30 صفحه عقده مونده بود تو دل بدخواه های بارسا . جالب اینه فقط دو سه تا طرفدار اینتر میبینی و بقیه که معلوم الحال هستن
فکر کنم با این روند تاپیک تا بازی برگشت ادامه پیدا کنه ...
30 صفحه عقده مونده بود تو دل بدخواه های بارسا . جالب اینه فقط دو سه تا طرفدار اینتر میبینی و بقیه که معلوم الحال هستن
فکر کنم با این روند تاپیک تا بازی برگشت ادامه پیدا کنه ...
اون بازی اگه داور به نفع بارسا نبود چلسی برده بود حالا هی به روی خودتون نیارین
حال و حوصله بحث ندارم!
من تند تند پست زدم ؟ من از اب گل الود ماهی گرفتم؟!
بعد از 15 صفحه جلو رفتن تاپیک دو تا پست میشه پشت سر هم! جالبه!
بعد از کلاسیکو هم من اصلا حال و حوصله شنیدن تیکه ها و مسخره کردنای شما رو نداشتم به خاطر همین طبق وظیفه خودم اومدم تبریک گفتم رفتم!
الانم نه کسی رو مسخره کردم نه ارزش کسی و پایین اورردم ! نظرت درباره جمله اخرم هم زاده تخیلاتت هست!
بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه چون مربوط به اینجا نیس!
شب شبه مسی نبود
با اینکه از این موجود متنفرم ولی شب شبش نبود
بارسا هم از حق نگذریم اصلا خوب بازی نکرد
یعنی بهتره بگم مسی خوب بازی نکرد و....
عزیز من که تو تاپیک هستم منتهی نه مثل شما که دیشب از شوق باخت بارسا خوابتون نبرده بودامری نبود....منظورم از اون کسایی که تو تاپیک نمیومدن شما نبودی..مثل اینکه شما هم تو همون گروه اخبار ورزشی جا میگیری..![]()
عزیز اصلا ما همه از اخبار ورزشی گلا رو میبینیم و بازیا رو نیگا نمی کنیم...اصلا شما درست میگی ...شما خیالت راحت بارسا اصلا طرفدار نداره و همه این طرفداراش طرفدارای اخبار ورزشیای هستن و حزب باد..حالا خوب شد راحت شدی؟ عقده گشایی شد واستون؟امیدوارم این حرفم التیامی باشه بر زخم هایی که از بارسا خوردید.
و اینکه که من نمیدونم بارسا تیمتون رو لوله کرده این چه دخلی داره به هوادارای بارسا که از کی طرفدار این تیم شدن؟؟؟هنوز تو اینش موندم که ربطشون به هم چیه؟؟؟
جناب majid_potter7 لطفا و خواهشا من بعد حرفی رو که می خواهید بزنید اول کمی تو دهنتون مزه مزه کنید ببینید چی میخواهید بگید بعد به سمت بیرون پرتاب بفرمایید.(نمی خوام این بحث رو کش بدم ولی این رویه اهانت به دیگران اصلا کار درستی نیست که شما اون رو پیش گرفتید)
شما لطف کن، یا تو بحثی که به شما مربوط نیست پابرهنه نپر! یا خوب بخون!
اولا سام عزیز، دوست من هست! قبل اینکه هوادار بارسا باشه.
ثانیا، ایشون خودشون حرف رئال رو پیش کشیده بودن، منم جوابشون رو دادم.
ثالثا، لیون هم تا اینجا مثل شما به نیمه نهایی رسید! پس همچین تیم کمی نیست
آقایون که مسئولن دیگه وقتش رسیده تاپیک بسته شه دیگه کار داره بیخ پیدا می کنه!!!!
هر کی میاد هر چی میخواد میگه و میره!!!!
واقعا چرا زحمات دیگران رو نادید می گیریم.
حالا یه روز که بارسا باخته خودش مقصر بوده و روز روزش نبوده و شب شبش نبوده و این حرفا...کسی نیست بگه بارسا با یه تیم دیگه بازی داشت نه با خودش...
یه بار دیگه کافیه بازی رو مجددا تماشا کنید اون موقع به اهمیت کار هافبک ها و مدافعان اینتر پی می برید که چطور ژاوی از بازی خارج شده بود و مسی چطور از محوطه دور.
زلاتان هم که دیگه...
پیام بازرگونی بودالان این چیه این وسط دادی؟؟؟هر چی میگی آخه یه چی میگن باید اسپم بدی دیگه
ولی خیلی جالبه بارسا باخت دشمنا پدیدار شدن
از همه طرف حمله کردن حاجی رانر
نخودارو تو سرشون بترکون الله اکبر
مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی اعلام کرده که مارکو ماتراتزی در رختکن اینتر به سمت موکلش حمله ور شده است.
سایت گل - مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی مارکو ماتراتزی را به حمله به موکلش متهم کرده است. او معتقد است که پس از پیروزی 1-3 اینتر مقابل بارسلونا، بالوتلی حمله وحشیانه ای به بالوتلی داشته و به او لگد محکمی زده است.
گزارشها و واکنشهای منتشره در پایان این بازی حاکی از آن است که جر و بحث شدیدی در تونل منتهی به رختکن میان این دو بازیکن در می گیرد ولی رایولا در صحبتهایی اعلام کرده که پس از این جرو بحث، کار بالا گرفته و به درگیری فیزیکی نیز کشیده شده.
رایولا به تله لومباردیا گفت: «این برای شما طبیعی است که هم تیمی تان شما را به باد لگد بگیرد؟ به ماریو حمله شده است.»
شنیده می شود که در پایان دیدار سه شنبه شب ورزشگاه سن سیرو که با پیروزی 1-3 نرآتزوری مقابل بارسلونا همراه بود، درگیریهایی در تونل منتهی به رختکن میان بازیکنان اینتر رخ داد که ریشه همه آنها رفتار بالوتلی و پرتاب پیراهنش برروی زمین، پس از پایان دیدار بود.
این در حالی است که زلاتان هم در صحبتهایی با اشاره به این نکته گفت: «ماتراتزی به بالوتلی حمله کرد. من در زندگی ام چنین صحنه ای ندیده بودم. نمی دانم چه اتفاقی رخ داد ولی اگر کسی چنین برخوردی با من می کرد، مطمئن باشید که من هم با همان شدت به او حمله می کردم. نمی دانم چرا چنین برخوردی رخ داد. اینتر به پیروزی رسیده بود. آنها دیگر چه می خواستند؟ حتی بازیکنان بارسا هم در رختکن تیم ما در مورد این برخورد عجیب غریب صحبت می کردند. »
2010/4/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)