انجام نشود در یک سال آینده اتفاق خواهد افتاد. ونگر با توجه به مدت قرارداد فابرگاس که تا 2015 است این ادعاها را ملامت کرده: «اگر به مدت قرارداد او بنگرید میبینید که هنوز پنج سال از آن مانده است. وقتی قراردادی را برای بلندمدت امضا میکنیم یعنی به آن بازیکن متعهدیم که تحت هر شرایطی به او دستمزد بپردازیم و نگهش داریم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/7/31
فلامینی: سسک باید هر کاری دوست دارد، انجام دهد
ستاره سابق توپچی ها در صحبتهایی اعلام کرده که از دوستش حمایت می کند، حتی اگر او به بارسلونا بپیوندد.
سایت گل - متیو فلامینی، ستاره خط میانی باشگاه میلان در صحبتهایی به سسک فابرگاس توصیه کرده تا برای تصمیم گیری در مورد ادامه حضور در آرسنال و یا پیوستن به بارسلونا، حرف دلش را گوش کند.
آرسن ونگر، مربی توپچی ها تمایل زیادی دارد تا سسک را در لندن حفظ کند، چرا که سالهاست که این ستاره اسپانیایی را تحت تعلیم خود گرفته است ولی از سوی دیگر سران باشگاه بارسلونا بی صبرانه در انتظار خریداری او هستند و هر روز صحبتها و گمانه زنی های متعددی در این رابطه به گوش می رسد.
در حالی که آرسن ونگر مطمئن است که آینده ستاره اسپانیایی اش در امیریتس خواهد بود، فلامینی، ستاره فرانسوی میلان حمایت خود را از سسک و هر تصمیمی که بگیرد اعلام کرده است.
فلامینی در صحبتهایی به پرس اسوشیشن گفت: «من به او می گویم که هرکاری که دوست دارد انجام دهد، چرا که این یک انتخاب کاملا شخصی است و من نمی توانم به او توصیه ای داشته باشم.او می بایست همان کاری را انجام دهد که دوست دارد، اگر سسک در آرسنال بماند و یا این باشگاه را ترک کند، من از او حمایت می کنم، چون سسک دوست من است.»
فلامینی که در رقابتهای امیریتس کاپ با پیراهن میلان، مقابل تیم سابقش قرار خواهد گرفت در صحبتهایی اعلام کرد که هرگز برای ترک آرسنال حسرت نخورده و اعلام کرد که از تمایل تیمهایی مثل استون ویلا و نیوکاسل برای جذب او بی خبر است.
این ستاره فرانسوی ادامه داد: «من هیچ اطلاعی از پیشنهاد تیمهای استون ویلا و نیوکاسل ندارم، چرا که در ایتالیا هستم. البته این دو تیم، تیمهای خوبی هستند.شخصا امیدوارم که بتوانم بیش از سال گذشته بازی کنم و امیدوارم که امسال، سال به مراتب بهتری باشد. از حضورم در ایتالیا راحت هستم، چون تیم خوبی داریم و به من خوش می گذرد ولی در دنیای فوتبال هیچ چیز مشخص نیست.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/7/31