آخرین نسخه که نه ولی این نسخه پایان داستان مارکوسه![]()
آخرین نسخه که نه ولی این نسخه پایان داستان مارکوسه![]()
این قسمت Horde بازی هستش که شدیدا پیشرفت کرده در تمام زمینه ها خودتون ببینین ! من که نابود شدم با دیدنش : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین اره را تیز کن : دی جالبه یه جا از تریلر شمشیر به دست بود داشت همه رو نصف میکرد
شدیدا تایید میشه!شدیدا پیشرفت کرده
پول واردش کردن!
حالا نوید مادر خرج کی باشه؟: دی تو تریلر که فقط من داشتم خرج میکردم: دی
خیلی حرفه ای شده...با آبجکت های متنوعی که میشه در محیط قرار داد بخش استراتژیکش تقویت شده...الان مطمئنن خیلی از تیمای گیم سازی رفتن تو فکر تقلید از این بخش...شکی نیست که خیلی سرگرم کننده تر از hord قبلیه...
نه نمیتیزمش که با زجر بیشتری لاششونو بذاره: دی کثافت کاریشم بیشتر میشه: دیحسین اره را تیز کن : دی
چند اسکرین شات از Horde 2
Gears of War 3 Horde: Ca$h, challenge waves and boss battles..., oh ... WTF
این خیلی وحشیه . یه جا از تریلر فقط میدوئید به سمت افراد تیم اصلا یه جا بند نمیشد . خیلی خفن بود .![]()
آخر تریلر هم شاهد حضور Brumark در قسمت Horde بودیم : دی
کار خودته حسین . البته باید برای به دست آوردن Anya سنگ کاغذ قیچی برگزار کنیم : دیحالا نوید مادر خرج کی باشه؟: دی تو تریلر که فقط من داشتم خرج میکردم: دی
منم که با همون ShotGun خودم میام : دینه نمیتیزمش که با زجر بیشتری لاششونو بذاره: دی کثافت کاریشم بیشتر میشه: دی
کلا موجودات سگجون توش زیاد شده خیلی چالش برانگیز شده بازی
اوه اوه پسر چه جونورهای سخت جونی داره...
اینطو رکه میبینم اینو باید اورجینال خردیش...چون بسی ارزش نسخه اورجینالشو داره.
فکر میکنی بتونی به اینم گِرنید بچسبونی؟ : ))این خیلی وحشیه . یه جا از تریلر فقط میدوئید به سمت افراد تیم اصلا یه جا بند نمیشد
کار خودته حسین . البته باید برای به دست آوردن Anya سنگ کاغذ قیچی برگزار کنیم : دیاز الان به نفع تو میکشم کنار: دی اینو بردارم تمرکزمو تو بازی از دست میدم مگر دید اول شخصم به بازی اضافه کنن: دی
من همچنان به برد وفادار میمونم: دی
+
میگم این آیس تی هم بدجور با این لنسر حال میکنه...
هر جا و هر برنامه ای میره این لنسره باهاشه...تو برنامه g4 که دیگه داشت خودشو خفه میکرد و عین بچه ها باش بازی میکرد: دی
البته خوبم داره تبلیغ میکنه از این بابت دمش گرم: دی
اگه اعلام کنن روز لانچ بازی زنشم حضور داره صفها شلوغ تر میشه: دی حتی فنای کیلزونم خودشونو میرسونن: دی
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x367.
احساس میکنم خیلی سربه زیرتر شده مارکوس تو اکثر عکسها سرش پایینه داره فکر میکنه تو کاورش هم داره فکر میکنه
کلا فکر زیاد میکنه این بار...
سعیمان را میکنیم : دی یادش بخیر به هر بدبختی بود میدوئیدیم دنبال یارو گرنید بچسبونیم بهش یوهو 10 نفر میریختن میزدن میترکوندنمون : دیفکر میکنی بتونی به اینم گِرنید بچسبونی؟ : ))
میگم حسین حالا که بحث خاطرات اومد وسط اینم بگم . شب آخر یادته Friendly Fire رو ON کردیم بعد حامد جلوی من بود تو اومدی اونو بزنی من که یار خودت بودمو هدشات کردی ؟ : دی هرموقع یادش میفتم میترکم از خنده
داستان زنش چیه ؟ خفنه ؟ : دیاگه اعلام کنن روز لانچ بازی زنشم حضور داره صفها شلوغ تر میشه: دی حتی فنای کیلزونم خودشونو میرسونن: دی
اون اون تریلر Horde من با اون شمشیر خیلی حال کردم . میزد نصف میکرد با اون صدا خفنش میگفت Nice : دی
کلیف تو مصاحبه ای که با CVG داشته، گفته بخش تکنفره ی بازی بین 10 تا 12 ساعت طول خواهد کشید...
Gears of War 3 در 20 سپتامبر به صورت انحصاری برای ایکس باکس 360 منتشر خواهد شد...
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو که قبلن هم گفته بودن!کلیف تو مصاحبه ای که با CVG داشته، گفته بخش تکنفره ی بازی بین 10 تا 12 ساعت طول خواهد کشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)