تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 31 از 4428 اولاول ... 2127282930313233343541811315311031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 301 به 310 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چرا شبا اینقدر دی سی میشه؟
    شبانه من که بر باد رفته

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

مال من نصفه شبا دی سی نمیشه اگرم بشه یکی دوبار برعکس روزا همش داره چشمک میزنه ده بار تاحالا رفتم پیش مخابرات و نماینده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چرا ناراضی هستی؟
    یه عده طرفدار پروپاقرص پارس آفلاین ان که
    میگن از بقیه بهتره
    از نظر سرعت بد نیست ولی من از نظر حجمی مشکل دارم چون زیاد دانلود دارم.میخوام از مخابرات بگیرم.تو کرج تازگیا مخابرات هم سرویس میده.

هروقت خواستی جمع میکنن بقیه پولت رو هم درجا بهت میدن فقط لطفا پیش شماره یا منطقه مخابراتی رو بگو شاید بدرد من بخوره ممنون.
    من تو کرج هستم.مرکز مخابراتی شهید رشیدی(273)

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از نظر سرعت بد نیست ولی من از نظر حجمی مشکل دارم چون زیاد دانلود دارم.میخوام از مخابرات بگیرم.تو کرج تازگیا مخابرات هم سرویس میده.

من تو کرج هستم.مرکز مخابراتی شهید رشیدی(273)
    دستت درد نکنه کاش تهران بودی.
    فقط خواهشا وقتی از مخابرات گرفتی یه کله دانلود نکن حساب هارد دیسک رو داشته باش .

داره خودمونی میشه SASAN_CNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام بچه ها
    چند تا سوال :
    1 -سرویس های 512 تو تهران ،شبانه با چه سرعتی ریسیو دارن ؟
    2 -با همین سرویس 512 تو یک شب چقدر دانلود میشه کرد ؟

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان گفتم گزارشی از پیگیری دو ماهه خودم رو بذارم شاید به درد دوستان بخوره
    بعد از دو ماه پیگری از طریق تلفن و ایمیل و نمایندگی و ...
    کلی دستورات الکی و اینو تست کن نتیجه رو به ما بگو و ساعت دو شب زنگ بزن و ... همه اینها
    نتیجه این شد که بی خیال بابا
    از این بهتر نمیشه
    از این به بعد شبا بی خیال دانلود که هیچ بی خیال استفاده از نت و صفحه باز کردن روزها هم همین سرعت 20 که بهتون میدیم از سرتون هم زیادتر و تعهد ما به شما 16 است.
    خلاصه اینجا ایران است...
    نه اینکه قصد توهین به مملکت رو داشته باشم ولی در بخش خصوصی تا وقتی رقابت و نظارت صحیح و درست نباشه همینه و هیچ تغییری هم نمیکنه
    مثلا من الان به کی شکایت کنم؟
    کجا حقوقم رو پیگیری کنم؟
    اگه از پارس نگیرم برم از صبا بگیرم که اگه بدتر نباشه بهتر نیست؟
    من که خسته شدم. شاید توی این دو ماه دویست باز بیشتر به تهران زنگ زدم یا میل زدم ولی کوچکترین فایده ای نداشته و هیچ جوابی نگرفتم.
    جالب اینجا ست در همین حالی که من شب که میشه سرعتم میاد زیر یک کیلو بعضی از دوستان هستن با سرعت 60 دانلود میکنن
    ولی خوب همینه دیگه

8. این کاربر از reza41 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

10

دوستان گفتم گزارشی از پیگیری دو ماهه خودم رو بذارم شاید به درد دوستان بخوره
    بعد از دو ماه پیگری از طریق تلفن و ایمیل و نمایندگی و ...
    کلی دستورات الکی و اینو تست کن نتیجه رو به ما بگو و ساعت دو شب زنگ بزن و ... همه اینها
    نتیجه این شد که بی خیال بابا
    از این بهتر نمیشه
    از این به بعد شبا بی خیال دانلود که هیچ بی خیال استفاده از نت و صفحه باز کردن روزها هم همین سرعت 20 که بهتون میدیم از سرتون هم زیادتر و تعهد ما به شما 16 است.
    خلاصه اینجا ایران است...
    نه اینکه قصد توهین به مملکت رو داشته باشم ولی در بخش خصوصی تا وقتی رقابت و نظارت صحیح و درست نباشه همینه و هیچ تغییری هم نمیکنه
    مثلا من الان به کی شکایت کنم؟
    کجا حقوقم رو پیگیری کنم؟
    اگه از پارس نگیرم برم از صبا بگیرم که اگه بدتر نباشه بهتر نیست؟
    من که خسته شدم. شاید توی این دو ماه دویست باز بیشتر به تهران زنگ زدم یا میل زدم ولی کوچکترین فایده ای نداشته و هیچ جوابی نگرفتم.
    جالب اینجا ست در همین حالی که من شب که میشه سرعتم میاد زیر یک کیلو بعضی از دوستان هستن با سرعت 60 دانلود میکنن
    ولی خوب همینه دیگه
    سلام دوست عزیز
    با شما موافقم که اینجا ایرانه ... درسته که مگین ایرانه ولی با گفتن حقیقت هیچ موقه به مملکت توهین نمیشه بلکه مسائل روشن میشه و ...
    و چند دلیل بزای اینکه چرا میگیم اینجا ایرانه ...
    1- طبق گفته رئیس قبلی ارتبا طات و مخابرات در دولت قدیم ... این سرعتیکه ما الان داریم از سره ما ایرانی ها هم زیاده چون ما همیشه در حاله چت با دیگران هستیم و... و این سرعت به ما جواب میده ...
    2-برای اینکه ما از اطلاعات روزه دنبا بهره مند نشیم باید سرعت کم باشه تا حوسله مون سر بره و دیگه پی اون چیزی که می خواستیم نریم و همیشه عقب تر از دیگران باشم.
    و این ... ها هر کاری که میخوان بکنن و سره مردم رو هر چقد می خوان کلاه بذارن ...
    3- اگه سرعت نت بالا باشه یه موقع مردم می رن سراقه چیز های که نباید برن ... و به تبع دولت مردان بد می یاد ...
    و هزاران دلیل دیگه ...
    به همین خاطر اینجا ایرانه و باید این سرعت رو تحمل کنیم تا مشکلی براشون پیش نیاد.
    حتی اگه بخش خصوصی هم سره کار بیاد فکر می کنین تا کجا می تونن که با هم رقابت داشته باشن .... تا جای میتونن رقابت کنن که اجازه دارن ...
    الان هم این پارس همیشه افلاین با این سرعت زیاد دان خواسته که سره مردم کلاه بزاره و بگه که سرعتمون اینه تا مشتریش زیاد بشه.
    و هیچ کس جرت نداره بیش از انذازه ی که مثلا 128 میده سرعت بالای دان بده اگه هم که الان این پارس افلاین تونسته این کار کنه و کسی هم جلوی این افزایش سرعت رو نگرفته اینکه یکی پشتیبانش هستش و این شرکت ماله ... هست .
    اونم کسی جز سوپاه نیست که تونسته این کارو بکنه ... این کارشم ذلیلی داره که دیگه نمیشه بیشتر از این تو این تاپیک گفت ..
    معذرت که سر دردی دادم ..
    بای بای

10. 2 کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی...

حدود 10 روزه که سرعت من خیلی خیلی پایین اومده ! قبلا" شبها به سرعت 130 kb/s دانلود میکردم ! ولی الان شده 9 ! به شرکت هم که میگم میگه شما طبیعی دانلود میکنین ! چون سرعت شما 128 هستش !

2.5 ماهه که داشتم با 130 دانلود میکردم ! و اصلا" به این خاطر خریدم که سرعتش پارس آنلاین خوب بود و میتونستم شبی حدود 2 گیگ بگیرم ! قبلا" نت نامحدود داشتم که سرعتش 16 بود ! ولی روزی 1 گیگ میگرفتم !

اگه قرار باشه شبی 200 مگ بگیرم دیگه برای من فایده نداره !

کسی میدونه که این مشکل ممکنه از همین جریان های خرداد باشه یا نه ؟

من توی خرم آباد از سرویس FP1-9X استفاده میکنم ! متاسفانه نمایندگی پارس آنلاین در حد 2 خط سواد این کار رو نداره ! میگه مشکل از سرعت سروریه که ازش دانلود میکنین ! هر سروری رو که امتحان میکنم بازم سرعت بین 9 تا 13 هستش !

موفق باشید...

12. این کاربر از ali_nnn13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ttsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ON CLIFF OF THE HELL

پيش فرض

متاسفانه باید قبول کرد سرعت و پینگ پارس آنلاین بعد از عید فوق العاده خراب و به قولی افتضاح است این تست سرعت من هست تازه سرویس روزانه اون عده هم که میان سرعت تست های نجومی واسه پارس آنلاین میزارن مطمئا همین کارمند های کم سواد این شرکت هستند واسه تبلیغ که هر وقت زنگ میزنی بلدند بگن یا مرکز مخابرات ایراد داره یا مودم کانفیگ نیست

Last edited by ttsoft; 27-05-2010 at 15:35.

14. این کاربر از ttsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •