تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 61 اولاول ... 2127282930313233343541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من فکر میکنم این مشکل هنگ در ----t فقط در ایران وجود داره و شاید با سیستم ایران کاملا سازگار نیست چون تو فوریومهای خارجی من ندیدم کسی در مورد هنگ سیستم در قسمت ----t نوشته باشه فقط تنها موردی که من دیدم راجع بهش نوشته شده در مورد تایم بندی برای ضبط تلویزیون در ورژن 64 است که در این ورژن عمل نمیکنه ولی در وزژنهای قبلتر عمل میکرد و من خودم هم تست کرده بودم و کار میکرد.
    البته این مسئله هنگهای موردی فقط مربوط به قسمت ----t است و تو 6 ماهی که من این دستگاهو دارم تو قسمت مدیا پلیر اون هنگی ندیدم حتی توی پخش فایلهای سنگین و حتی در شبکه و استفاده رادیوی اینترنتی
    ولی این مشکل هنگ در بخش تلویزیون اون چنان نیست که مشکلی کلی برای استفاده تلویزیون دستگاه ایجاد کنه.. من خودم برای دیدن تلویزیون از این دستگاه استفاده میکنم اونم با یک آنتن کوچک رو میزی و هنگ اون بصورت موردی اونم بعضی وقتها هنگام سریع عوض کردن کانالها رخ میده ولی امیدوارم همین مقدار هنگی هم با اومدن فریمورهای بعدی حل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بابك 334 و دوستان ديگري كه دفق سري 8 دارند
    مشكل هنگ در سيستم ----t در حدي كه بابك مي گويد عادي و هم گير هست و به آيتم هاي زيادي بستگي داره كه نمي توان به اين دستگاه خورده گرفت. چون ديگر پخش كننده ها ديگر از xvision, blusense و ديگران هم مشكل هنگ را دارند كه به عواملي مثل قدرت گيرايي آنتن و سيم و محل جغرافيايي استفاده بستگي دارد . به همه اينها استاندارد صداوسيماي ما هم بايد اضافه شود كه عامل اصلي است هر كس به اونجا برسه انگار سر آنتن رو و ديگر تنظيمات رو به طرفي كه حال ميكنه مي چرخونه.
    ولي بابك عزيز و دوستاني كه از اين نوع دستگاه دارند لطفا مار را آگاه كنند
    1- دستگاه تمام كانال تلويزيون ديجيتال را در تهران ميگيرد و بدون مشكل صدا و تصوير پخش مي كند.
    2- از تلويزيون روي هارد بدون مشكل مي شود ضبط و پخش كرد.
    3- تايم شيفتينگ كار مي كند.
    4- پخش mkv 1080p با زيرنويس فارسي مشكل ندارد.
    5- وايرلس wifi با آن استفاده كرده ايد چه نوع usb wirless را مي پذيرد. سري n ويا G
    6- به youtube وصل و دانلود مي كند.
    7- همزمان چند هارد اكسترنال را مي پذيرد.
    8- dvd اكسترنال را قبول مي كند.
    9- Hub usb را قبول مي كند.
    10 - حرارت دستگاه چطور است
    11 - آيا فايلهاي با كيفيت پايين را مي شود در ابعاد كوچكتر ديد تا واضحتر باشند مثلا نصف صفحه LCD
    12- اگر توضيح ديگري خودتان به نظرات مي رسد بگوييد.
    متشكرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بابك 334 و دوستان ديگري كه NTR سري 8 دارند
    مشكل هنگ در سيستم ----t در حدي كه بابك مي گويد عادي و هم گير هست و به آيتم هاي زيادي بستگي داره كه نمي توان به اين دستگاه خورده گرفت. چون ديگر پخش كننده ها xvision, blusense و ديگران هم مشكل هنگ را دارند كه به عواملي مثل قدرت گيرايي آنتن و سيم و محل جغرافيايي استفاده بستگي دارد . به همه اينها استاندارد صداوسيماي ما هم بايد اضافه شود كه عامل اصلي است هر كس به اونجا برسه انگار سر آنتن رو و ديگر تنظيمات رو به طرفي كه حال ميكنه مي چرخونه.
    ولي بابك عزيز و دوستاني كه از اين نوع دستگاه دارند لطفا مار را آگاه كنند
    1- دستگاه تمام كانال تلويزيون ديجيتال را در تهران ميگيرد و بدون مشكل صدا و تصوير پخش مي كند.
    5- وايرلس wifi با آن استفاده كرده ايد چه نوع usb wirless را مي پذيرد. سري n ويا G
    11 - آيا فايلهاي با كيفيت پايين را مي شود در ابعاد كوچكتر ديد تا واضحتر باشند مثلا نصف صفحه LCD
    12- ضبط از سيستم AVin , scartin مشكلي ندارد.
    اگر توضيح ديگري خودتان به نظرتان مي رسد بگوييد.
    متشكرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزیز جون شما هم خوب صبری داری
    من نمیدونم واقعا یک سازمانی یا مرجعی برای شکایت از این نمایندگی نیست که نشستید و دست به دعا برداشتید که خدا کنه درست بشه ؟!!
    با سلام
    نه دوست عزیز اگر در فرصتی معقول مشکلات برطرف نشود حتما از شرایط گارانتی استفاده خواهیم کرد .

5. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

من الان با پشتیبانی online مارت تماس گرفتم , گفتند ورژن 1.67 آمده و منتظر اصلاحات صدا برای ایران هستند که ظرف 2-3 روز آینده روی سایت قرار میدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

12- ضبط از سيستم AVin , scartin مشكلي ندارد.
    -----------------------------
    1- من در منطقه امیرآباد شمالی دو پکیج ارسالی با فرکانسهای 602 و 650 مگاهرتز شامل 14 کانال تلویزیونی و 10 کانال رادیو را با یک آنتن رومیزی دریافت میکنم.-- ورژنهای اخیر فریمور که در خارج ریلیز میشه با پخش دیجیتال ایران سازگار نیست و صدا نداره که برای رفع مشکل صدای TV باید از نسخه اصلاح شده مخصوص ایران که شرکت مارت در سایتش میذاره استفاده کرد

2- بصورت دستی مشکل نداره ولی در حال حاضر با فریمور 64 ضبط از طریق تایم دادن مشکل داره.

3- من امتحان نکردم چون Timeshift نیاز به هارد داخلی داره و من هارد داخلی نصب نکردم.

4- زیرنویسهای فارسی srt,sub/idx و زیر نویسهای فارسی موجود در دیسکهای dvd بدون مشکل پخش میشود و با گ چ پ ژ مشکلی ندارد. --- فایلهای srt فارسی اگر بصورت unicode ذخیره شده باشد در حالت عادی اجرا میشود ولی اگر بصورت ANSI ذخیره شده باشد باید زبان سیستم به عربی تغییر داده شود تا فارسی پخش شود----

5- wireless dongle از نوع N را ساپورت میکند ولی هر دانگلی با برندهای مختلف را نمیپذیرد بلکه باید چیپ ست آن Realtek RTL8191SU باشد.

6-با فریمور رسمی فعلی خیر ولی آنطور که میگن در فریمور بعدی قابلیت پخش youtube و بعضی دیگر از سرویسهای اینترنتی رو خواهد داشت البته پخش انها نه دانلود

7- با وجود 2 پورت usb دو هارد اکسترنال بطور همزمان

8- بله بدون مشکل به یک dvd player کامل که قابلیت پخش منوی dvd را دارد ، تبدیل خواهد شد.

9- امتحان نکردم

10- حرارت دستگاه من نورمال است البته من هارد داخلی نصب نکردم

11- خیر همه را بصورت full screen پخش میکنه

12- من از طریق AV in کپچر کردم و مشکلی نداشت
    Last edited by babak334; 26-08-2010 at 12:44.

8. این کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

10

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
    Last edited by best; 17-09-2010 at 23:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من تونستم به طريقي فريم وير 67 را گير بيارم !
    همونطور كه دوستان گفتن صداي براي ايران مشكل داره كه دارن رفع ميكنن
    اما امكانات اينترنتي
    تو صفحه هوم يك آيكن اضافه شده كه شامل چند گزينس
    شامل
    Internet Channels
    Internet Radio
    Media Librari
    Weader
    Picasa
    Fliker
    Rss News
    همگي كار ميكند فقط يوتيوب و بي بي سي كار نميكرد كه فكر كنم از ف ي ل ت ر ي ن گ باشه
    رو سايت cnn با توجه به كيفيت خيلي بالا تصوير مقطع ميديدم البته با وايمكس 128 !
    و آب و هوا خيلي شهر هاي ايران رو هم داره

دوباره بعد از افطار بيشتر مينويسم

11. 2 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من تونستم به طريقي فريم وير 67 را گير بيارم !
    همونطور كه دوستان گفتن صداي براي ايران مشكل داره كه دارن رفع ميكنن
    اما امكانات اينترنتي
    تو صفحه هوم يك آيكن اضافه شده كه شامل چند گزينس
    شامل
    Internet Channels
    Internet Radio
    Media Librari
    Weader
    Picasa
    Fliker
    Rss News
    همگي كار ميكند فقط يوتيوب و بي بي سي كار نميكرد كه فكر كنم از ف ي ل ت ر ي ن گ باشه
    رو سايت cnn با توجه به كيفيت خيلي بالا تصوير مقطع ميديدم البته با وايمكس 128 !
    و آب و هوا خيلي شهر هاي ايران رو هم داره

دوباره بعد از افطار بيشتر مينويسم
    سلام sash عزیز
    این همون قابلیتهای اضافه شده است که تو نسخه 1.66روسی اون بود که حدود یک ماه پیش ریلیز شد ولی منوی مربوط به اینترنت سرویس به زبان روسی بود.. تو اون نسخه هم youtube کار نمیکنه ولی BBC CNN News و ّFlickr و RSS و weather جواب میداد.
    Last edited by babak334; 26-08-2010 at 21:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

r-k عزیز یک سوال میکنم ناراحت نشی
    شما واقعا مشتری این دستگاهی یا کارمند نمایندگیش و یا فروشنده ؟
    اول گفتم که ناراحت نشی ، آخه دستگاهی که اینهمه مشکلات داره رو چطور تعریف میکنی ؟
    اگه واقعا خودتم خریدی و توش گیر کردی ، حداقل بچه های دیگرو راهنمایی کن تا تو این چاه نیفتند
    مگه شما در پست های قبلی نگفتی که قول دادند مشکلاتشو بزودی حل کنند ؟ پس چی شد ، حالا امروز که سه شنبه است بچه ها تا پنجشنبه صبر کنند ببینم چه گلی به سرشان زده میشه ؟
    بازم میگم ببخشید
    با سلام
    نه دوست عزیز ، برای چی ناراحت شوم ، بالاخره اینجا محلی است برای تبادل نظرات ، اما چند نکته قابل ذکر است :
    1- بنده از ابتدا که در این تایپیک مطلب نوشتم این دستگاه را نداشتم و حتی برای خرید آن از دوستان راهنمایی گرفتم
    2- از حدود یک ماه قبل که این دستگاه را خریدم تاکنون صادقانه همه مزایا و معایب آنرا در این تایپیک نوشته ام
    3- مواردی از مشکلات آن برای اولین بار توسط بنده در این تایپیک طرح و برای رفع مشکل به نمایندگی مارت منتقل گردید مثل مشکل خروجی آنتن آنالوگ دستگاه که در زمان روشن بودن آن همراه با پارازیت شدید تصویری روی تلویزیون است و یا مشکل کلید sleep دستگاه و یا ... پس چطور می توانم کارمند نمایندگی مارت و یا فروشنده نواترون باشم !!!
    4- صادقانه بگویم که اگر دوستان در این تایپیک درست راهنمایی کرده بودند شاید من هم این دستگاه را خریداری نمی کردم
    5- در آخرین ارتباط تلفنی که با نمایندگی مارت داشتم ، قول دادند تا مشکل عدم پخش صدای نسخه 59 را تا آخر همین هفته رفع و بر روی سایتشان بگذارند ( تا آمدن فریمور جدبد )

14. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •