e???
پس دوستان دارن الکی زحمت میکشنvalueهای جدید قرار میدن؟؟؟
فعلا که میشه از 12 تا مرحله 9تا مرحله بدون هیچ مشکلی رد کنیم
+ماموریت های فرعی بازی.![]()
e???
پس دوستان دارن الکی زحمت میکشنvalueهای جدید قرار میدن؟؟؟
فعلا که میشه از 12 تا مرحله 9تا مرحله بدون هیچ مشکلی رد کنیم
+ماموریت های فرعی بازی.![]()
الان خیلی ها هستن که برای ران کردن سرور مشکل دارن و خطا می ده در صورتی که همه ی مراحل رو درست می رن.
من خودم ویندوز سون دارم و چون طراحی سایت می کنم از وب یرور xampp استفاده می کنم . به نظر شما آیا این مشکل که سرور ارور می ده برای اینه یا نه . اگر کسی راه حلی تو سایت های خارجی دیده بگن که همه استفاده کنن.
نمی دونم چرا همه ناراحت هستند از کرک شدن این بازی. عزیز من تا الان میشه 15 مرحله رو رفت. بعد کم کم داره کامل میشه. تا همین 1 ماه پیش همین 5 مرحله هم برای خیلی ها ارزو بود که بتونن برن. شما جوش الکی نزن و در ضمن مغازه ای که ازش بازی میخری رو عوض کن![]()
دوستان یکسری از بچه ها اینجا مشکل دارن مثل من مشکل هم اینجاست که تمام کارها رو مثل اموزش انجام میدیم ولی اخر کار که بازی رو اجرا می کنیم error می گیریم و بازی می گه که باید به اینترنت وصل باشید در صورتی که من به اینترنت وصل هستم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه به ما هم کمک کنه مرسی
مطمئن بودم کنسول بازی . به همین خاطر گفتم . چرا می خوای الکی ما PCبازها رو نا امید کنی . کرکرهای این بازی اونقدر زیادن که لازم نیست نگران باشیم .
آقا مشکل شما هم مثل مشکله همه است شما هم سرورت ارور میده چون به لوکال نصب نمی شه می ره دنبال اینترنت می گرده.
شما که میگی تموم کردی چرا میای اینجا پست میدی که هرکی یه چیزی بهت بگه. شما برو خوشحال باش که یه ماه پیش تموم کردی.
دلیل نداره چون بچه های اینجا صبر کردن و پول ندادن یه سری دیگه لجشون بگیره .
قصد توهین نداشتم. ببخشین اگه کسی ناراحت شد.
Last edited by mt17770; 03-04-2010 at 12:39.
بعدش باید حیب 5 نفر رو بزنی 5 تا از مردم وقتی نزدیک مردم شدی space رو بزن
اگه با این سرور مجازی میری نباید روش کرکی نصب باشه.بازی رو پاک کن از اول بریز بعد لانچر بازی رو اپ دیت کن و بعد بازی کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)