حامد بهداد هم شد بازیگر/؟؟؟
بره کشکشو بسابه با این بیانیه دادنش
حامد بهداد هم شد بازیگر/؟؟؟
بره کشکشو بسابه با این بیانیه دادنش
واقعاً...........![]()
می شه در این مورد صحبت کرد !
-------------
البته به دو تا شرط :
1- حفظ احترام و دوری از تمسخر همدیگه .
2- پیرمرد جان نیاد بگه «بحث به این تاپیک ربطی نداره »«تاپیک برای بحث در مورد بهداد و عرب نیا موجوده»![]()
بیشتر از اینکه حالت پاسخ داشته باشه حالت داد زدن اصغر پاتال فروش ته چاله میدونهپاسخ تند حامد بهداد به عربنیا
من واقعا برای فریبرز عرب نیا متاسفم...
من از بازیش تو مختارنامه خیلی خوشم میومد اما بعد از این ماجرا ها در موردش نظرم داره عوض میشه...
تو برنامه هفت هم معلوم بود خیلی خودشو میگرفت... بیش از حد مغرور بود...
در مورد حامد بهداد هم بگم که خیلی خوشم میاد ازش بازیگر خیلی تواناییه...اکثر نقش هایی که بازی میکنه رو دوست دارم...
کسی از اینجور کلیپ ها نداره؟دو سه بار که tv پخش زنده اومده بود باور کنین تمام حرفاش بی سرو ته بود(انگار حالت طبیعی نداشت...)
حالا من که در هر حال این بازیگر رو خیلی دوست دارم... کاری هم به اخلاقیات شخصیش ندارم برای من بازیش مهمه...
قرار نیست همه با ژست روشنفکری جواب بدند و حرف بزنند !بیشتر از اینکه حالت پاسخ داشته باشه حالت داد زدن اصغر پاتال فروش ته چاله میدونه
کلا خدای هر چی جوگیره این یارو بهداد بار اولش نیست که
هر دوشون رو دوست دارم و متاسفم که چنین بحث هایی بینشون ایجاد شده... حرمت ها از بین رفته...
فریبرز عربنیا جمعه 20 خردادماه برای سومین بار مهمان برنامه زنده «هفت» میشود.
حمید پنداشته مجری طرح این برنامه گفت: «فریبرز عربنیا برای گفتن بخش پایانی حرفهایش درباره وضعیت سینمای ایران و بازیگری مهمان «هفت» میشود، در بخش نقد فیلم، فیلم سینمایی "جرم" نقد میشود و مسعود فراستی منتقد برنامه در این بخش است.»
حرفهای عربنیا در برنامه «هفت» در هفتههای اخیر در محافل سینمایی واکنشهای فراوانی به همراه داشته است. فریدون جیرانی مجری این برنامه است که جمعهشبها ساعت 23 از شبکه سه روی آنتن میرود.
منبع :
چه برنامه ای بشه برنامه امشبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم جرم باز هم فراستی
ولی فکر نمیکینم خود کیمیایی بیاد
اوه اوه !! چه برنامهای شود امشب !!
به خاطر حضور عربنیا نمیگم، چون دیگه زیادیش شده، حتماً شب باز میخواد این جواب حامد بهداد رو بده، فردا اون بیانیه صادر کنه، دوباره هفتهی بعد ...
واسه نقد جرم میگم که منتقدش هم مسعود فراستیه !! فکر کنین منتقدی که اون حجم از ناسزا رو بار فیلم کیمیایی و خودش کرد، امشب قراره احتمالاً جلوی خود کیمیایی حرفاش رو تکرار کنه !!
چه شود ... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)