سلام خیلی جالب بود امیدوارم خوب از آب در بیاد تا پست آخر رو هم خوندم(30 صفحهچقدر بیکارم
)
میشه تو بازی حیوون هم بذارید مثلا گربه و موش و اینجور چیزا؟ اگه بشه عالی میشه فقط بچه نذارید
ممنون امیدوارم موفق باشید
سلام خیلی جالب بود امیدوارم خوب از آب در بیاد تا پست آخر رو هم خوندم(30 صفحهچقدر بیکارم
)
میشه تو بازی حیوون هم بذارید مثلا گربه و موش و اینجور چیزا؟ اگه بشه عالی میشه فقط بچه نذارید
ممنون امیدوارم موفق باشید
سلام ...
در مورد حیوون هم اره جالب می شه مخصوصآ گربه ...
راستی یه خبر هم بدم که بازی داره با یه موتور بازی سازی ساخته میشه البته نسخه دموش فعلآ ...
الان هم تو مرحله ساخت خیابونای شهرک غرب هستیم ..
به نظرمن بچه رو بزاريد ولي خوب اون به شعور طرف است كه بكشش يانه اينطوري بازيتون نو ميشه
چند درصد تموم شده؟
هنوز هم اگه ميخوايد من ميتونم در موردداستان بگم لطفا بگيد.
ويه سوال ديگه اطاف تهران رو ساختيد مثلا بشهت زهرا يا شهر ري كه مثل ازمين كشاوزي ژيدا بشه توش تراكتور باشه و از اينجور كارها.
الان میشه یه اطلاعات کلی درباره بازی بدید ؟
داستان و ...........................................
ماشین و شهر ها و........................
و هر چی مه مربوط به بازی میشه
سلام
من یه مدت نبودم ! عجیبه تاپیک تا 30 صفحه رفته
تاپیک برای ساخت بازی بدون هماهنگی ممنوعه فعلا
ممنون
سلام
تاپیک باز شد .
فقط اینجا پست تبلیغاتی + اسپم + تشکیل گروه ممنوعه ! درسته قوانینمون رو برداشتن ولی تا وقتی تفکیک انجام شه مراعات کنید
سعی میکنم تو این یکی دو روز پستای اضافی رو پاک کنم .
موفق باشید
+ من یه چیزی میگم البته اگه قصدتون کار تجاریه . این اسم GTA Tehran ظاهرا ثبت شده قبلا توسط شرکتی به نام پارسا تیم . به هر حال یه بررسی کنید.
داداش قبل از اون به اسم ما هم ظاهرا ثبت شده !!!
G T A - T E H R A N . N E T
البته فعلا روی ادرس زیر رفتیم و همه ما رو به این اسم میشناسند
B I A 2 M O V E I S . I R
ببین دوستان عزیز کلا ساخت یه بازی به این راحتیا که فکر می کنید نیست حالا من نمیدونم شما چند نفر هستید ولی وقتی در پایان بازی های gta به عوامل ساخت بازی توجه کنید می بینید عوامل اون از ساخت یه فیلمم بیشتره.حالا منظور شما از ساخت بازی همون modding است یا نه من نمی دونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)