Edge فکر کنم کاری به پهنای باند نداره مثل برنامه نویسی می مونه یه کسی با 2 خط برنامه کارو درست می کنه کس دیگه همون برنامه را با 20 خط مینویسه.
چون روش انتقال فرق می کنه سرعت سریعتر میشه. (البته فکر کنم و مطمئن نیستم)
Edge فکر کنم کاری به پهنای باند نداره مثل برنامه نویسی می مونه یه کسی با 2 خط برنامه کارو درست می کنه کس دیگه همون برنامه را با 20 خط مینویسه.
چون روش انتقال فرق می کنه سرعت سریعتر میشه. (البته فکر کنم و مطمئن نیستم)
اینم یه تست جدید:
یه تست گرفتم با اسپید تست مینی سرعت را 200 کیلوبیت نشون میداد اما نمیدونستم که نمیشه لینکش را برداشت.
با سلام
برای من که هنوز درست نشده است. و 10 هزار تومان مازاد در صورتحساب ثبت شده است.
هر چند که امروز حضوراً به مرکز امور مشترکین رفتم و اعلام اینچنین مشکلی را ارئه دادم, ولیکن هنوز اشتباه مرتفع نشده است.
و در آنجا علل این چنین اشتباهاتی را مبنی بر اینکه این تعرفه های رویایی تازه راه اندازی شده است, اعلام کردند.
و من با اینکه تاریخ انقضای تعرفه یک ماهه 8 تیر ماه جاری میباشد, ناچارا از ادامه استفاده از GPRS همراه اول صرف نظر کردم.
و اگر این مشکل حل نشود باید سرویس GPRS همراه اول را غیر فعال کنم. تا در آینده این رقمهای ناخواسته در صورتحساب رویت نشود.
به نظر من همراه اول داره اشتباه میکنه
باید فقط یه تعرفه بده که اونم مثلا ماهی 10 هزار تومان یا حتی بیشتر باشه
اونجوری ترافیک میاد پایین و..قطعا کیفیت و سرعت بالاتر میره و خیلی بهتر میشه
با سلام
احتمالاً باید حضوراً به مرکز امور مشترکین رفت.
چون من عضو خدمات غیر حضوری همراه اول میباشم . ولی قسمتی برای غیر فعال کردن GPRS وجود ندارد.
فقط بخش قطع و وصل کردن سیم کارت وجود دارد., که آن هم چون وصل کردن دوباره سیم کارت هزینه برای مشترک دارد؛ و به نفع خود همراه اول میباشد در سایتشان قرار داده اند.
دوستان من تقریبا همین ماهی 10 تومن رو به پول اینترنت دیال آپ میدم. به نظرتون بهتره الان طرح 10 هزار تومنی فعال کنم کلن با اون تو کامپوتر برم تو اینترنت؟
سلام
لطفاً قبل از فعال کردن بسته رویائی GPRS خود این تاپیک را تماماٌ مطالعه فرمائید تا از وضعیتی که بر سر من و دیگر دوستان آمده است مطلع شوید, و سپس با ریسک خود اقدام به اینکار نمائید!
و همچنین اگر تصمیمتان قاطع شد, حتماً روزانه به قسمت رویت حساب میان دوره خود مراجعه کنید تا از وضعیت نرخ اینترنت خود آگاه شوید. و زودتر بتوانید در برابر ارقام نجومی نا خواسته درج شده در صورتحساب اقدام فرمائید.(البته اگر مشترک دائمی همراه اول میباشید)
Last edited by ali1497; 17-06-2010 at 23:43.
سلام
من گوشیم 6220 بسته شماره یک را فعال کردم با گوشی کانکت میشم ولی می خواهم وصلش کنم به کامپیوتر مودم گوشی را می شناسه ولی شما اتصالش هر چی می زنم ارور 678 میده
در موبایل یک کانکش برای اتصال بیشتر نیست چه شماره ای را باید وارد کنم؟
از طریق pc suite هم ارور میده
ممنون
---------- Post added at 07:45 AM ---------- Previous post was at 07:43 AM ----------
عدد 5 را باید به 8080 بفرستی
شماره اتصال خودم فهمیدم برای دیگران می زارم
#*99*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)