تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 33 اولاول ... 2127282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 321

نام تاپيک: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

30 صفحه عقده مونده بود تو دل بدخواه های بارسا . جالب اینه فقط دو سه تا طرفدار اینتر میبینی و بقیه که معلوم الحال هستن
    فکر کنم با این روند تاپیک تا بازی برگشت ادامه پیدا کنه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه من تاکتیک خاصی رو ابداع نکردم و منم نگفتم پاسکاری خطی یه تاکتیک و این تاکتیک تیمه (تاکتیکشون بستن پشت محوطه بود که هر بازی همین کارم می کنن) ولی بارسا رو همین حرکت گل میزنه!!!روی پاسکاری و...
    ما هم می دونیم تابلو نتایج هیچ وقت بعد بازی کمک کسی نمیاد ما هم موقعیتارو می گیم و اینکه از دست رفتن مثل همون چلسی شما که می گید بهتر بازی کرد ولی حذف شد!!!!
    شما هم که می گی چلسی بهتر از بارسا بازی کرد از روی چیزی حرف می زنی که بعد بازی کمک چلسی نیومد و چلسی حذف شد!!!
    پس شما دیگه هی نیاین بگید بارسا شانسی برد بارسا حقش نبود
    حق دادنی نیست حق گرفتنی!!!
    که بارسا چه به نظر شما به کمک داور چه بنظر ما با بازیه قشنگش حقشو می گیره!!!
    اون بازی اگه داور به نفع بارسا نبود چلسی برده بود حالا هی به روی خودتون نیارین

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

من اخبار رو دنبال کردم حتی رائول هم گفته بود پنالتیه . البته یه آفساید اشتباه هم برای اینتر گرفتن که اونا تک به تک می شدن.
    شما دقیقا دارید از اب گل آلود ماهی می گیرید . و جمله ی آخرتون با پست هایی که می زنید همخونی نداره.یادم نرفته که بعد بازی ال کلاسیکو یک پست بیشتر نزدید اما حالا پشت سر هم....
    به نظر من یه بازیکن می تونه براش اتفاق بیفته که یه شب نتونی قابلیت هاش رو نشون بده . و البته این رو هم قبول دارم که مورینیو دفاع های خیلی مستحکمی داره و یادم نرفته که حتی در زمانی که چلسی بود اگه می خواست به کسی راه نده با مدافعینش موفق می شد و در این امر خبره است. همه چیز دست به دست هم داد تا بارسایی ها هم طعم تلخ شکست رو بچشند !
    حال و حوصله بحث ندارم!
    من تند تند پست زدم ؟ من از اب گل الود ماهی گرفتم؟!
    بعد از 15 صفحه جلو رفتن تاپیک دو تا پست میشه پشت سر هم! جالبه!
    بعد از کلاسیکو هم من اصلا حال و حوصله شنیدن تیکه ها و مسخره کردنای شما رو نداشتم به خاطر همین طبق وظیفه خودم اومدم تبریک گفتم رفتم!
    الانم نه کسی رو مسخره کردم نه ارزش کسی و پایین اورردم ! نظرت درباره جمله اخرم هم زاده تخیلاتت هست!
    بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه چون مربوط به اینجا نیس!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ونگر:

« راه بسیار آسانی است که آن را به مورینیو توصیه می کنم. کسی نمی تواند این کار را بکند!!! متوقف ساختن مسی غیرممکن است.»
    یه جورایی مورینیو حال ونگر رو گرفت
    شب شبه مسی نبود
    با اینکه از این موجود متنفرم ولی شب شبش نبود
    بارسا هم از حق نگذریم اصلا خوب بازی نکرد
    یعنی بهتره بگم مسی خوب بازی نکرد و....

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امری نبود....منظورم از اون کسایی که تو تاپیک نمیومدن شما نبودی..مثل اینکه شما هم تو همون گروه اخبار ورزشی جا میگیری..
    عزیز من که تو تاپیک هستم منتهی نه مثل شما که دیشب از شوق باخت بارسا خوابتون نبرده بود
    عزیز اصلا ما همه از اخبار ورزشی گلا رو میبینیم و بازیا رو نیگا نمی کنیم...اصلا شما درست میگی ...شما خیالت راحت بارسا اصلا طرفدار نداره و همه این طرفداراش طرفدارای اخبار ورزشی‌ای هستن و حزب باد..حالا خوب شد راحت شدی؟ عقده گشایی شد واستون؟امیدوارم این حرفم التیامی باشه بر زخم هایی که از بارسا خوردید.

و اینکه که من نمیدونم بارسا تیمتون رو لوله کرده این چه دخلی داره به هوادارای بارسا که از کی طرفدار این تیم شدن؟؟؟هنوز تو اینش موندم که ربطشون به هم چیه؟؟؟

جناب majid_potter7 لطفا و خواهشا من بعد حرفی رو که می خواهید بزنید اول کمی تو دهنتون مزه مزه کنید ببینید چی میخواهید بگید بعد به سمت بیرون پرتاب بفرمایید.(نمی خوام این بحث رو کش بدم ولی این رویه اهانت به دیگران اصلا کار درستی نیست که شما اون رو پیش گرفتید)

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باز میگن شما چیکار به رئال دارید...ببینید این خود رئالی ها هستن که دوست دارن بحث رو بکشونن طرف رئال ...واقعا که پر رویید.(شما برید تو حسرت برد بارسا تو برنابئو بمونید)
    عزیز فعلا که هنوز حذف نشدیم که بخواهیم باخت رو قبول کنیم.(باخت در مجموع منظورمه)
    حالا اگه(میگم اگه)حذف هم شدیم لااقل با افتخار میگیم اینتر تو نیمه نهایی حذفمون کرد.نمیگیم لیون زدمون کنار
    شما لطف کن، یا تو بحثی که به شما مربوط نیست پابرهنه نپر! یا خوب بخون!

اولا سام عزیز، دوست من هست! قبل اینکه هوادار بارسا باشه.

ثانیا، ایشون خودشون حرف رئال رو پیش کشیده بودن، منم جوابشون رو دادم.

ثالثا، لیون هم تا اینجا مثل شما به نیمه نهایی رسید! پس همچین تیم کمی نیست

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آقایون که مسئولن دیگه وقتش رسیده تاپیک بسته شه دیگه کار داره بیخ پیدا می کنه!!!!
    هر کی میاد هر چی میخواد میگه و میره!!!!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

شب شبه مسی نبود
    با اینکه از این موجود متنفرم ولی شب شبش نبود
    بارسا هم از حق نگذریم اصلا خوب بازی نکرد
    یعنی بهتره بگم مسی خوب بازی نکرد و....
    واقعا چرا زحمات دیگران رو نادید می گیریم.
    حالا یه روز که بارسا باخته خودش مقصر بوده و روز روزش نبوده و شب شبش نبوده و این حرفا...کسی نیست بگه بارسا با یه تیم دیگه بازی داشت نه با خودش...
    یه بار دیگه کافیه بازی رو مجددا تماشا کنید اون موقع به اهمیت کار هافبک ها و مدافعان اینتر پی می برید که چطور ژاوی از بازی خارج شده بود و مسی چطور از محوطه دور.
    زلاتان هم که دیگه...

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

الان این چیه این وسط دادی؟؟؟
    پیام بازرگونی بود هر چی میگی آخه یه چی میگن باید اسپم بدی دیگه

ولی خیلی جالبه بارسا باخت دشمنا پدیدار شدن

از همه طرف حمله کردن حاجی رانر

نخودارو تو سرشون بترکون الله اکبر

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض حمله ماتراتزی به بالوتلی در رختکن اینتر

مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی اعلام کرده که مارکو ماتراتزی در رختکن اینتر به سمت موکلش حمله ور شده است.

سایت گل - مینو رایولا، مدیر برنامه های بالوتلی در صحبتهایی مارکو ماتراتزی را به حمله به موکلش متهم کرده است. او معتقد است که پس از پیروزی 1-3 اینتر مقابل بارسلونا، بالوتلی حمله وحشیانه ای به بالوتلی داشته و به او لگد محکمی زده است.

گزارشها و واکنشهای منتشره در پایان این بازی حاکی از آن است که جر و بحث شدیدی در تونل منتهی به رختکن میان این دو بازیکن در می گیرد ولی رایولا در صحبتهایی اعلام کرده که پس از این جرو بحث، کار بالا گرفته و به درگیری فیزیکی نیز کشیده شده.

رایولا به تله لومباردیا گفت: «این برای شما طبیعی است که هم تیمی تان شما را به باد لگد بگیرد؟ به ماریو حمله شده است.»

شنیده می شود که در پایان دیدار سه شنبه شب ورزشگاه سن سیرو که با پیروزی 1-3 نرآتزوری مقابل بارسلونا همراه بود، درگیریهایی در تونل منتهی به رختکن میان بازیکنان اینتر رخ داد که ریشه همه آنها رفتار بالوتلی و پرتاب پیراهنش برروی زمین، پس از پایان دیدار بود.

این در حالی است که زلاتان هم در صحبتهایی با اشاره به این نکته گفت: «ماتراتزی به بالوتلی حمله کرد. من در زندگی ام چنین صحنه ای ندیده بودم. نمی دانم چه اتفاقی رخ داد ولی اگر کسی چنین برخوردی با من می کرد، مطمئن باشید که من هم با همان شدت به او حمله می کردم. نمی دانم چرا چنین برخوردی رخ داد. اینتر به پیروزی رسیده بود. آنها دیگر چه می خواستند؟ حتی بازیکنان بارسا هم در رختکن تیم ما در مورد این برخورد عجیب غریب صحبت می کردند. »

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/4/22

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •