شبانه من که بر باد رفته![]()
شبانه من که بر باد رفته![]()
مال من نصفه شبا دی سی نمیشه اگرم بشه یکی دوبار برعکس روزا همش داره چشمک میزنه ده بار تاحالا رفتم پیش مخابرات و نماینده.
از نظر سرعت بد نیست ولی من از نظر حجمی مشکل دارم چون زیاد دانلود دارم.میخوام از مخابرات بگیرم.تو کرج تازگیا مخابرات هم سرویس میده.
من تو کرج هستم.مرکز مخابراتی شهید رشیدی(273)
دستت درد نکنه کاش تهران بودی.
فقط خواهشا وقتی از مخابرات گرفتی یه کله دانلود نکن حساب هارد دیسک رو داشته باش .
سلام بچه ها
چند تا سوال :
1 -سرویس های 512 تو تهران ،شبانه با چه سرعتی ریسیو دارن ؟
2 -با همین سرویس 512 تو یک شب چقدر دانلود میشه کرد ؟
دوستان گفتم گزارشی از پیگیری دو ماهه خودم رو بذارم شاید به درد دوستان بخوره
بعد از دو ماه پیگری از طریق تلفن و ایمیل و نمایندگی و ...
کلی دستورات الکی و اینو تست کن نتیجه رو به ما بگو و ساعت دو شب زنگ بزن و ... همه اینها
نتیجه این شد که بی خیال بابا
از این بهتر نمیشه
از این به بعد شبا بی خیال دانلود که هیچ بی خیال استفاده از نت و صفحه باز کردن روزها هم همین سرعت 20 که بهتون میدیم از سرتون هم زیادتر و تعهد ما به شما 16 است.
خلاصه اینجا ایران است...
نه اینکه قصد توهین به مملکت رو داشته باشم ولی در بخش خصوصی تا وقتی رقابت و نظارت صحیح و درست نباشه همینه و هیچ تغییری هم نمیکنه
مثلا من الان به کی شکایت کنم؟
کجا حقوقم رو پیگیری کنم؟
اگه از پارس نگیرم برم از صبا بگیرم که اگه بدتر نباشه بهتر نیست؟
من که خسته شدم. شاید توی این دو ماه دویست باز بیشتر به تهران زنگ زدم یا میل زدم ولی کوچکترین فایده ای نداشته و هیچ جوابی نگرفتم.
جالب اینجا ست در همین حالی که من شب که میشه سرعتم میاد زیر یک کیلو بعضی از دوستان هستن با سرعت 60 دانلود میکنن
ولی خوب همینه دیگه
سلام دوست عزیز
با شما موافقم که اینجا ایرانه ... درسته که مگین ایرانه ولی با گفتن حقیقت هیچ موقه به مملکت توهین نمیشه بلکه مسائل روشن میشه و ...
و چند دلیل بزای اینکه چرا میگیم اینجا ایرانه ...
1- طبق گفته رئیس قبلی ارتبا طات و مخابرات در دولت قدیم ... این سرعتیکه ما الان داریم از سره ما ایرانی ها هم زیاده چون ما همیشه در حاله چت با دیگران هستیم و... و این سرعت به ما جواب میده ...
2-برای اینکه ما از اطلاعات روزه دنبا بهره مند نشیم باید سرعت کم باشه تا حوسله مون سر بره و دیگه پی اون چیزی که می خواستیم نریم و همیشه عقب تر از دیگران باشم.
و این ... ها هر کاری که میخوان بکنن و سره مردم رو هر چقد می خوان کلاه بذارن ...
3- اگه سرعت نت بالا باشه یه موقع مردم می رن سراقه چیز های که نباید برن ... و به تبع دولت مردان بد می یاد ...
و هزاران دلیل دیگه ...
به همین خاطر اینجا ایرانه و باید این سرعت رو تحمل کنیم تا مشکلی براشون پیش نیاد.
حتی اگه بخش خصوصی هم سره کار بیاد فکر می کنین تا کجا می تونن که با هم رقابت داشته باشن .... تا جای میتونن رقابت کنن که اجازه دارن ...
الان هم این پارس همیشه افلاین با این سرعت زیاد دان خواسته که سره مردم کلاه بزاره و بگه که سرعتمون اینه تا مشتریش زیاد بشه.
و هیچ کس جرت نداره بیش از انذازه ی که مثلا 128 میده سرعت بالای دان بده اگه هم که الان این پارس افلاین تونسته این کار کنه و کسی هم جلوی این افزایش سرعت رو نگرفته اینکه یکی پشتیبانش هستش و این شرکت ماله ... هست .
اونم کسی جز سوپاه نیست که تونسته این کارو بکنه ... این کارشم ذلیلی داره که دیگه نمیشه بیشتر از این تو این تاپیک گفت ..
معذرت که سر دردی دادم ..
بای بای![]()
سلام به همگی...
حدود 10 روزه که سرعت من خیلی خیلی پایین اومده ! قبلا" شبها به سرعت 130 kb/s دانلود میکردم ! ولی الان شده 9 ! به شرکت هم که میگم میگه شما طبیعی دانلود میکنین ! چون سرعت شما 128 هستش !
2.5 ماهه که داشتم با 130 دانلود میکردم ! و اصلا" به این خاطر خریدم که سرعتش پارس آنلاین خوب بود و میتونستم شبی حدود 2 گیگ بگیرم ! قبلا" نت نامحدود داشتم که سرعتش 16 بود ! ولی روزی 1 گیگ میگرفتم !
اگه قرار باشه شبی 200 مگ بگیرم دیگه برای من فایده نداره !
کسی میدونه که این مشکل ممکنه از همین جریان های خرداد باشه یا نه ؟
من توی خرم آباد از سرویس FP1-9X استفاده میکنم ! متاسفانه نمایندگی پارس آنلاین در حد 2 خط سواد این کار رو نداره ! میگه مشکل از سرعت سروریه که ازش دانلود میکنین ! هر سروری رو که امتحان میکنم بازم سرعت بین 9 تا 13 هستش !
موفق باشید...![]()
متاسفانه باید قبول کرد سرعت و پینگ پارس آنلاین بعد از عید فوق العاده خراب و به قولی افتضاح است این تست سرعت من هست تازه سرویس روزانه اون عده هم که میان سرعت تست های نجومی واسه پارس آنلاین میزارن مطمئا همین کارمند های کم سواد این شرکت هستند واسه تبلیغ که هر وقت زنگ میزنی بلدند بگن یا مرکز مخابرات ایراد داره یا مودم کانفیگ نیست
![]()
Last edited by ttsoft; 27-05-2010 at 15:35.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)