کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...
کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...
برای سوال 1 دو زاویه مکمل رو مییگم میشد متوازی الاضلاع کشید؟
زمین می شم 18 ... اخه چرااااااااااااااااااااا؟ :(((((((((((((((((
ايول.كي فكرشو مي كرد فربد هندسه 20 بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط جاخالي دوم رو نوشتم عمود ننوشتم عمود مشترك.اگر نمره بده 20 ميشم![]()
سلام بچه ها. من نمراتم تا حالا خوب بوده، شاید معدلم تا حالا 18.60 باشه (شایدم بیشتر و شاید کمتر!!!)
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .
راستی اگه توی یک درس نمرم مثلا 16 شده باشه و اعتراض کنم، اصلا رسیدگی می کنن؟؟
آره حتما حتما حتما اعتراض بذارید
پارسال من خیلی خیلی پشیمون شدم که فقط یه درسم رو اعتراض گذاشتم و درسای دیگه نذاشتم که یه نمره بهم تو اون درس اضافه شد
از دوستام هرکس اعتراض می ذاشت حداقل یک نمره و حداکثر 3 نمره بهش اضافه میشد.
اونایی هم که نمرشون 9 میشه مطمئن باشید 100% اگه اعتراض بذارید نمرتون رو 10 می کنند.مطمئن باشید
اونایی هم که نمرشون 11 اینا میشه اصلا ریسک نکنید و اعتراض نذاریدچون ممکنه برگتون دست یه مصحح ...... بیفته و کار رو خراب کنه.
اینایی که بهتون گفتم جدی بگیرید.
جبر و احتمال و هندسه و فیزیک !
خدایی جبر و احتمال امسال رو خودم از کتاب، هندسه هم از کتاب و فیزیک رو کلا از مبتکران فیزیک 3 خوندم .
این یه فیزیک رو خوب بدم دیگه ترسی ندارم .
منم خیلی میترسم ، مال منم در پایین ترین حالت که حساب کردم تا الان 18.48 بوده که با اون 5تای بعدی بر اساس پیش بینی ها باید بره روی 19 و بالاتر !سلام بچه ها. من نمراتم تا حالا خوب بوده، شاید معدلم تا حالا 18.60 باشه (شایدم بیشتر و شاید کمتر!!!)
من از روی کلید به خودم نمره میدادم و البته نیم نمره هم کمتر از اونی که نوشتم نمره دادم. میترسم وقتی کارنامم رو میدن، ببینم که این مصححا.... .
تبریک من رو بپذیر رفیق ! اگر به منم نمره بده منم 20 میشم بلا هم میریم بیرون !ايول.كي فكرشو مي كرد فربد هندسه 20 بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط جاخالي دوم رو نوشتم عمود ننوشتم عمود مشترك.اگر نمره بده 20 ميشم![]()
18 باز خوبه ! امروز یکی اومد اینجا گفت آسونه بعد که گزینه 2رو دیدم ... مثل که وحشتناک بوده از یه معلم زمینم پرسیدم گفت 18 19 اگر بیارن جای سجده شکر داره .زمین می شم 18 ... اخه چرااااااااااااااااااااا؟ :(((((((((((((((((
بله میشه ، من نوشتم مثلا زاویه 45 درجه و 135 درجه مکملند اما قایمه نیستند ... اگر نمره نده خیلی خنگه .برای سوال 1 دو زاویه مکمل رو مییگم میشد متوازی الاضلاع کشید؟
نمیدونم ولی مثل که زود میدن ، تا الان باید تصحیح همه ی برگه ها تموم شده باشه و فقط حسابان و زبان فارسی شاید تصحیح دومش مونده باشه . ( البته هندسه که دیگه واضحه هیچ برگه ای تصحیح نشده !)کارنامه ها رو کی میدن ؟! ...
Last edited by e.khafan!; 03-06-2010 at 21:57.
هر كي معدلش بالا 17 بشه ممتازه و دلخور نشه![]()
یادش بخیر پارسال چه حالی کردیم تو این پی 30 ، حیف ... دیگه تموم شد طلیی ترین دوران زندگیمون ، از این تابستون کنکور ، بعدشم زن و بچه و کار ، اصلا برای کیف و حال وقتی نمیمونه ، اوناییم که میبینید الان با داشتن اینا کیف و حال میکنن یا نمیدونن کیف و حال چیه یا میدونستن و در گذر ایام فراموش کردن .
یاد 22 ، 25 ، 18 ، 26 بخیر چه روزایی بودن و رفتن و همچنین 30م که نزدیک بود کشته بشم ! هیییییییییییی
فصل جدیدی از زندگی من آغاز شد...
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
ممتازه ولی یه چه درد میخوره ؟ من بالای 18.5 نشم کلام پسه ...هر كي معدلش بالا 17 بشه ممتازه و دلخور نشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)