سلام
مرورگر من فایر فاکس نیست اینترنت اکسپلورره
اگه حذفش کنم دوباره نصبش کنم درست میشه؟
با تشکر
سلام
مرورگر من فایر فاکس نیست اینترنت اکسپلورره
اگه حذفش کنم دوباره نصبش کنم درست میشه؟
با تشکر
روی گوگل کروم کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CTRL+F5
بچه هایی که مشکل اپدیت نشدن صفحه اصلی نمکدون بعد از نصب گروه هارو دارن این دو دکمه ترکیبی معمولا تو بیشتر مرورگر ها باعث لود شدن مجدد صفحه ها بدون توجه به هیستوری و کوکی ها و .... میشه و همه اجزا رو از جایی که ذخیره شدن مجدد دانلود می کنه.
استفاده کنین به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
مال من بازم درست نشد![]()
دوستان میشه بگید چه جوری باید عکسها رو تو گفتگو قرار داد؟
برای استفاده از شکلک ها مگه نباید ایکونی که روی دسکتاپ ساخته شده رو بزنیم بعد وارد صفحه ی خانگی بشیم؟
شما با فایرفاکس امتحان کن ببین تو اون هم همین مشکل هست یا نهصفحه خانگی من به روز نمیشه،گروه هایی مثل آفتاب گردون رو که دانلود کردم هنوز جلوشون قرمزه.
متاسفانه نه!!روی گوگل کروم کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی یه راه حلی تو پست 169 برای کار کردنش هست ولی مشکلش اینه که یه کم پیچیدهاس
کافیه روی شکلک مورد نظر کلیک کنید تا آدرس عکس همراه با کد [img] کپی بشهدوستان میشه بگید چه جوری باید عکسها رو تو گفتگو قرار داد؟
و حالا شما باید متن کپی شده رو اینجا Paste کنید.
بله باید همین کار رو بکنید.برای استفاده از شکلک ها مگه نباید ایکونی که روی دسکتاپ ساخته شده رو بزنیم بعد وارد صفحه ی خانگی بشیم؟
ممنون. من از اپرا استفاده میکنم که این کار اصلا نشد. ولی الان با فایرفاکس امتحان کردم شد.
راه حلی برا درست شدن تو اپرا ندارید؟
من الان همین روش CTRL+F5 رو روی فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر امتحان کردم...کاملا درست عمل میکنه
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
تنها راهی که اینجا بیان شده استفاده از پست 169 هست ولی شما اگر بتوانید افزونه ای برای اپرا بیابید که صفحات رو با سیستم IE بارگذاری کنه مشکلتون حل میشه![]()
سطح امنیتی مرورگر و تنظیمات ذخیره سازی هیستوری رو چجوری گذاشتی؟
راستی
نصبشون هم کردی؟( باسه محکم کاری می پرسم )صفحه خانگی من به روز نمیشه،گروه هایی مثل آفتاب گردون رو که دانلود کردم هنوز جلوشون قرمزه.
لبخند جا
لطفا سی مانکی ( seamonkey ) رو هم اضافه کن به لیست سازگار هانمکدون با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس سازگار میباشد ولی اگر از مرورگر دیگری استفاده می کنید این پست کمکتون میکنه![]()
روی گوگل کروم کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من قبلا این راه حل رو پیدا کرده بودم ولی یادم رفت که اون رو اینجا بزارمراه حلی برا درست شدن تو اپرا ندارید؟
الان من خودم هم که اپرا دارم با استفاده از این روش از نمکدون استفاده می کنم.
اولا شما باید این فایل رو دانلود کنید و بزاریدش تو پوشه اصلی نمکدون:
حالا باید فایل html گروهی رو که می خوایید ازش استفاده کنید رو تو یه ویرایشگر متن مثل Notepad باز کنید و با استفاده از ...Find این گزینه رو پیدا کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا باید کل متن رو از همین خط تا جایی یه آکولاد بسته هست با این یکی جایگزین کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و فایل رو ذخیره کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا می تونید از اون گروه تو مرورگر خودتون استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)